I heart you! Yes you


Warning: preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'stripslashes(strstr("\2\5","rel=\class=") ? "\1" : "<a\2href=\"\3\4\"\5 rel=\"colorbox\" class=\"colorbox\"><img")', to be a valid callback in /data/sites/web/studiolalabe/www/blog/wp-content/themes/Jacqueline/includes/modules.php on line 377

Wauwwww, de tijd vliegt. Al 4 maanden is mijn eigen winkeltje in de digitale lucht. Toevallig hoorde ik gisteren via via dat het vandaag dag van de klant is. Oeps! Want als er nu iemand is die dat ik wil bedanken, zijn het toch wel de lalalovers. Dank voor jullie enthousiasme, dank voor jullie opbouwende feedback, dank voor de co-creatie en vooral dank voor jullie fantastische eigen creaties inclusief glinsterende fiere oogjes! Jullie zijn echt geweldig. Mede dankzij jullie is Studio Lala wat het is. En hopelijk mag Studio Lala ook verder groeien naar wat jullie nodig hebben. I heart you!!!!

Dag van de klant - Studio Lala dankt haar lalalovers met een gratis kroontje

En daarom heb ik nog snel snel een bedankje bedacht. Alle lalalovers die vandaag en morgen op de webshop leuke goodies bestellen, krijgen een glitterkroontje voor het feestvarken erbij. Of voor zichzelf als je eens jezelf wil vieren :-). Een kleinigheidje, maar het is het gebaar wat telt, toch? Hihi!

Tralala, Ine

Email this to someoneShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Reageer hier

Je e-mail zal niet worden getoond. Verplichte velden zijn aangeduid met *


Reactie *