voordeelpakket eerste verjaardag

Voordeelpakket eerste verjaardag€ 8,50
€ 7,65 10 korting%€ 6,95
€ 6,26 10 korting%
  1. This product is not available at this time.€ 3,95
€ 3,56 10 korting%€ 6,50
€ 5,85 10 korting%

Een productonderdeel is niet langer beschikbaar. Dit pakket kan niet verkocht worden.

Pack description

Voordeelpakket eerste verjaardag

Ontdek het all-in-one feestpakket voor een eerste verjaardag met wow-factor! In deze feestbox vind je alles terug om je huis of feestlocatie partyproof te maken. Met deze box zorg je gegarandeerd voor pretoogjes bij jouw eerste verjaardag in vrolijke kleurtjes! Voeg er eventueel nog een extra folieballon aan toe in thema. Met een mooie korting voor jou als je de feestgoodies aankoopt als voordeelpakket in plaats van los.

Hoe werkt een feestpakket?

Wij deden het denkwerk voor je en stelden leuke feestpakketten samen in diverse thema's! Zo heb jij alles spulletjes in huis om voor pretoogjes te zorgen. Een feestpakket gebruik je voor je eigen feestje of je stuurt het op naar iemand die je blij wilt maken. Pretoogjes gegarandeerd! Onderaan staat een opsomming van welke artikelen het pakket juist bevat. Is er iets uit stock, kan je de items ook los bestellen.

Is dit feestpakket een verrassing voor een jarige? Wil je graag dat wij het doosje voorzien van confetti en een kaartje voor een WOW bij het openmaken? Schrijf dit dan bij bij de opmerkingen, wij zorgen graag voor pretoogjes! Laat ons weten hoe oud de jarige is, noteer eventueel een boodschapje bij de opmerkingen en laat uiteraard hun adres achter bij leveradres. 

Pack content

Deze goudfolie slinger met de tekst 'one today' vind ik perfect voor het eerste verjaardagsfeest van jouw oogappeltje. En je kan hem ook superleuk gebruiken om een photobooth te maken voor de eerste verjaardagsfoto's of de cake smash!


Deze goudfolie slinger met de tekst 'one today' vind ik perfect voor toe te voegen aan het eerste verjaardagsfeest van jouw oogappeltje. Maar je kan hem ook superleuk gebruiken voor een photobooth te maken voor de eerste verjaardagsfoto's of de cake smash.

Het pakje bevat de uitgesneden tekst 'one today' in goudfolie karton gestikt aan een koordje .

Afmeting van het koordje: 1,5 meter

Folieballon xxl 1 in ecru


Folieballonnen zijn BACK! Jaja, deze hippe grote cijferballonnen mogen op geen enkel verjaardagsfeestje ontbreken. Ik ben er in elk geval helemaal verliefd op. 

Let altijd op want te hard opgeblazen ballonnen kunnen springen. Je kan ze vullen met helium of met lucht. De ballon heeft een automatische sluitklep dus met warmte sluiten is niet nodig. De ballon heeft ook verschillende bevestigingspunten zodat je hem ook kan ophangen aan het plafond.

Opgeblazen afmeting: 100 cm!

Aantal: 1 stuk

Stoffen verjaardagskroon beige met verwisselbare button


Deze supermooie handgemaakte, stoffen verjaardagskroon van het Belgisch merkje Liezelijn is verstelbaar en daarom superleuk om te gebruiken als meegroeikroon. Je kan hem in twee kleuren dragen.

De kroon is gemaakt van de mooiste stofjes en afgewerkt met een 'HOERA' button die je kan verwisselen met een 'OHLALA FEEST' button of een cijfer button dat je apart kan bestellen.

Deze kroon past door de velcro sluiting voor kindjes met een hoofdomtrek tot 54 cm.

Deze kroon is wasbaar met de hand! Niet in de droogkast.

12 ballonnen zand (gewoon formaat)


Dit zakje bevat 12 zandkleurige ballonnen in normaal formaat. Hang ze in trosjes in de ruimte, leg ze los op je feesttafel, maak er een ballonslinger mee, ... Voor een ballonslinger combineer je zo’n 33 ballonnen van verschillende formaten in je favoriete kleuren. En ik kan je geruststellen, jij kan zo’n ballonslinger makkelijk zelf maken. Honderden Lala-lovers gingen je al voor! Bekijk onze snelle tutorial of leer echt alles over ballonslingers maken in onze online cursus.

12 inch ballonnen zijn de typische ballonnen van normaal formaat, zo’n 30 cm groot. Ze zijn perfect om een mooie ballonslinger mee te maken. En hier heb je helemaal geen helium voor nodig! Pro-tip: blaas 12 inch ballonnen in verschillende groottes op, zo maak je met 1 zakje ballonnen verschillende formaten.

Opgeblazen afmeting: normaal formaat - 30 cm (12 inch)

Kan met helium? Ja 

Aantal: 12 ballonnen

Van een verjaardag, een event, een trouw tot een babyshower: ballonnen zorgen voor een wow-factor bij elk feest! Ontdek bij Studio Lala een uitgebreid gamma ballonnen van professionele kwaliteit in een ruime waaier aan kleuren. Deze ballonnen zijn gemaakt van latex, een natuurlijk materiaal waardoor ze bio-afbreekbaar zijn. Goed voor het milieu dus! Let altijd op want te hard opgeblazen ballonnen kunnen springen.

Goed om weten: latex ballonnen zoals deze bestaan in 5 formaten: 

5 inch – 13cm (klein formaat, zweven niet met helium)

10 inch – 25cm (klein formaat, zweven niet met helium)

12 inch – 30cm (normaal formaat)

18 inch – 45cm (groot formaat)

24 inch – 60cm (xxl formaat)

topper 'wild one"


Tover elke taart om tot een mooi versierde taart met deze houten 'wild one' topper. 

breedte: de diameter is ongeveer 16 cm

hoogte: 24,5 cm incl het stokje.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen