feestpakket groovy halloween

feestpakket groovy halloween€ 6,95€ 5,50€ 3,95€ 10,95€ 5,95€ 5,50

€ 38,80
Aantal Laatste items in voorraad

Pack description

Groovy Halloween? Da's een trendy halloweenfeestje met veel vrolijke kleurtjes. Roze, oranje en vergeet ook de vrolijke pompoenen en smileys niet. Instant pretoogjes bij de grote en kleine halloween vierders!

Pack content

16 servetten pompoen groovy


Wie zegt dat Halloween alleen maar eng hoeft te zien? Happy halloween met een dikke portie fun en vrolijk roze & oranje kleurtjes. Deze set groovy pompoen servetten zorgt ongetwijfeld voor pretoogjes bij jong en oud.

Aantal: 16 servetten

Afmetingen: 162 x 165mm

5 hangende spinnen


Spinnen, eng? Niets van, bewijzen deze schattige hangende spinnetjes! Elke set bevat 5 papieren spinnen die je makkelijk zelf in mekaar steekt. Hang ze aan je plafond, leg ze op je feesttafel, verwerk in je ballonslinger, ...

Aantal: 5 spinnen

Afmetingen: 27 x 17 cm

6 vleermuizen zwart


Get spooky met deze set van 6 papieren vleermuizen! Hang ze tegen je muur, je raam of maak er een touwtje aan vast en laat ze in de ruimte bengelen. Pretoogjes gegarandeerd. 

Aantal: 6 vleermuizen in verschillende groottes

Afmetingen: 19 x 8.7 - 29 x 13 cm

8 bordjes streepjes roze groot


Voeg een vleugje kleur toe aan je feesttafel met deze vrolijke bordjes. Set van 8 bordjes, gemaakt van dik karton. Instant feest! Ontdek de bijpassende producten van deze vrolijke collectie.

Afmetingen: 267 x 267 x 6mm

confettimix herfstkleuren


Get your groove on! Deze confetti mix zorgt voor een vleugje fun. Mix met vrolijke kleuren: oranje, roze, zwart en iriserende confetti voor een groovy effect. Strooi over je feesttafel, laat je kids ermee knutselen, plak op kaartjes, strooi bij cadeautjes, ...

Dit doosje bevat 20g confetti.

tattooset halloween


Op zoek naar een leuke activiteit als het slecht weer buiten is of als activiteit tijdens je halloween feestje? Ga voor pretoogjes bij groot en klein met deze set plaktattoo's met halloween print. 

Aantal: 1 vel met 8 tattoos

Afmetingen: 15,5 cm x 10.5 cm

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen