voordeelpakket dinofeestje

voordeelpakket dino€ 7,95
€ 7,16 10 korting%€ 3,50
€ 3,15 10 korting%€ 2,50
€ 2,25 10 korting%€ 5,95
€ 5,36 10 korting%€ 4,50
€ 4,05 10 korting%€ 5,95
€ 5,36 10 korting%€ 3,50
€ 3,15 10 korting%€ 3,95
€ 3,56 10 korting%

€ 37,80
€ 34,02 10% korting
Aantal Laatste items in voorraad

Pack description

Voordeelpakket dino

Rawrrrrr... Ontdek het all-in-one feestpakket voor een dinofeestje met wow-factor! In deze feestbox vind je alles terug om je huis of feestlocatie partyproof te maken. Met deze box zorg je gegarandeerd voor pretoogjes bij jouw dino kinderfeestje! En met een mooie korting voor jou als je de feestgoodies aankoopt als voordeelpakket in plaats van los.

Hoe werkt een feestpakket?

Wij deden het denkwerk voor je en stelden leuke feestpakketten samen in diverse thema's! Zo heb jij alles spulletjes in huis om voor pretoogjes te zorgen. Een feestpakket gebruik je voor je eigen feestje of je stuurt het op naar iemand die je blij wilt maken. Pretoogjes gegarandeerd! Onderaan staat een opsomming van welke artikelen het pakket juist bevat. Is er iets uit stock, kan je de items ook los bestellen.

Is dit feestpakket een verrassing voor een jarige? Wil je graag dat wij het doosje voorzien van confetti en een kaartje voor een WOW bij het openmaken? Schrijf dit dan bij bij de opmerkingen, wij zorgen graag voor pretoogjes! Laat ons weten hoe oud de jarige is, noteer eventueel een boodschapje bij de opmerkingen en laat uiteraard hun adres achter bij leveradres. 

Pack content

folieballon xxl triceratops


Deze folieballon mag niet ontbreken bij je dinofeestje! Een schattige, groene dinoballon die je simpelweg vult met lucht. Geen helium nodig! Ontdek ook zijn andere dinovriendjes in de Lala-shop.

Aantal: 1 stuk

Afmetingen: 101 x 60.5 cm

12 servetten triceratops


Dinofeestje organiseren? Maak je feesttafel compleet met deze set van 12 servetten in de vorm van een triceratops. Pretoogjes gegarandeerd! Ontdek ook de bijhorende producten van ons dinofeestje.

Aantal: 12 servetten

Afmetingen: 18 x 10cm

6 rietjes pterodactyl


Werk je dinofeestje af met deze set van 6 vrolijk gestreepte rietjes, afgewerkt met een dinofiguur (pterodactyl om precies te zijn ;-)). Pretoogjes gegarandeerd bij de kleintjes! Ontdek ook de bijhorende producten uit onze dinoreeks. 

Aantal: 6 rietjes

Afmetingen: 19,5cm

folieballon xxl pterodactyl


Deze folieballon mag niet ontbreken bij je dinofeestje! Een schattige, paarse dinoballon die je makkelijk vult met helium of lucht. Hang in je feestruimte of integreer in je ballonslinger. Ontdek ook zijn andere dinovriendjes in de Lala-shop.

Aantal: 1 stuk

Afmetingen: 120x62 cm

6 toppertjes dino's


Tover elk gebakje om in dinothema met deze set van 6 toppertjes. In je taart, muffin, cupcakes of zelfs boterhammen prikken en genieten van de pretoogjes! Ontdek ook de bijhorende producten van onze dinoreeks. 

Aantal: 6 toppertjes

Afmetingen: 8 -12cm

slinger happy birthday dino 3m


De eyecatcher van jouw dinofeestje? Deze happy birthday slinger, afgewerkt met vrolijke dinofiguren! Pretoogjes gegarandeerd bij jong en oud. Combineer met de bijhorende producten uit onze dinoreeks. 

Aantal: 1 slinger

Afmetingen: ongeveer 11 cm hoog, 4,5m touw

6 bordjes dinofeestje


Dinofeestje gepland? Wat dacht je van je tafel te versieren met allerlei lekkers op deze leuke bordjes?  Ideaal voor een hapje of een zoet taartje. 

Aantal: 6 bordjes

Afmetingen: 18cm

12 ballonnen dusty green (gewoon formaat)


Dit zakje bevat 12 dusty green ballonnen in normaal formaat. Hang ze in trosjes in de ruimte, leg ze los op je feesttafel, maak er een ballonslinger mee, ... Voor een ballonslinger combineer je zo’n 33 ballonnen van verschillende formaten in je favoriete kleuren. En ik kan je geruststellen, jij kan zo’n ballonslinger makkelijk zelf maken. Honderden Lala-lovers gingen je al voor! Bekijk onze snelle tutorial of leer echt alles over ballonslingers maken in onze online cursus.

12 inch ballonnen zijn de typische ballonnen van normaal formaat, zo’n 30 cm groot. Ze zijn perfect om een mooie ballonslinger mee te maken. En hier heb je helemaal geen helium voor nodig! Pro-tip: blaas 12 inch ballonnen in verschillende groottes op, zo maak je met 1 zakje ballonnen verschillende formaten.

Opgeblazen afmeting: normaal formaat - 30 cm (12 inch)

Kan met helium? Ja 

Aantal: 12 ballonnen

Van een verjaardag, een event, een trouw tot een babyshower: ballonnen zorgen voor een wow-factor bij elk feest! Ontdek bij Studio Lala een uitgebreid gamma ballonnen van professionele kwaliteit in een ruime waaier aan kleuren. Deze ballonnen zijn gemaakt van latex, een natuurlijk materiaal waardoor ze bio-afbreekbaar zijn. Goed voor het milieu dus! Let altijd op want te hard opgeblazen ballonnen kunnen springen.

Goed om weten: latex ballonnen zoals deze bestaan in 5 formaten: 

5 inch – 13cm (klein formaat, zweven niet met helium)

10 inch – 25cm (klein formaat, zweven niet met helium)

12 inch – 30cm (normaal formaat)

18 inch – 45cm (groot formaat)

24 inch – 60cm (xxl formaat)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen