voordeelpakket voetbal

voordeelpakket voetbal€ 4,95
€ 4,46 10 korting%€ 5,50
€ 4,95 10 korting%€ 4,95
€ 4,46 10 korting%€ 3,95
€ 3,56 10 korting%€ 3,95
€ 3,56 10 korting%€ 4,95
€ 4,46 10 korting%

€ 28,25
€ 25,43 10% korting
Aantal Laatste items in voorraad

Pack description

Voordeelpakket voetbal

Ontdek het all-in-one feestpakket voor een voetbalfeestje met wow-factor! In deze feestbox vind je alles terug om je huis of feestlocatie partyproof te maken. Van ballonnen tot bordjes; met deze box zorg je gegarandeerd voor pretoogjes bij jouw voetbal kinderfeestje! Met een mooie korting voor jou als je de feestdecoratie in voordeelpakket aankoopt in plaats van los!

Hoe werkt een feestpakket?

Wij deden het denkwerk voor je en stelden leuke feestpakketten samen in diverse thema's! Zo heb jij alles spulletjes in huis om voor pretoogjes te zorgen. Een feestpakket gebruik je voor je eigen feestje of je stuurt het op naar iemand die je blij wilt maken. Pretoogjes gegarandeerd! Onderaan staat een opsomming van welke artikelen het pakket juist bevat. Is er iets uit stock, kan je de items ook los bestellen.

Is dit feestpakket een verrassing voor een jarige? Wil je graag dat wij het doosje voorzien van confetti en een kaartje voor een WOW bij het openmaken? Schrijf dit dan bij bij de opmerkingen, wij zorgen graag voor pretoogjes! Laat ons weten hoe oud de jarige is, noteer eventueel een boodschapje bij de opmerkingen en laat uiteraard hun adres achter bij leveradres. 

Pack content

folieballon rond voetbal


Voetbalsfeer in huis met deze prachtige voetbal folieballon 40cm

tattooset voetbal


Set van 8 voetbal plaktattoos in vrolijke pastelkleuren. Niet te missen bij jouw voetbalfeestje! Leuk als activiteit tijdens het feestje of om mee te geven als bedankje. Klaar voor pretoogjes?

Aantal: 1 vel met 8 tattoos

Afmetingen: 15,5 cm x 10.5 cm

20 servetten voetbal


Deze supermooie servetten maken je voetbalfeestje helemaal af! Deze servetten zijn 13,5 diameter ongeveer en zitten met 20 in een pakje.

Deze voetbalkaarsjes passen perfect bij de voetbalprint


Voetbalkaarsjes op één taart zorgen voor een echte wow-factor bij voetbalfanaten. Het pakje bevat 6 kaarsjes.

12 ballonnen groen (gewoon formaat)


Dit zakje bevat 12 groene ballonnen in normaal formaat. Hang ze in trosjes in de ruimte, leg ze los op je feesttafel, maak er een ballonslinger mee, ... Voor een ballonslinger combineer je zo’n 33 ballonnen van verschillende formaten in je favoriete kleuren. En ik kan je geruststellen, jij kan zo’n ballonslinger makkelijk zelf maken. Honderden Lala-lovers gingen je al voor! Bekijk onze snelle tutorial of leer echt alles over ballonslingers maken in onze online cursus.

12 inch ballonnen zijn de typische ballonnen van normaal formaat, zo’n 30 cm groot. Ze zijn perfect om een mooie ballonslinger mee te maken. En hier heb je helemaal geen helium voor nodig! Pro-tip: blaas 12 inch ballonnen in verschillende groottes op, zo maak je met 1 zakje ballonnen verschillende formaten.

Opgeblazen afmeting: normaal formaat - 30 cm (12 inch)

Kan met helium? Ja 

Aantal: 12 ballonnen

Van een verjaardag, een event, een trouw tot een babyshower: ballonnen zorgen voor een wow-factor bij elk feest! Ontdek bij Studio Lala een uitgebreid gamma ballonnen van professionele kwaliteit in een ruime waaier aan kleuren. Deze ballonnen zijn gemaakt van latex, een natuurlijk materiaal waardoor ze bio-afbreekbaar zijn. Goed voor het milieu dus! Let altijd op want te hard opgeblazen ballonnen kunnen springen.

Goed om weten: latex ballonnen zoals deze bestaan in 5 formaten: 

5 inch – 13cm (klein formaat, zweven niet met helium)

10 inch – 25cm (klein formaat, zweven niet met helium)

12 inch – 30cm (normaal formaat)

18 inch – 45cm (groot formaat)

24 inch – 60cm (xxl formaat)

confettishooter voetbal


Verras je voetbalfans met deze speciale confettishooter met voetbalconfetti: PANG! Superleuk voor een communie, lentefeest en voor het EK voetbal, 

Afmeting: 40 cù

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen