Een kus voor de JUF

person Gepost door: Ine Brands list In: DIY tips Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 1129

Een kus VOOR de juf ditmaal. Om de vakantie in te leiden laat Studio Lala juffen, meesters en tantekes al dromen over een piña colada aan het zwembad (zonder jengelende kinderen aub). 

Met de verhuis naar de nieuwe webshop zijn vele blogpost niet mee overgenomen. Maar omdat deze ananas al vele jaren terug wordt opgepikt deel ik hem graag nog eens op onze nieuwe website. Wil je de gratis bijhorende labeltjes graag ontvangen? Volg dan zeker dit weekend facebook en/of instagram

NODIG: fles bubbels // ferrero's (2keer een grote doos) // groen papier // oranje lintje // zeer stevige plakband // de gratis labeltjes van Studio Lala.

HOW TO:

- Plak op je fles bubbels kleefpastiek (neeeeee, niet sterk genoeg), sterke tape (DUCKTAPE) zodat de plakkant aan de buitenkant is. Ik deed het door een stukje vast te kleven en dan rondom met de foute kant.

- Neem je ferrero's en begin vanonder te kleven tegen de plakband aan.

- Bouw zo op tot de voorlaatste rij

- Knip nu allemaal driehoekige repen (snel snel is goed, een blad van een ananas is ook niet perfect) en kleef die tegen de bovenkant. Begin vanboven en ga zo systematisch naar onder. De laatst rij kleef je een stukje op de plaats waar de laatste rij ferrero's moet komen.

- Kleef de laatste rij ferrero's vast.

- Neem een groot stuk folieplastiek en pak de ananas hiermee in.

- Bind vast met een touwtje en hang hier de gratis labeltjes aan.

- Krul eventueel de bladeren nog een beetje zodat ze wat ronding krijgen

- Klaar! Schitteren maar!

Wil je eens een heel ananasfeestje geven, kom eens piepen in de shop. Of wat dacht je van onze SUMMER YAY  box, een doos die je klaar hebt staan in de kast om dat unieke moment een lala-toets te geven. Beslis je ad hoc om morgen te barbecuen of komen er vrienden op bezoek, haal de doos uit de kast en tover met de 12 items met gemak een mooie tafel, een buffetje, een barretje, je tuin,... om tot een leuk sfeertje. Trouwens... welke juf zou niet blij zijn met zo een kadootje? 

Tralalaaaaa Ine

PS nog een tip: best geentje opeten want ik kwam maar NET toe (op één na).

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen