feestpakket felle kleuren

feestpakket felle kleuren



€ 22,46




  1. This product is not available at this time.



€ 6,50



€ 10,95

Een productonderdeel is niet langer beschikbaar. Dit pakket kan niet verkocht worden.

Pack description

Feestpakket felle kleuren

Ontdek dit vrolijke all-in-one feestpakket voor een feestje met felle kleuren! In deze feestbox vind je alles terug om je huis of feestlocatie partyproof te maken. Met deze box zorg je gegarandeerd voor pretoogjes bij jouw kinderfeestje! 

Wil je nog meer decoratie? Kijk onderaan bij gerelateerde producten om je feestpakket felle kleuren uit te breiden met aanvullende feest goodies.

Hoe werkt een feestpakket?

Wij deden het denkwerk voor je en stelden leuke feestpakketten samen in diverse thema's! Zo heb jij alles spulletjes in huis om voor pretoogjes te zorgen. Een feestpakket gebruik je voor je eigen feestje of je stuurt het op naar iemand die je blij wilt maken. Pretoogjes gegarandeerd! Onderaan staat een opsomming van welke artikelen het pakket juist bevat. Is er iets uit stock, kan je de items ook los bestellen.

Is dit feestpakket een verrassing voor een jarige? Wil je graag dat wij het doosje voorzien van confetti en een kaartje voor een WOW bij het openmaken? Schrijf dit dan bij bij de opmerkingen, wij zorgen graag voor pretoogjes! Laat ons weten hoe oud de jarige is, noteer eventueel een boodschapje bij de opmerkingen en laat uiteraard hun adres achter bij leveradres. 

Pack content

lala ballonslinger tutti frutti


Een prachtige ballonslinger in vrolijke snoepkleurtjes! Combineer met felle kleuren of pastelkleuren voor extra wow-factor.

Een ballonslinger om zelf in elkaar te steken. Een ballonslinger is een echte hit in partyland. De ballonnen in verschillende groottes geven de slingers een speels effect. Makkelijk zeg je? Ja makkelijk! Een organische ballonslinger is juist een toonbeeld van fun en imperfectie. En juist daarom is hij zo perfect!

Studio Lala maakte een mooie selectie van de beste ballonnen voor deze mooie ballonslinger. Je ontvangt

1) 33 ballonnen in een mooie selectie bij elkaar passende kleuren en in verschillende groottes.

2) touw om de slinger te assembleren

In tegenstelling tot andere ballonconstructies, waar elke ballon even groot moet zijn, blaas je bij deze slinger de ballonnen gewoon op in verschillende groottes. Het komt niet zo nauw, yay! Je knoopt of rijgt ze in kleine groepjes (per twee, per drie en voor kleine ballonnetjes per vier) en maakt deze groepjes vast aan een touw. Je gebruikt best een ballonpomp. Het is niet zo moeilijk: je hebt enkel een beetje handigheid nodig om de ballonnen te knopen. Bovendien kan je niet veel fout doen én het resultaat... dat brengt instant geluk! Ontdek ook de andere kleuren. En ook met het groen dat ertussen zit, kun je spelen. Je kan gipskruid en eucalyptus gebruiken maar ook (nep)bloemen, (papieren) tropical leaves, tassels enz. zijn superleuk.

Hang de slinger op op de manier waarop het best in jouw ruimte past. Hang hem boven je eiland, boven je tafel, boven je sweet table, aan de inkom,... van groot naar klein of van klein naar groot. Je kan zelfs evengoed een kleinere slinger maken door de grote ballonnen ergens anders te gebruiken.

24 kaarsjes mix gouddip


Prachtige felgekleurde kaarsjes gedipt in goud voor op je verjaardagstaart. 24 stuks in verschillende leuke kleurtjes.

8 bordjes felle kleuren gekarteld


Ga voor kleur op je feesttafel met deze papieren bordjes! Elke set bevat 8 bordjes in frisse kleurtjes, afgewerkt met een speelse, gekartelde rand. Combineer met een felgekleurde ballonslinger voor een feestje met wow-factor!

Aantal: 8 bordjes

Diameter: 25cm

gordijn streamers backdrop pastel


Creëer een mooie backdrop voor je sweet table, Photo Booth of cakesmash. Combineer deze streamers met bijpassende spulletjes zoals de ballonslinger pastel voor een extra effect. Wist je dat je streamers ook heel leuk kan gebruiken om je buiten te versieren? Een kale muur of gewoon los in de boom als eyecatcher. In dit pak zitten meer dan 100 meter streamers zodat je een zalige foto achtergrond kan maken. 

Het setje bevat 100m pastkleurige backdrop en een lint, glue dots en touw om het op te hangen.  

  • 20m pastel gele streamers
  • 20m roze streamers
  • 20m blauwe streamers
  • 20m lila streamers 
  • 20m peach streamers
  • grid lint, glue dots en lint om het op te hangen.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen