pretoogjespakket regenboog nude

pretoogjespakket regenboog nude€ 5,50€ 6,50€ 3,50€ 10,95€ 21,95€ 2,95

€ 51,35
Aantal

Pack description

Een pretoogjespakketje is een pakketje wat je kan sturen naar iemand die je blij wil maken. In dit pakketje zit alles om een leuke 'dino' verjaardag te vieren: kaarsje, mooie regenboog spulletjes, een tafelloper en een ballonslinger.

Bij deze pakketjes verzenden we dit alles niet opgeblazen maar we steken in de doos opgeblazen ballonnetjes, confetti en een kaartje voor een WOW bij het openmaken. 

Laat ons weten hoe oud de jarige is! Noteer eventueel een boodschapje bij de opmerkingen. En laat uiteraard hun adres achter bij leveradres. 

Pack content

16 servetten regenboog nude


16 servetten regenboog nude

Datasheet

materiaal
papier/karton
kleur
peach
kleur
mix
verpakkingseenheid
per 16 servetten
vorm
figuur

4 placemats regenboog nude


Dek je tafel in met deze mooie met glitter afgewerkte placemats. Afmeting: 40 x 30 cm. Je tafel krijgt meteen kleur!

Datasheet

materiaal
papier/karton
kleur
peach
kleur
mix
verpakkingseenheid
per 4 placemats

8 bekertjes regenboog nude


Deze superleuke bekertjes zijn fantastisch voor een mooi regenboogfeestje of een babyborrel. Deze bekertjes zijn afgewerkt met goudfolie. Deze bekertjes zitten per 8 verpakt.

Datasheet

materiaal
papier/karton
kleur
peach
kleur
goud
verpakkingseenheid
per 8 bekertjes

tafelloper gaze de coton oudroze


Dek je tafel met deze supermooie tafelloper in gaze de coton of tetrastof. Het is een superzacht, licht, dubbel gevoerd stofje dat onzichtbaar afgestikt is aan de zijkant.

De tafelloper is 3m lang en 30cm breed

Datasheet

materiaal
textiel
kleur
roze (licht)
kleur
roze (donker)
verpakkingseenheid
per stuk

Ballonslinger peach goud


Een ballonslinger om zelf in elkaar te steken. Een ballonslinger is een echte hit in partyland. De ballonnen in verschillende groottes geven de slingers een speels effect. Makkelijk zeg je? Ja makkelijk! Een organische ballonslinger is juist een toonbeeld van fun en imperfectie. En juist daarom is hij zo perfect!

Studio Lala maakte een mooie selectie van de beste ballonnen voor deze mooie ballonslinger. Je ontvangt

1) 33 ballonnen in een mooie selectie bij elkaar passende kleuren en in verschillende groottes. Deze ballonnen zijn van professionele kwaliteit en hebben hierdoor globaal genomen een langere houdbaarheid dan andere ballonnen.

2) touw om de slinger te assembleren

In tegenstelling tot andere ballonconstructies, waar elke ballon even groot moet zijn, blaas je bij deze slinger de ballonnen gewoon op in verschillende groottes. Het komt niet zo nauw, yay! Je knoopt of rijgt ze in kleine groepjes (per twee, per drie en voor kleine ballonnetjes per vier) en maakt deze groepjes vast aan een touw. Het is niet zo moeilijk: je hebt enkel een beetje handigheid nodig om de ballonnen te knopen. Bovendien kan je niet veel fout doen én het resultaat... dat brengt instant geluk! Ontdek ook de andere kleuren. En ook met het groen dat ertussen zit, kun je spelen. Je kan gipskruid en eucalyptus gebruiken maar ook (nep)bloemen, (papieren) tropical leaves, tassels enz. zijn superleuk.

Je gebruikt best een ballonpomp. Onze handpomp is een pomp van professionele kwaliteit dit TWO-way functie heeft. Doe je dit regelmatig, koop dan onze elektrische pomp met twee uitgangen. Zo bespaar je telkens enorm veel tijd.

Hang de slinger op op de manier waarop het best in jouw ruimte past. Hang hem boven je eiland, boven je tafel, boven je sweet table, aan de inkom,... van groot naar klein of van klein naar groot. Je kan zelfs evengoed een kleinere slinger maken door de grote ballonnen ergens anders te gebruiken.

Tip: surf naar onze TUTORIAL voor het beste resultaat.

Datasheet

kleur
goud
kleur
peach
kleur
grijs
lengte
2,5 meter

3 kaarsjes in de vorm van sterren met goudglitter


Elke taart krijgt feestallures met deze supermooie sterren kaartjes. Deze sterren kaarsjes zijn afgewerkt met glitter goud. 

Afmeting: de kaarsjes zelf zijn 3/4 cm en inclusief stokje 13/14 cm

Aantal: 3 stuks

Datasheet

materiaal
stearine
kleur
wit
kleur
goud
verpakkingseenheid
per 3 kaarsjes

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen