Warning: preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'stripslashes(strstr("\2\5","rel=\class=") ? "\1" : "<a\2href=\"\3\4\"\5 rel=\"colorbox\" class=\"colorbox\"><img")', to be a valid callback in /data/sites/web/studiolalabe/www/blog/wp-content/themes/Jacqueline/includes/modules.php on line 377

Studio Lala DIY is the new perfect

Jouw eigen Lala-atelier organiseren

Al eens gedacht om Studio Lala uit te nodigen om jouw huis om te toveren tot een echt feestje? Want wat is er leuker dan te leren hoe je je eigen stempel op je feestjes en evenementen kan drukken. “DIY* is the new perfect” … en daarom komt Studio Lala met praktische tips naar jouw thuis. Lala-lovers die van DIY houden, zijn na een Lala-atelier helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan voor hun feestjes, communies, etentjes en zelfs voor hun trouwfeesten. Boek nu een Lala-atelier en leer samen hoe DIY jouw feestje zeer uniek maakt!

*DIY (Do It Yourself)

Lala-atelier combineert workshop met homeparty!

Studio Lala komt met al haar tips naar jouw thuis. Samen met je gasten maken we er een supergezellige DIY avond van met praktische tips&tricks voor een wow-factor bij elk van jouw volgende feestjes. Als kers op de taart brengt Studio Lala een deel van haar Lala-goodies mee zodat je ze ter plekke vrij kan bewonderen. We bouwen samen de huiskamer, tuin, … om tot een echt feest met een feestdecor dat zorgt voor “Ohhhhs!” en “Ahhhhs!“. Een sweet table, inclusief lekkers, mag hier niet ontbreken zodat iedereen het party-gevoel meteen kan beleven.

Plan je eigen Lala-atelier!

Een Lala-atelier organiseren doe je op 1-2-3.
Samen met Studio Lala bepaal je een datum die jou en je gasten het beste past. Elk feestje begint met een uitnodiging dus zo ook je eigen Lala-atelier. Stuur de digitale uitnodigingen die je van Studio Lala ontvangt naar je vrienden, familie, collega’s, …

A party without a cake is just a meeting

Zoals een echte gastvrouw, zorg je mee voor de wow-factor van jouw feestje. Onder het motto “A party without a cake is just a meeting” zorgt de gastvrouw voor een lekkers naar keuze. Deze verwerken we samen tijdens het Lala-atelier in een mini-sweet table om “U tegen te zeggen. Uiteraard trakteert Studio lala ook op lekkers!

Bij elk feestje horen ook kadootjes.

Bij elk feestje horen kadootjes dus ook voor de gastvrouw en haar gasten. Het spreekt voor zich dat je als gastvrouw gratis mag deelnemen aan jouw Lala-atelier. Om nog een beetje glitter toe te voegen aan dit presentje, krijg je als gastvrouw jouw feestprint helemaal gratis! Als toetje genieten alle gasten een voordeelprijsje voor een knaller-party-in-a-box.

Wat zijn Lala-goodies

Lala-goodies zijn leuke party-artikelen die zorgen voor echte “Ohhhs” en “Ahhhs”. Studio Lala brengt deze mee tijdens jouw Lala-atelier met een woordje uitleg maar zonder aankoopverplichting. Lala-goodies die op dat moment besteld worden, worden onmiddellijk betaald of bij levering van de goodies. De bestellingen worden ten laatste vier weken na het Lala-atelier geleverd bij de gastvrouw. De Lala-goodies zijn ook verkrijgbaar via de webshop van Studio Lala.

Een Lala-atelier boeken

Een Lala-atelier is als een workshop en gaat door als de gastvrouw minimum 8 Lala-lovers kan ontvangen. De prijs per persoon voor de workshop inclusief materiaal en sweet table € 35. Als gastvrouw neem je gratis deel aan je eigen Lala-atelier. De gasten krijgen een mooie korting bij aankoop van een party-in-a-box. De Lala-ateliers kunnen doorgaan tot 40 km vanuit Hasselt zonder verplaatsingsonkosten. Vul hieronder snel je gegevens in om je Lala-atelier te boeken.

Vul hieronder snel je gegevens in om je Lala-atelier te boeken.