Omdat ze het echt verdienen…


Warning: preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'stripslashes(strstr("\2\5","rel=\class=") ? "\1" : "<a\2href=\"\3\4\"\5 rel=\"colorbox\" class=\"colorbox\"><img")', to be a valid callback in /data/sites/web/studiolalabe/www/blog/wp-content/themes/Jacqueline/includes/modules.php on line 377

Einde van een tijdperk…Mr.L gaat naar school!

Heb jij soms ook een gevoel van dankbaarheid waarbij je het moeilijk kan droog houden?

Ik heb dat dus. Ja, sorry, ik ben een emo-kip van nature.

Eén van de zaken waarbij ik dat heb is mijn dankbaarheid voor de crèche. Want hoe goed onze jongens hier worden opgevangen, kan en wil ik niet als evidentie beschouwen. Dit gaat veel verder dan het ‘opvangen’ van je kids: Mr.L is gegroeid tot zo een flinke peuter mede dankzij de liefde, zorgzaamheid, geduld en creativiteit van zijn tantekes (en nonkel :-)). Want opvoeden doen wij ouders niet alleen.

Ik durf nog een stapje verder gaan. Studio Lala is wat het nu is, dankzij het feit dat ik zoonlief elke dag met een gerust hart kan toevertrouwen aan hun goede zorgen. De dank die ik voor deze organisatie én specifiek voor zijn tantekes, nonkel maar ook alle andere mensen achter de organisatie (laten we vooral de leiding, de poetsploeg, de kok, … niet vergeten) heb, kan je niet uitdrukken in een bedankje. Dit gaat zoveel verder dan dat. Een dikke pluim!

Maar uiteraard kan ik Mr.L geen afscheid laten nemen met lege handen. Voor een peuter van 2 jaar en 9 maanden zorgt een fysiek bedankje er ook voor dat hij dingen beter kan plaatsen. Hij krijgt toch ook een kadootje of iets lekkers als hij iets lief heeft gedaan, toch? Dus knutselde ik iets in mekaar waarmee Mr.L de tantekes kon bedanken voor de 2,5 jaar dat hij daar het varkentje had mogen uithangen. En hoe fier liep hij door de gangen met zijn ballonnen :-), cute om te zien!

Bedankjes maken met de feestprint van Studio Lala

Hoe ging ik te werk?

Benodigdheden: bekertjes // cellofaanpapier // touw // mand // chocolade of snoepjes // ballonnen // permanente stift

Van een vriendin die de broeiende kracht is achter Stiene Kookt, kreeg ik superleuke vormpjes voor chocolade varkentjes in bruikleen! Supermakkelijk: even vullen met chocolade en je krijgt een instant wow-factor. Ik maakte ze in zwarte en roze chocolade. Samen met ander lekkers stopte ik ze in leuke bekertjes met wat cellofaanpapier errond. Geen bedankje zonder boodschap: hiervoor doen de feestprints altijd goed dienst. Ik gebruikte de bedanklabeltjes uit de boerderij-feestprint gepersonaliseerd met ‘varkentje Louis’. Voila, klaar voor Mr.L om alle tantekes symbolisch bedanken met een kleinigheidje.

Bedankjes maken met de feestprint van Studio Lala

Bedankjes maken met de feestprint van Studio Lala

Bedankjes maken met de feestprint van Studio Lala

En de kindjes? Die kregen er een nieuw vriendje bij met varkentje Louis, een handpop van Living Puppets. Zo is Mr.L zijn aanwezigheid (en het varkentje dat hij was) vereeuwigd tijdens gezellige verhaalmomentjes met de andere kindjes.

Bedankjes maken met de feestprint van Studio Lala

Als kers op de taart, personaliseerde ik nog enkele ballonnen. Heel makkelijk om te doen en oh zo leuk om uit te delen. Blaas een effen ballon op en beschrijf hem met een permanente stift. Je hebt een beetje een vaste hand nodig maar een expert moet je zeker niet zijn. Heb je moeite met schoon schrijven, zoek dan eerst de tekst op die je wil schrijven. Zet deze in een leuk lettertype en probeer het na te tekenen! Onthou: DIY is the new perfect! Wat je zelf doet heeft zoveel charme :-), ookal is het misschien niet perfect.

Bedankjes maken met de feestprint van Studio Lala

Bedankjes maken met de feestprint van Studio Lala

Maar we hebben geluk: Mr.L die wordt volgend jaar verwend door Juf Elke.
En de tantekes…daar mag Mr.M nog een paar jaar mee knuffelen :-) WOOP WOOP.

Tralala,

Ine

 

Email this to someoneShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Reageer hier

Je e-mail zal niet worden getoond. Verplichte velden zijn aangeduid met *


Reactie *