Testimonials


Warning: preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'stripslashes(strstr("\2\5","rel=\class=") ? "\1" : "<a\2href=\"\3\4\"\5 rel=\"colorbox\" class=\"colorbox\"><img")', to be a valid callback in /data/sites/web/studiolalabe/www/blog/wp-content/themes/Jacqueline/includes/modules.php on line 377

foto-erika-rond

“Ik ben geen natural born DIY-er, maar dankzij Studio Lala kan ik toch heel goed doen alsof :). Ine zorgt met haar concepten en prints voor zo’n goeie basis, dat zelfs iemand met twee linkerhanden de prachtige feestdecoratie niet meer kan verknoeien. En omdat je zelf voor de afwerking zorgt, haal je er toch nog die zalige doe-het-zelf-voldoening uit.”

– Erika Van Tielen, mamablogger en presentatrice

 

foto-elise-rond

“Wie had ooit gedacht dat ik, de onhandigheid in persoon, zou knutselen voor zoonlief zijn verjaardag. Maar voor mijn kleine held heb ik het allemaal over en met de feestprints was het feestje over the top geslaagd. Léon zijn ogen straalden bij de vosjes op tafel, op de taart en zijn gepersonaliseerde feestslinger. Trots was ik op mijn flinke man, trots was ik op mezelf, dat ik dat voor hem had gedaan. Studio Lala heeft het feestje gepimpt in grote stijl!”

– Elise, mama van Léon en Rosie

foto-kathleen-rond

“Tijdens het lala-atelier kreeg ik het gevoel dat het creatief bezig zijn mijn kindgevoel terug naar boven bracht! Daar werd ik instant gelukkig van! Ik ben nog steeds aan het nagenieten van een topavond en kijk reikhalzend uit naar een volgende workshop. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! Het is heerlijk om te zien met wat een passie een mens zijn beroep kan uitoefenen…”

– Kathleen, mama van Marie en Maurice

foto-wendy-rond

Dank je voor de heerlijke ontspannende avond. Mijn hoofd is al lang niet meer zo leeg geweest. Ik vind dat wat je doet, echt bij je past! Je creaties zijn op een moderne manier ‘feeëriek’, zeker als je het in zijn geheel bekijkt (dat is het gevoel dat ik erbij krijg toch). Ik word er helemaal goedgezind van, je ziet me zeker nog eens terug op een lala-atelier!

– Wendy


Stéphanie

Tien jaar getrouwd, daar hoort uiteraard een stevig feestje bij. Onze locatie was een oude fabriek, met originele bakstenen muren en wat houten elementen. Maar hoe ging ik het inkleden? Omdat kiezen uit al dat moois voor mij een hel is, ging ik te rade bij Ine. We spraken af voor een 1 op 1 stylingsessie bij een koffie. Het concept dat Ine ontwikkelde op maat van mijn ideëen zag ik meteen zitten. Ik liet wat foto’s zien van de zaal en Ine tekende een plannetje. Eenmaal thuis heb ik mij volledig laten gaan: door te weten met welke kleuren en elementen ik ging werken werd kiezen veel makkelijker.

– Stephanie

foto-katlijn-rond

Al voor het tweede jaar op rij werkte ik samen met Studio Lala voor het evenement Word OpmerKelijk Geïnspireerd. Een evenement met bijna 100 vrouwelijke ondernemers op de gastenlijst. Het is geweldig hoe Studio Lala het visuele concept van deze avond steeds weet te vertalen naar een OpmerKelijke beleving waar de ooh’s en de aah’s de ganse avond weerklinken. Ine begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om met je bedrijf het onderscheid te maken. Niet alleen door aandacht te besteden aan grote maar ook aan kleine details. Het is als ondernemer echt fijn om met zo’n professionele dame samen te werken en de datum voor de derde editie is dan ook alvast gereserveerd.

– Katlijn Voordeckers, zaakvoerder van Opmerkelijk