feestpakket regenboogfeestje nude

pretoogjespakket regenboog nude



€ 8,95



€ 5,95



€ 5,50



€ 4,95



€ 4,95

€ 30,30
Aantal Laatste items in voorraad

Pack description

Feestpakket regenboog nude

Ontdek het all-in-one feestpakket voor een regenboogfeestje met wow-factor! In deze feestbox vind je alles terug om je huis of feestlocatie partyproof te maken. Met deze box zorg je gegarandeerd voor pretoogjes bij jouw regenboog kinderfeestje in nude-tinten!

Hoe werkt een feestpakket?

Wij deden het denkwerk voor je en stelden leuke feestpakketten samen in diverse thema's! Zo heb jij alles spulletjes in huis om voor pretoogjes te zorgen. Een feestpakket gebruik je voor je eigen feestje of je stuurt het op naar iemand die je blij wilt maken. Pretoogjes gegarandeerd! Onderaan staat een opsomming van welke artikelen het pakket juist bevat. Is er iets uit stock, kan je de items ook los bestellen.

Is dit feestpakket een verrassing voor een jarige? Wil je graag dat wij het doosje voorzien van confetti en een kaartje voor een WOW bij het openmaken? Schrijf dit dan bij bij de opmerkingen, wij zorgen graag voor pretoogjes! Laat ons weten hoe oud de jarige is, noteer eventueel een boodschapje bij de opmerkingen en laat uiteraard hun adres achter bij leveradres. 

Pack content

Folieballonnen in de vorm van een rainbow voor jouw regenboogfeestje


Instant happiness met deze regenboog folieballon. Opgeblazen is hij maar liefst 91cm groot!

Voeg deze hippe ballon toe aan neutrale decoratie en je hebt meteen een themafeestje.

Ik ben er in elk geval helemaal verliefd op. Let altijd op want te hard opgeblazen ballonnen kunnen springen. Je kan ze vullen met helium. De ballon heeft een automatische sluitklep dus met warmte sluiten is niet nodig.

Aantal: 1 stuk

12 bordjes kraft gouden randje


Maak je tafel helemaal af met deze prachtige bordjes in kraft met een gouden randje. De bordjes hebben een bloem vorm en zijn 21 cm diameter.

16 servetten 'happy everything'


Deze nude regenboog servetten zijn echt wel een van mijn favorietjes. Afgewerkt met goudfolie, kunnen ze dienen voor elk soort gelegenheid. Van een verjaardag tot.... een feest-je-leven moment. Combineer deze servetten uit de 'happy everything' collectie met de bijpassende bekertjes, bordjes, slinger, ballonnen en als je echt wil scoren de backdrop die echt geweldig is. 

Elk pakje bevat 16 bordjes van elk 18 cm diameter breed.

12 kaarsjes nudetinten


Maak van elke taart of gebak een feestje met deze set van 12 verjaardagskaarsjes in 6 zachte kleuren. Inclusief 12 doorschijnende prikkertjes.

Afmetingen: 10cm x 0,7cm

8 popcorndoosjes kraft


Popcorn tijd! Breng het cinemagevoel naar je thuis met deze set van 8 popcorndoosjes in kraft kleur, afgewerkt met een gouden randje. Door hun neutrale kleur passen ze bij de meest diverse themafeestjes. Ga voor een extra wow-factor en personaliseer de doosjes met stickers, stiften en meer. 

Aantal: 8 doosjes

Afmetingen: 7X7X12.5CM

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen