lala ballonslinger butterfly

€ 24,95

Ballonslinger oudroze/bordeaux

Aantal

Voeg nog € 80,00 toe aan je winkelwagen voor gratis verzending!

Gratis verzending vanaf 80 euro

  • Gratis levering vanaf 80 euro Gratis levering vanaf 80 euro
  • Snelle levering op adres, postpunt of pakjesautomaat Snelle levering op adres, postpunt of pakjesautomaat
  • Garantie op pretoogjes Garantie op pretoogjes
  • Veilig betalen Veilig betalen
  • Breed assortiment kwaliteitsproducten Breed assortiment kwaliteitsproducten

Een ballonslinger om zelf in elkaar te steken. Een ballonslinger is een echte hit in partyland. De ballonnen in verschillende groottes geven de slingers een speels effect. Makkelijk zeg je? Ja makkelijk! Een organische ballonslinger is juist een toonbeeld van fun en imperfectie. En juist daarom is hij zo perfect!

Deze ballonkleuren zitten in de ballonslinger: oudroze, reflex pink, pastel roze en metallic burgundy.

Lala-tip: maak je ballonslinger groter door er extra ballonnen in bovenstaande kleuren aan toe te voegen. Ook leuk: herhaal kleine groepjes ballonnen in deze kleuren op verschillende plekken van je feestlocatie voor een extra wow-factor. Je ballonslinger liever personaliseren? Dat doe je door er een extra ballonkleur naar keuze (of volgens jouw thema) aan toe te voegen.

En jij kan hem makkelijk én helemaal zelf in mekaar steken! Ontdek in onze videotutorial hoe je dat doet.

Wil je echt àlles weten over het maken van ballonslingers? Volg dan onze online cursus over ballonslingers maken! Ik deel erin alle tips & tricks, tools én geheimen.

Studio Lala maakte een mooie selectie van de beste ballonnen voor deze mooie ballonslinger. Je ontvangt

1) 33 ballonnen in een mooie selectie bij elkaar passende kleuren en in verschillende groottes.

2) touw om de slinger te assembleren

In tegenstelling tot andere ballonconstructies, waar elke ballon even groot moet zijn, blaas je bij deze slinger de ballonnen gewoon op in verschillende groottes. Het komt niet zo nauw, yay! Je knoopt of rijgt ze in kleine groepjes (per twee, per drie en voor kleine ballonnetjes per vier) en maakt deze groepjes vast aan een touw. Je gebruikt best een ballonpom. Het is niet zo moeilijk: je hebt enkel een beetje handigheid nodig om de ballonnen te knopen. Bovendien kan je niet veel fout doen én het resultaat... dat brengt instant geluk! Ontdek ook de andere kleuren. En ook met het groen dat ertussen zit, kun je spelen. Je kan gipskruid en eucalyptus gebruiken maar ook (nep)bloemen, (papieren) tropical leaves, tassels enz. zijn superleuk.

Hang de slinger op op de manier waarop het best in jouw ruimte past. Hang hem boven je eiland, boven je tafel, boven je sweet table, aan de inkom,... van groot naar klein of van klein naar groot. Je kan zelfs evengoed een kleinere slinger maken door de grote ballonnen ergens anders te gebruiken.

LALA-BALS-BUTTERFLY
7 Items

Datasheet

materiaal
latex
kleur
roze (donker)
roze (licht)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen