Lalalover Saar zorgt voor pretoogjes met Valentijn

person Gepost door: Ine Brands list In: DIY tips Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 914

Happy valentine! Ontdek hoe Lala-lover Saar en haar kids deze Valentijn voor pretoogjes zorgen met heerlijke cupcakes (psst, het recept vind je onderaan), onze gratis valentijnprint en de leukste decoratie!

“I’m a sucker for traditions. We houden ervan om het huis altijd in de juiste sfeer te brengen en te genieten van kleine tradities. Een adventskalender met opdrachtjes maken, de paasboom zetten, themafeestjes houden bij verjaardagen, standaard een slinger in ons koffer steken als we op vakantie gaan, … Oh wat hou ik van die kleine dingen die voor zo’n groot geluk kunnen zorgen!”

valentijn decoratie

“Waar ik helemaal voor smelt is waartoe Valentijn mensen beweegt. Een lieve boodschap voor je hartsvriendin, een lekker taartje voor oma, een ontbijtje voor quarantainevrienden, een complimentje voor de juf, … Van liefde komt alleen maar liefs. Je kan al raden dat we die mooie cupcakes niet alleen opaten! Samen met mijn kids Emiel en Odette gingen we op ‘Love-tocht’ en verrasten vrienden en familie. De liefdescakejes en onze hartjes folieballon maakten overal meteen indruk.”

valentijn decoratie

Gratis valentijnprint

“‘Jij bezorgt mij elke dag pretoogjes’ staat er op de gratis Valentijnprint van Studio Lala; daarmee is voor ons Valentijn samengevat in één zin! Ik geef toe dat de leuke valentijngoodies wel zorgen voor die extra sparkle bij de pretoogjes. Hoe mooi zijn die harten honeycombs bijvoorbeeld? We kleefden ze halfopen tegen de muur voor een gezellig liefdeshoekje. Achteraf krijgen ze nog een plekje in Odette’s kamer."

valentijn decoratie

"Emiel en Odette knutselden een brievenbus met de gratis valentijnprint. De ‘happy Valentine postbus’! Iedereen mag posten, alleen maar liefs. Op Valentijn wordt ze geledigd en maken onze harten een sprongetje. Pretoogjes bij het maken, schrijven, lezen, … Heerlijk!”

Ook met onze gratis Valentijnprint aan de slag gaan? Download hem hier:

naar de gratis valentijnprint

valentijn decoratie

“Ga voor die pretoogjes”

“Mijn hart brak, net zoals dat van iedereen, de voorbije jaren meerdere keren. Afstand werd de norm, gemis was er meer dan ooit, een mondmasker werd een goodie en feestjes werden uitgesteld. Toch heeft het ons ook veel gebracht en daar heeft studio Lala ons zo mee geholpen. Vier het leven, vier wat er wel is, ga voor pretoogjes groot of klein, beleef, maak herinneringen, … Het grootste geluk zit in de kleine dingen en dat is wat ik mijn kinderen echt wil meegeven. Vier Valentijn, vier het meer dan ooit. Verspreid kleine gelukjes en zorg voor lichtpuntjes!”

valentijn decoratie

Het recept van Saars cupcakes:

  • 200g fijne suiker
  • 25cl melk
  • 1 snuifje zout
  • 300g zelfrijzende bloem
  • 2 eieren
  • 1 dl zonnebloemolie

Verwarm de oven voor op 180°. Klop alle ingrediënten tot een glad beslag. Schep het beslag in de mooiste cupcakevormpjes en bak ze 15 minuten op 180°. Pretoogjes verzekerd!

Voor de afwerking werkten we met de beste ganache van Jeroen Meus. Hiervoor heb je nodig: 1dl volle room, 50 g boter en 200g donkere chocolade/ witte chocolade (we maakten de twee). Breng de room aan de kook. Voeg daarna de boter en de chocolade toe. Meng alles tot de chocolade gesmolten is. Dek het mengsel af met een vershoudfolie (die je tegen het mengsel mag aan drukken). Laat de vulling minstens een uur opstijven in de koelkast. Daarna kan je met een spuitzak de cupcakes versieren en afwerken met de mooiste toppertjes uit de cupcakekit!

“We vinden cupcakes altijd een beetje eetbaar geluk. Zeker als ze mooi versierd zijn!”

Ontdek Valentijn in de Lalashop

Zelf ook voor pretoogjes zorgen met Valentijn? Of simpelweg op zoek naar een hartverwarmende activiteit op een koude februaridag? Ontdek onze categorie Valentijn en ga net als Saar aan de slag!

Ontdek valentijn

Dikke merci aan Lalalover Saar Henderieckx voor het interview, de prachtige foto’s en de geweldige cupcakes! Volg haar zeker op Instagram: @saar_henderieckx

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen