Betrapt! achter de snoeptafel…


Warning: preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'stripslashes(strstr("\2\5","rel=\class=") ? "\1" : "<a\2href=\"\3\4\"\5 rel=\"colorbox\" class=\"colorbox\"><img")', to be a valid callback in /data/sites/web/studiolalabe/www/blog/wp-content/themes/Jacqueline/includes/modules.php on line 377

In mijn ooghoek zag ik een warrige haardos boven de tafel uit komen. Voor het tot me doordrong werd dit gevolgd door een klein handje. Zat onze Mr.L toch niet verstopt achter de sweet table met de hand grijpensklaar boven de pot goudgele snoepjes. “LOUIS”, riep ik nog net op tijd dat de glazen deksel niet viel. “Moet je dat niet vragen?”, vervolgde ik “Ekke snoepje, mama, appelief” al wijzend met zijn vingertje en met de glinsterkes nog in zijn oogskes.

Ik maar overal verklaren dat zulke snoeppotten ideaal zijn voor de kleine handjes. Dus gelijk had hij. Het was ten slotte toch ook feest! Op bijna elke sweet table voorzie ik een lekkere pot snoep of koekjes om de ‘statige zoete sfeer’ te breken: koekjes, spekken, zure bollen, smarties of mini-marsmellows,…afgestemd op het thema, kleurenpallet of goesting van het feestvarken. Leuk worden ze helemaal als je ze in dezelfde stijl pimpt met de labels of zelfs de waaiertjes uit de feestprints. Wat denk je zelf?

Maar dan wel met de deksel er al vanaf want zo slim/handig zijn 2,5 jarige handjes nog niet. En sorry mama’s, ik begrijp eventuele frustraties helemaal :). Maar het is toch feest, nietwaar?

Tralala, Ine

Snoeppotten decoreren je feesttafel Snoeppotten decoreren je feesttafel Snoeppotten decoreren je feesttafel Snoeppotten decoreren je feesttafel

Email this to someoneShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Reageer hier

Je e-mail zal niet worden getoond. Verplichte velden zijn aangeduid met *


Reactie *