Jarig! Een kadootje én feestje voor mezelf…

person Gepost door: Ine list In: Ine Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 594

Ik hou van verjaren. Half april krijg ik jaarlijks al de kriebels en kijk ik uit naar MIJN dag. Ik ben dan ook supergevoelig aan leuke attenties, kleine verrassingen en verwenmomentjes … heerlijk!

Ik hou van verjaren. Half april krijg ik jaarlijks al de kriebels en kijk ik uit naar MIJN dag. Ik ben dan ook supergevoelig aan leuke attenties, kleine verrassingen en verwenmomentjes … heerlijk! Het moet niet veel zijn (tip voor de mannen trouwens), het is écht het gebaar dat telt :).

En ja, ik verwen die dag ook graag mezelf. Ik koop mezelf een kadootje, hang mijn eigen slingers op (nieuwe letter- en cijferballonnen yay), geef mezelf een ‘verrassing’ of plan mezelf een feestje. Nu, dat laatste was er dit jaar niet bij! Hoogzwanger zijnde had ik geen zin om zelf heel veel werk op mij te nemen. En toch had ik de meest fantastische verjaardag ooit: Lotte verwende mij al de werkdag voor mijn verjaardag met bloemen en een taartje (the best), mijn zoon (die niet graag tekent) maakte een hele verjaardagstekenboek samen met zijn lieve juf, hubbie nam me mee uit eten de dag zelf, mijn ouders versierden mijn huis bij thuiskomst (GE-WEL-DIG) en als kers op taart nodigde mijn man enkele vriendinnen uit als verrassing en kookte hij voor ons bende vrouwen. Ik kocht mezelf een GROTE ruiker die als ‘verrassing’ aan de deur stond op mijn verjaardag via Greetz (ken je die website al? heerlijk). En hing wat mooie ballonnen op … voor mezelf :).

Het was echt de mooiste 35ste verjaardag ooit! Het enige dat me nog rest is te vieren met jullie lalalovers. Want ook Studio Lala is jarig trouwens op mijn verjaardag :). Ooit had ik het gekke idee om mezelf een webshop kado te doen OP mijn verjaardag haha. Daarom nodig ik jullie uit op mijn ONLINE feestje: op 31 mei (morgen dus) kan je meefeesten vanuit je luie zetel, vanachter je bureau of vanuit je bed :). Passeer heel het weekend om bij te lezen moest je moeten werken. Al eens ooit gehoord van online bubbels en confetti? Wel, zeker eens passeren op Facebook op 31/05. Ik trakteer bovendien met een HOOP give aways en een gratis ‘online’ goodiebag voor iedereen die komt. Be there.

Tralalaaaaaa Ine

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen