Verjaren in het donkerste moment van het jaar!

Ok, ik geef het toe: ik heb heel mijn leven gedroomd van een lentekindje. Misschien heeft dat iets te maken met mijn eigen verjaardagsfeestjes waarbij ik altijd, echt ALTIJD, mooi weer had. Waar we buiten frisse zelfgemaakte limonade konden drinken, papa de barbecue aanstak en we ijstaart aten in plaats van gateau: mijn jaarlijkse tuinfeestje. Maar ja, onze Mr.L was voorbestemd voor het donkerste en koudste moment van het jaar. Maar daarom verdient hij niet minder feestgedruis dan lentekindjes. Integendeel, het is juist een uitdaging om licht te brengen op zijn mooiste dag van het jaar.

Gezien Meneer helemaal fan is van alle soorten diertjes is, ga ik dit jaar gaan voor een echte ‘woodland’ party. Past bij het moment van het jaar, vosjes zijn helemaal trendy en ik heb met Studio Lala een leuk vossenpakket klaar liggen voor verkoop. De uitnodiging is verstuurd en mijn radars staan al op vossenzoektocht. Hmmm, misschien dat ik dit jaar weer eens écht de handen uit de mouwen steek voor enkele leuke zoetigheden ipv mijn selectie goede patissiers aan te spreken. Enfin, als ik de tijd vind (ploetermoeder nr°1). Nu ff  denken/pinnen/shoppen…. wordt vervolgd. Tralala, Ine

uitnodiging feestje

Email this to someoneShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Reageer hier

Je e-mail zal niet worden getoond. Verplichte velden zijn aangeduid met *


Reactie *