Ohlala POP UP SHOP

Agenda_popup

Ohlala een pop-up? Waarom ik een pop up organiseer? Omdat ik erin geloof dat iedereen kan gaan voor zijn eigen WoW-factor. Alleen heb je soms een duwtje in de rug nodig, een helpende hand of wat inspiratie. Het is helemaal niet zo moeilijk. Gewoon jezelf laten verliefd worden op een kleur, een element, een concept. Passeer zeker eens om te komen proeven, voelen, ruiken, ontdekken waar jouw WoW-factor zit!

Locatie: Genk, Molenstraat 5

Blijf via het facebookevent op de hoogte van alle nieuwtjes, winacties, tips&tricks.

SHOPPEN/SHOWROOM

Studio Lala gaat offline dus dat wil zeggen: je kan komen voelen, aaien, baden in kleur en creativiteit. Ik breng mijn hele winkel (jaja, de hele winkel) mee naar Genk in de vorm van een showroom van kleur zodat je daar in real life je eigen concept kan vormgeven. Kleuren combineren, producten bekijken, je eigen confettiballonnen maken aan de confettibar, stap voor stap verliefd worden op je eigen partydesign en… op de koop toe nog een mooi kadootje als je die avond je bestelling plaatst. Ook breng ik een promohoek mee waar je koopjes kan scoren, spullen die niet online staan, en restjes van fotoshoots. Kom vrijblijvend dus zeker eens piepen. Wanneer?

Woensdag 22 februari 13u tot 20u.
Zaterdag 25 februari 10u tot 18u.

LET OP: alle andere dagen zijn op afspraak: ofwel voor een workshop ofwel voor een stylingadvies.

STYLINGADVIES (één-op-één stylingadvies)

Heb je het gevoel dat je het bos niet meer door de bomen zit? Dat je de bomen niet meer door het bos ziet? Word je helemaal gek door Pinterest en kan je niet meer kiezen? Of heb je gewoon nood aan tips en advies op maat? Tijdens een one-to-one stylingadvies gesprek met private shopping neem ik tijd om samen met jou een leuk concept te creëren, al je vragen te beantwoorden, je tips en tricks mee te geven om zelf aan de slag te gaan. Eén gesprek duurt ongeveer 1,5 uur en ik help je op weg om al je vragen te beantwoorden. Tijdens de Ohlala pop-up maak ik tijd voor enkele gesprekken in een oase van creativiteit en kleur :). Ze gaan door op dinsdagavond en zondag. Boek snel jouw plaats – plaatsen zijn beperkt. Prijs: 100 euro inclusief een kortingsbon voor je aankopen op de webshop. Ook na de Ohlala pop-up is er uiteraard ruimte hiervoor.

Reservatie: mail me naar ine@studiolala.be

FOTOSHOOTS ism Silver Sixpence Studio

Vicky, het creatieve wonder achter Silver Sixpence Studio, organiseert voor enkele lucky-ones een echte Lala feestfotoshoot tijdens de Ohlala pop-up shop. Een Photo Booth die baadt in lala stijl en helemaal bijpassend is bij je feestprint. Boek nu snel je plaatje door te mailen naar Vicky: info@silversixpence.be.

Een fotoshoot kost 120€ en je krijgt 20 verschillende foto’s in hoge resolutie, bewerkt in kleur en in zwart-wit digitaal toegestuurd. Met deze foto’s kan je dan kaartjes laten maken in Lala-stijl. :)

Data: donderdag 23/02 ‘s avonds of zondag 26/02.

WORKSHOPS (klik op het plusje voor meer info)

10 stappen voor een communiefeest met een wow-factor

Een wow-factor, glinsteroogjes bij het feestvarken, open monden bij je gasten maar vooral zelf zalig genieten van dit alles, is heus niet zo moeilijk. In deze workshop ga ik samen met jullie op pad om in 10 stappen te komen tot jouw eigen wow-factor, jouw eigen concept. Ik geef tips hoe je dit kan doortrekken in je uitnodigingen, je tafeldekking, je buffet (zelfs al heb je een cateraar), je bedankjes, …Wanneer? maandag 20 februari 2017 vanaf 19u30. Prijs: 45 euro all-in. Wie? Ine van Studio Lala. Boek snel je plaats (max 15 personen per workshop)?

Handlettering voor je feest

Handlettering is de nieuwste trend. Zelfs zonder een mooi eigen handschrift leert Elisa Guarraci je supersimpele technieken om de mooiste teksten op papier te zetten. Ik denk bijvoorbeeld aan je naamkaartjes op tafel, aan je uitnodigingen, aan een mooie feestquote voor het feestvarken. Daarenboven krijg je ook een leuk Handletter-werkboek (95 pagina’s oefenplezier twv €9,90) mee naar huis, zo kan je ook thuis verder oefenen. Wanneer? dinsdag 21 februari 2017 (VOLZET) vanaf 19u en zaterdag 25 februari om 14u. Prijs: 40 euro all-in. Wie? Elisa Guarraci. Boek snel je plaats (max 15 personen per workshop)?

DIY ballonnenslinger

Ballonnen zijn de all-time favorite op elk feestje. Ben jij een ‘ik-hang-ballonnen-in-een-groepje-van-drie’ persoon of durf je echt wel eens te experimenteren? Tijdens deze workshop leer ik je hoe je een ballonslinger kan maken van heel klein tot MEGA groot, van boven je sweet table tot ‘centerpiece’. Prijs: 50 euro all-in. Wanneer? vrijdag 24 februari 2017 vanaf 13u. Wie? Ine van Studio Lala. Boek snel je plaats (max 15 personen per workshop)?

Schik je bloemen met een wow-factor

Schrijf je hier in om je plekje te reserveren.PATISSERIE

Sara van Cakelicious maakt de mooie patisserie voor de Ohlala pop-up shop van Studio Lala. Bovendien zal Sara zelf ook aanwezig zijn. Soon more.

VERHUUR

Ben je nog op zoek naar mooie tafels en stoelen voor jouw feest. Liberty Vintage is THE PLACE to be voor het huren van decoratie en meubilair. Ben je op zoek naar een originele tentconcepten, ga dan zeker eens kijken bij Organic Concepts.

Partners: deze pop-up wordt mogelijk gemaakt door een heleboel zalige professionals:

Liberty Vintage verhuurSilver Sixpence StudioCakelicious – Elisa GuarraciBloomonClown Titof – de Ballonboetiek – De leukste taartenshopDe ObarOrganic Concepts