Pretoogjes gespot: 3 elfjesfeestjes, 3x anders

person Gepost door: Ine Brands list In: Decoratie Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 1043

Ik verkondig het zo vaak: ga voor je eigen wow-factor. Want ook al kies je een thema voor je feestje, je kan er nog 100% je eigen ding van maken. Dat bewijzen deze 3 pretoogjesstrijders. Ze kozen alle 3 voor een elfjesfeestje, maar gaven er volledig hun eigen wow-factor aan. 3 elfjesfeestjes, maar 3 keer anders. Lees en kijk je mee?

1. Een elfjesfeestje voor Leonie & Suzanne

Onze fairy-ballonslinger met daaronder een schattige elfjes-feesttafel. Dat is de wow-setting van mama Kelly’s feestje.

elfjesfeestje

Kelly vult het geheel aan met papieren en gedroogde bloemen. Zowel op de tafel als bij de bloemenhaarbandjes voor alle kindjes. Wat een topcombinatie! En wat een leuk idee is het om de elfjestoppers tussen de bloemetjes steken. De pretoogjes van de kindjes volgen vanzelf.

elfjesfeestje

2. Een elfjesfeestje voor Sam

Hiep hiep hoera voor Sam! Bij haar feestje steelt onze elfjesslinger de show. Zowel een prachtige backdrop voor alle verjaardagsfoto’s als aankleding van de feestruimte. Verder op het menu? Allerlei zoete lekkernijen, afgewerkt met kleurrijke sprinkles en onze schattige elfjestoppers: diverse mooie illustraties op een stokje.

elfjesfeestje

Mama Bo bewijst vervolgens dat bekertjes niet enkel weggelegd zijn voor drankjes. Vul ze met lekkers zoals popcorn en ze geven je feesttafel een instant wow-factor. Voeg een sterrenhaarband en toverstokje toe en het feestje is compleet!

elfjesfeestje

elfjesfeestje

3. Een elfjesfeestje voor Lauren

“Vorige zomer was mijn dochter Lauren nogal onder de indruk van de Efteling en de wondermooie attractie ‘de Droomvlucht’.”, vertelt mama Roxanne. “Ze is een vrolijke en lieve meid met een enorm grote fantasie, dus een elfjesfeestje was wel heel toepasselijk.” Roxanne combineerde onze elfjesspulletjes prachtig met mos voor een echt bosgevoel! Mos in de bekertjes en daarin onze elfjestoppers; wat een goed idee.

“Mijn Lala-tip is genieten: geniet zelf van de dag, van het feest en vooral van het plezier en gelach van de jarige.”

elfjesfeestje

Herinneringen voor later

Geen verjaardagsfeestje zonder een typische verjaardagstraditie! “Bij ons is dat een groepsselfie. Een idee dat spontaan ontstond toen Lauren 1 jaar werd. Omdat dit ieder jaar zo’n leuke foto's oplevert hebben we er een traditie van gemaakt. Ook leuk om Lauren te zien groeien op alle foto’s.”

elfjesfeestje

Lala-tip voor een geslaagd feestje

De tip die keer op keer zorgt voor een onvergetelijk feestje, da’s een Lala-tip. Roxanne heeft er ook een mooie voor je. “Mijn Lala-tip is genieten: geniet zelf van de dag, van het feest en vooral van het plezier en gelach van de jarige.”

Shop onze elfjesproducten

Raakte je geïnspireerd door deze 3 prachtige elfjesfeestjes en wil je ook aan de slag gaan? Ontdek alle elfjesproducten nu in onze webshop.

SHOP ELFJESFEESTJE

elfjesfeestje

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen