5 Lala-musthaves voor een instant zomers feestje!

person Gepost door: Ine Brands list In: Decoratie Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 1158

Zon en zwoele temperaturen, dat vraagt om een zomers feestje! Wij lijsten voor jou de 5 Lala-musthaves op die top zijn om altijd in huis te hebben om er een instant zomers feestje mét wow-factor van te maken!

1) Een ballonslinger

Niets dat een hoekje in je tuin meer omdoopt tot feesthoekje dan een ballonslinger! Wij zijn dan ook grote fan van ballonslingers als instant feestmateriaal. Speciaal voor de zomer stelden we 2 nieuwe ballonslingers voor je samen: Golden Hour en Tropical. Door het lage gewicht van een ballonslinger kan je hem heel leuk IN de ruimte hangen, maar evengoed onderkant van je parasol, aan je boom, tegen je hek,.... lees zeker ook de ballongeheimen op onze blog.

zomers feestje

2) Eco-wegwerpschaaltjes

Geen feestje zonder happekes! Wegwerpschaaltjes zijn dan ook niet te missen bij een zomers feestje. Onze eco-schaaltjes uit palm al ontdekt? Deze bordjes zijn ecologisch want ze worden gemaakt van de bast van het palmblad. Ze zijn perfect voor je dips, chips, tapas en zoveel meer. Door de palm look geef je trouwens meteen een tropische & zomerse toets aan je feesttafel. En the best part… Geen afwas voor jou!

3) Een tafelklem

Met een tafelklem geef je je tafel of buffet een instant wow-factor. Versieren kan je op verschillende manieren: hang er een lichtslinger, feestslinger, ballonslinger of folieballon aan. Bekleed de tafelklem met groen of bloemen. Of versier met mooie hangdecoratie zoals honeycombs. Ga je voor een ballonslinger? Splits hem dan op in een deeltje links en een kleiner deeltje rechts van de klem. Ideaal voor een perfecte backdrop!

Dat een tafelklem niet enkel voor tafels is weggelegd bewijzen we graag. Tijdens onze tropical picknick bevestigden we er eentje aan 2 houten kistjes om zo een leuk kraampje te maken. Denk dus gerust out of the box tijdens jouw volgend zomers feestje! Heb je geen klem, gebruik dan twee stokken of takken en colsolbandjes.

Bovendien is een tafelklem perfect voor elk feestje. Zo geef je je tafel nu een zomerse look, terwijl je in de winter iets feestelijks creëert voor Kerst, en je met een verjaardag weer voor pretoogjes zorgt met een andere aankleding.

4) Kleine handjes

Kids zijn dol op kleurrijke, papieren bekertjes. En geef toe, wij volwassenen worden er ook instant vrolijk van. Zeker tijdens zomerse feestjes of BBQ’s! Je moet je namelijk niet beperken tot drankjes, want deze bekertjes zijn ook perfect voor fruit, hapjes of simpelweg een klein plantje. En ook hier weer: geen afwas. Yes!

5) Slingers

Of je nu een grote of kleine tuin hebt, je kan op eender welke plaats een feesthoekje maken. En dat moet niet altijd het terras zijn. Kies gewoon een plekje in de tuin kiezen dat je leuk vindt; bijvoorbeeld onder een boom, aan het tuinhuisje, ... Daar concentreer je je versiering door middel van vlagjes of streamers. Zo creëer je als het ware een 'ruimte in de ruimte' door het af te bakenen met slingers. En moet je vervolgens niet je hele tuin versieren!

 

Shop onze Lala-musthaves voor een zomers feestje

Ontdek alle Lala-musthaves om eender wanneer een zomers feestje te starten, nu in onze webshop. Kies je favoriete thema en… shoppen maar. Fijne zomer gewenst!

nu shoppen

Tralalalaaa

Ine

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen