communie

Laat je inspireren door onze 7 trending kleurcombinaties in onze communieblog

communie versiering

Een communie of lentefeest in 2023? Hooray! Ontdek de leukste communie versiering voor jouw grote dag. LALA-tip: Kies één van de trendy kleurencombinaties en werk naar eigen wens af om er een themafeestje van te maken. Ontdek er alles over in onze communieblog! Schrijf je hier in voor onze communie nieuwsbrief en ontvang tal van tips voor een feestje met wow-factor!

Communie versiering in zandkleuren

Een communiefeest in zachte zand, ecru of nude-tinten: gewoon prachtig! Maar ook leuk om een extra kleur aan toe te voegen en zo een heel ander feestje te creëeren. Van pastel tot poederroze, olijf of zelfs geel... Met zandkleuren als basis kan je echt alle kanten uit.

Communie versiering in pastel of felle kleuren

Pastel of felle kleuren als basis, staan als thema op zich maar... vormen ook een superleuke basis om verder te experimenteren met thema's. Voeg éénder welke folieballon toe en je krijgt een heel ander feestje. Van vlinders tot unicorns, bloemen of zelfs smileys... Deze basis is multi-inzetbaar.

Communie versiering in shades of green

Ook in 2023 blijft olijf aanwezig maar voegen we naar hartenlust frissere kleurtjes groen toe om het geheel een hippere toets te geven: shades of green! Voeg éénder welke folieballon of thematische items toe en je krijgt een heel ander feestje. Ik denk aan dino's, jungle, voetbal, maar evengoed een botanical toets werkt hierbij enorm goed.

Communie versiering in dusty blue en dusty rose

Ontdek twee nieuwe trendkleuren die dit jaar trendy zijn voor feestjes. Geen typisch lichtblauw of lichtroze, maar de mooiste decoratie in verzadigde blauw- en rozetinten. Combineer dusty blue met een toets roest voor een hippe look. Beiden zijn mooi als thema op zich, maar ga zeker voor je eigen wow-factor en voeg folieballonnen, bloemen of andere thematische items toe.

Communie versiering in geel

Instant happiness met een vleugje geel op je feestje! Combineer meerdere tinten geel voor een zonnig communiefeest dat bij groot en klein voor pretoogjes zorgt! Mag het wat meer zijn? Voeg zonnetjes, smileys of bloemetjes toe voor extra wow-factor. 

Er zijn 297 producten.

Item 1-48 van 297 in totaal item(s)

Actieve filters

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen