NEW: let your dreams BLOSSOM

person Gepost door: Ine Brands list In: Feestprints Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 853

Ik geef toe: ik heb een dusty pink crush. Oudroze is voor mij gewoon een excuus om toch nog met roze te werken. Maar niet verklappen hè. Vul daar dan nog eens creme en bordeaux aan toe en je hebt een knaller van een kleurenpallet. 

Bloemetjes zijn de ‘roze’ draad door dit nieuwe leuke thema, zelfs al staan er geen echte bloemen op tafel. We kozen hier om te werken met onze houten bloemen en wat droogbloemen. Hou je toch van verse bloemen dan kan dit hier perfect bij. Met een nieuwe ballonslinger én ons nieuw groen gordijn krijgt je feestruimte meer body! Voor deze feesttafel kan je wel kiezen uit drie van de nieuwe tafellopers en bijhorende linten: oudroze, Bordeaux of ecru. 

Nieuw in deze collectie zijn onze lijn van vaasjes en glaswerk. Maak deze helemaal passend door er een lintje aan toe te voegen. Ga zeker eens piepen bij de gehele collectie.

Met trots wil ik ook aankondigen dat we superleuke nieuwe deco in huis hebben die leuk zijn voor feestjes én die je erna kan koesteren en een mooi plekje geven in je interieur of kinderkamer. Wat vinden jullie van deze houten bloemen en deze schattige vlinders? Bovendien hebben we ook een heleboel items nieuw voor je sweet table. Zoals deze cakestand in kraft (lees: multi-inzetbaar), nieuwe donutwalls tot zelfs macaronstands! Versier zelf je zoetigheden van je feest met deze nieuwe BLOSSOM feestprint en/of maak er zelf je bedankjes van je feest mee. We hebben glazen tubes, kraftkleurige zakje , katoenen zakjes, doosjes, en dit alles kan je makkelijk personaliseren.

BLOSSOM is ook een superleuk thema voor je communie, lentefeest of groeifeest. Laat je dromen bloeien! Persoonlijk vind ik het een hele mooie boodschap voor kindjes die gevierd worden. In de feestprints verstopten we enkele leuke quotes als extraatje verstopt in de feestprint. Let your dreams BLOSSOM.

Tralalaaaaa Ine

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen