feestpakket voetbal

feestpakket voetbal



€ 4,95

  1. This product is out of stock.



€ 5,50



€ 8,95



€ 4,95



€ 3,95

Een productonderdeel is niet langer beschikbaar. Dit pakket kan niet verkocht worden.

Pack description

Feestpakket voetbal

Ontdek het all-in-one feestpakket voor een voetbalfeestje met wow-factor! In deze feestbox vind je alles terug om je huis of feestlocatie partyproof te maken. Van ballonnen tot bordjes; met deze box zorg je gegarandeerd voor pretoogjes bij jouw voetbal kinderfeestje!

Hoe werkt een feestpakket?

Wij deden het denkwerk voor je en stelden leuke feestpakketten samen in diverse thema's! Zo heb jij alles spulletjes in huis om voor pretoogjes te zorgen. Een feestpakket gebruik je voor je eigen feestje of je stuurt het op naar iemand die je blij wilt maken. Pretoogjes gegarandeerd! Onderaan staat een opsomming van welke artikelen het pakket juist bevat. Is er iets uit stock, kan je de items ook los bestellen.

Is dit feestpakket een verrassing voor een jarige? Wil je graag dat wij het doosje voorzien van confetti en een kaartje voor een WOW bij het openmaken? Schrijf dit dan bij bij de opmerkingen, wij zorgen graag voor pretoogjes! Laat ons weten hoe oud de jarige is, noteer eventueel een boodschapje bij de opmerkingen en laat uiteraard hun adres achter bij leveradres. 

Pack content

folieballon rond voetbal


Voetbalsfeer in huis met deze prachtige voetbal folieballon 40cm

tattooset voetbal


Set van 8 voetbal plaktattoos in vrolijke pastelkleuren. Niet te missen bij jouw voetbalfeestje! Leuk als activiteit tijdens het feestje of om mee te geven als bedankje. Klaar voor pretoogjes?

Aantal: 1 vel met 8 tattoos

Afmetingen: 15,5 cm x 10.5 cm

10 kaarsjes swirl groentinten + houdertjes


Breng een vleugje kleur in huis of op je feesttafel met deze set van 10 kaarsjes in groentinten. Slechts 10cm hoog en afgewerkt met een vrolijke swirl. Prik ze in je taart of gebruik ze in combinatie met een kaarsenhouder. Ontdek ook de andere kleuren. Opgelet, deze kaarsjes zijn iets dikker dan standaard verjaardagskaarsjes maar kleiner dan gewone kaarsen.

Aantal: 10 kaarsjes + 10 houdertjes

Afmetingen: Ø 1,2 cm x 10 cm hoog

20 servetten voetbal


Deze supermooie servetten maken je voetbalfeestje helemaal af! Deze servetten zijn 13,5 diameter ongeveer en zitten met 20 in een pakje.

Deze voetbalkaarsjes passen perfect bij de voetbalprint


Voetbalkaarsjes op één taart zorgen voor een echte wow-factor bij voetbalfanaten. Het pakje bevat 6 kaarsjes.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen