Pretoogjes voor moederdag: download de gratis print

person Gepost door: Ine Brands list In: Feestprints Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 2741

Zoom calls en thuiswerk in combinatie met de kinderen, niet kunnen terugvallen op je 'village', niet kunnen knuffelen met je kleine hartendiefjes, niet samen troost kunnen vinden, nóg langer moeten wachten op een sprankeltje hoop naar een bundeltje liefde,… Het is voor de meeste niet makkelijk geweest het afgelopen jaar en met moederdag in aantocht denken we daarbij ook even aan de mama’s onder ons. Mama's die in volledige spagaat gingen, jonge mama's die hun liefde en trots niet konden delen, maar ook (onze) mama's die moesten missen, mama's met een gaatje in hun hart die niet konden rouwen, wensmama's die nóg langer geduld moesten oefenen... Een pluim op je hoed dus voor jou, ja jij, mama, die dit allemaal heeft moeten doorstaan en/of in goede banen heeft geleid. Akkoord dat we deze moederdag deze inspanningen eens keihard erkennen én vieren. Jij voor je mama, je kids voor jou, jij voor je vriendin, wij allen voor elkaar...
Hulp nodig? Download nu onze gratis feestprint én ontdek meteen 4 tips om ermee aan de slag te gaan. Klaar voor pretoogjes?

GRATIS DOWNLOAD VOOR MOEDERDAG

Eerlijk is eerlijk: natuurlijk vind ook ik als mama een fancy cadeau heel erg leuk. Maar met een gezellig ontbijt op bed, inclusief knutselwerken van de kids, een lieve boodschap voor elkaar, scoor je absoluut even hard. Want moederdag vieren; dat is een lief woord, dat is samen een leuk moment creëren, een extra herinnering in mijn mama boekje, dat is een dank je wel of een hart onder de riem,... We helpen jullie graag een handje om jouw mooi moment nog een tikkeltje leuker te maken en alle mama's pretoogjes te bezorgen met een gratis feestprint.

Download de print


4 TIPS VOOR PRETOOGJES OP MOEDERDAG

1. Liefste mama-letters feestprint gedownload?
Let’s go! Print ‘m uit, knip de letters uit en kleef ze op een touwtje. Waar hang je de letterslinger op? Onder je ballonslinger natuurlijk, aan een tafelklem, boven mama’s bed (hello leuke foto!) of combineer de slinger met een leuke fotocollage van mama-momentjes. Wedden dat je haar hart doet smelten? 


2. Label-love
Labeltjes zijn multi-inzetbaar. Plak ze op een kaartje en schrijf er een hartverwarmende boodschap bij. Kleef ze op een stokje en prik ze in een croissant of in mama’s lievelingsgebakje. Of strooi ze simpelweg op tafel als decoratie.
Zin in knutselen? Ga net als ons gerust een stapje verder en print ze op ons kalkpapier. Vervolgens naai je twee stuks aan mekaar en stop je er confetti tussen. 

https://www.studiolala.be/681-moederdag

3. You had me at cake!
Mama verrassen met een zelfgebakken taart? Of liever zelf uitgekozen lekkers van de bakker pimpen? Neem onze houten taarttopper erbij. Wij hingen er droogbloemetjes aan en werkten ‘m af met een labeltje van onze feestprint. Houd onze Instagram in de gaten voor een handige droogbloementutorial!
Psst: wij gingen voor een overheerlijke no bake mascarponecake met frambozensmaak en witte chocolade. Het recept vind je hier terug:

Receptje mascarpone frambozentaart met witte chocolade

https://www.studiolala.be/681-moederdag

4. Ontbijt met pretoogjes
Sommige klassiekers blijven top: een heerlijk ontbijtje voor mama klaarzetten waarbij zij enkel nog de voetjes onder tafel moet schuiven. Heerlijk! Een leuk gedekte tafel zorgt ongetwijfeld voor pretoogjes. Hoe? Haal je tafellaken uit de kast (hoe meer kreuken, hoe meer charme), hang de slinger of ballonslinger boven de tafel, versier de tafel met de labeltjes van onze gratis print of een vleugje confetti, haal het leukste servies uit de kast en vergeet ook zeker de servetten niet!

==> Moederdag in de Studio Lala shop

Aan de slag gaan met onze gratis feestprint? Studio Lala is jouw go-to-plek om je mama pretoogjes te bezorgen! In de categorie Moederdag hebben we de leukste producten verzameld om bovenstaande tips in de praktijk om te zetten.

Naar de webshop

We wensen alle mama’s een bijzonder leuke moederdag toe, met veel warme momenten samen.
Laat ons zeker meegenieten van jullie pretoogjes door @studio_lala te taggen in al je stories en posts!


Tralalaaaa Ine

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen