feestpakket prinses

feestpakket prinsessenfeestje€ 10,95€ 11,95

  1. This product is out of stock.€ 8,50
  1. This product is not available at this time.€ 7,50

Een productonderdeel is niet langer beschikbaar. Dit pakket kan niet verkocht worden.

Pack description

Feestpakket prinses

Ontdek het all-in-one feestpakket voor een prinsessen feestje met wow-factor! In deze feestbox vind je alles terug om je huis of feestlocatie partyproof te maken. Met deze box zorg je gegarandeerd voor pretoogjes bij jouw prinses kinderfeestje! 

Wil je nog meer decoratie? Kijk onderaan bij gerelateerde producten om je feestpakket prinses uit te breiden met aanvullende feest goodies.

Hoe werkt een feestpakket?

Wij deden het denkwerk voor je en stelden leuke feestpakketten samen in diverse thema's! Zo heb jij alles spulletjes in huis om voor pretoogjes te zorgen. Een feestpakket gebruik je voor je eigen feestje of je stuurt het op naar iemand die je blij wilt maken. Pretoogjes gegarandeerd! Onderaan staat een opsomming van welke artikelen het pakket juist bevat. Is er iets uit stock, kan je de items ook los bestellen.

Is dit feestpakket een verrassing voor een jarige? Wil je graag dat wij het doosje voorzien van confetti en een kaartje voor een WOW bij het openmaken? Schrijf dit dan bij bij de opmerkingen, wij zorgen graag voor pretoogjes! Laat ons weten hoe oud de jarige is, noteer eventueel een boodschapje bij de opmerkingen en laat uiteraard hun adres achter bij leveradres. 

Pack content

5 kaarsjes prinsessen


Pimp je zelfgebakken of gekochte taart met deze prachtige prinsessen kaarsjes. De kaarsjes zitten met 5 in een pakje, waarvan twee prinsessen, een vlinder, een kasteel en een regenboogje. Match met de bijpassende slingers, bordjes, bekertjes,....voor een extra wow-factor.

De kaarsjes zijn ongeveer 5 cm hoog.

slinger prinses unicorn


Maak je prinsessenfeestje af met deze mooie slinger met unicorns, prinsessenkroon en kasteel. Combineer met een ballonslinger of hang ze boven je tafel of sweet table. Elk pakje bevat 1 slinger met 7 prinsessenfiguren en 1 slinger met blaadjes. 

8 bordjes prinses


Een prinsessenfeestje is compleet als de tafel rijkelijk wordt ingedekt met deze mooie bordjes met tekeningen van zwanen, unicorns, prinsessen. De bordjes hebben een mooie uitgesneden scallop rand. Afgewerkt met neon print en goudfolie details. Afmeting: 22 cm diameter

12 toppertjes prinsessenfeest


Maak mooie prinsessen cupcakes voor je prinsessenfeestje met deze 12 toppertjes prinsessenfeest. 

16 servetten prinses


Een prinsessenfeestje is compleet als de tafel rijkelijk wordt ingedekt met deze mooie bordjes en servetten met tekeningen van zwanen, unicorns, prinsessen. Deze servetten hebben een scallop rand en zijn afgewerkt met goudfolie. Afmeting: 33 cm diameter opengevouwen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen