feestpakket boerderij

feestpakket boerderij



€ 12,95



€ 15,50



€ 3,95



€ 5,95



€ 5,95



€ 6,95

€ 51,25
Aantal Laatste items in voorraad

Pack description

Feestpakket boerderij

Ontdek het all-in-one feestpakket voor een boerderij feestje met wow-factor! In deze feestbox vind je alles terug om je huis of feestlocatie partyproof te maken. Met deze box zorg je gegarandeerd voor pretoogjes bij jouw boerderij kinderfeestje! 

Wil je nog meer decoratie? Kijk onderaan bij gerelateerde producten om je feestpakket boerderij uit te breiden met aanvullende feest goodies.

Hoe werkt een feestpakket?

Wij deden het denkwerk voor je en stelden leuke feestpakketten samen in diverse thema's! Zo heb jij alles spulletjes in huis om voor pretoogjes te zorgen. Een feestpakket gebruik je voor je eigen feestje of je stuurt het op naar iemand die je blij wilt maken. Pretoogjes gegarandeerd! Onderaan staat een opsomming van welke artikelen het pakket juist bevat. 

Pack content

5 traktatiedoosjes boerderij


Trakteren voor je boederijfeestje: deze zijn superleuk. Je kan ze personaliseren met de naam van de kindjes op je boerderijfeestje. Wat dacht je van frietjes en nuggets voor elk kindje in dit leuke doosje? Of iets lekkers om mee naar huis te nemen. 

In elke doos zitten 5 doosjes - met alfabet stickers om de namen te personaliseren en deurtjes om je boerderijtje af te maken.

cupcakekit boerderij


Maak de mooiste cupcakes met deze schattige boerderij cupcakekit. Deze cupcakekit bevat 24 cupcakevormpjes en 24 prikkers in 6 dessins: een paardje, een schaap, een varken, een tractor, een koe. Leuk om samen met de kids te doen.

12 ballonnen mat pastel mint (gewoon formaat)


Dit zakje bevat 12 pastel mint ballonnen in normaal formaat. Hang ze in trosjes in de ruimte, leg ze los op je feesttafel, maak er een ballonslinger mee, ... Voor een ballonslinger combineer je zo’n 33 ballonnen van verschillende formaten in je favoriete kleuren. En ik kan je geruststellen, jij kan zo’n ballonslinger makkelijk zelf maken. Honderden Lala-lovers gingen je al voor! Bekijk onze snelle tutorial of leer echt alles over ballonslingers maken in onze online cursus.

12 inch ballonnen zijn de typische ballonnen van normaal formaat, zo’n 30 cm groot. Ze zijn perfect om een mooie ballonslinger mee te maken. En hier heb je helemaal geen helium voor nodig! Pro-tip: blaas 12 inch ballonnen in verschillende groottes op, zo maak je met 1 zakje ballonnen verschillende formaten.

Opgeblazen afmeting: normaal formaat - 30 cm (12 inch)

Kan met helium? Ja 

Aantal: 12 ballonnen

Van een verjaardag, een event, een trouw tot een babyshower: ballonnen zorgen voor een wow-factor bij elk feest! Ontdek bij Studio Lala een uitgebreid gamma ballonnen van professionele kwaliteit in een ruime waaier aan kleuren. Deze ballonnen zijn gemaakt van latex, een natuurlijk materiaal waardoor ze bio-afbreekbaar zijn. Goed voor het milieu dus! Let altijd op want te hard opgeblazen ballonnen kunnen springen.

Goed om weten: latex ballonnen zoals deze bestaan in 5 formaten: 

5 inch – 13cm (klein formaat, zweven niet met helium)

10 inch – 25cm (klein formaat, zweven niet met helium)

12 inch – 30cm (normaal formaat)

18 inch – 45cm (groot formaat)

24 inch – 60cm (xxl formaat)

folieballon xxl schaapje


Van een boerderijfeestje tot Pasen: deze schattige folieballon in de vorm van een schaapje zorgt bij groot en klein voor pretoogjes. Makkelijk te vullen met helium of lucht. Hang op in je feestruimte of integreer in je ballonslinger.

Aantal: 1 stuk

Afmetingen: 87 x 57.5 cm

8 bekertjes boerderij


Geef elk kindje op je boerderijfeestje een lekker drankje met deze prachtige bekertjes boerderij. Elk pakje bevat 8 bekertjes met een kip, een koe, schaap, en paardje. 

8 bordjes boerderij


Dek je zfeesttafel van je boerderijfeestje met deze prachtige bordjes in boerderijthema. 

Aantal: 8 stuks

Afmeting: 25 cm.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen