ballonslinger xxl kit pastel daisy

€ 24,95

ballonslinger pastel daisy

Aantal

Voeg nog € 80,00 toe aan je winkelwagen voor gratis verzending!

Gratis verzending vanaf 80 euro

  • Gratis levering vanaf 80 euro Gratis levering vanaf 80 euro
  • Snelle levering op adres, postpunt of pakjesautomaat Snelle levering op adres, postpunt of pakjesautomaat
  • Garantie op pretoogjes Garantie op pretoogjes
  • Veilig betalen Veilig betalen
  • Breed assortiment kwaliteitsproducten Breed assortiment kwaliteitsproducten

De eyecatcher van jouw feestje wordt ongetwijfeld deze prachtige ballonslinger in pastelkleurtjes! Breng de lente naar binnen met een mooie mix van pastelroze, pastelgeel en madeliefjes. Perfect om boven je sweet table te hangen, boven je feesttafel, als achtergrond voor foto's en zoveel meer. Ideaal voor paas-, lente- of communiefeeestjes! Deze ballonkit bevat een mix van pastelkleurige ballonnen, papieren daisies en een set pastelkleurige streamers om het geheel mee af te werken.

Makkelijk zeg je? Ja makkelijk! Een organische ballonslinger is juist een toonbeeld van fun en imperfectie. En juist daarom is hij zo perfect!

1) 70 ballonnen in verschillende kleuren

2) gaatjeslint om de slinger te assembleren en instructies

3) 6 margrietjes om de slinger af te werken

4) 4 meter streamers voor de details.

Hang de slinger op op de manier waarop het best in jouw ruimte past. Hang hem boven je eiland, boven je tafel, boven je sweet table, aan de inkom,... .

Opgelet, wij vanuit Studio Lala, adviseren altijd om een ballonslinger te maken met de touw-techniek: een techniek die wij aanleren in onze online cursus ballonslingers. Dit is steviger en minder werk. Wens je toch te werken met de het gaatjeslint,  gebruik deze dan in stukjes te gebruiken en maak deze ballon'wolkjes' aan elkaar met touw of bv een plooiballon. In totaliteit kan het gaatjeslint doorscheuren door het gewicht van de ballonnen. 

Deze ballonslinger is van het merk Ginger Ray. De ballonnen van dit merk zijn mogelijks minder lang houdbaar dan de ballonslingers van ons eigen merk: lala-ballonslingers.

Vergeet zeker je ballonpomp en eventuele bevestigingsmaterialen zoals een slingerklem niet! Ontdek onze handpompen en elektrische ballonpompen in de Lala-shop.

LALA-BALS-PASEN-2022
12 Items

Datasheet

materiaal
latex
kleur
pastel
verpakkingseenheid
per stuk

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen