voordeelpakket boerderij

voordeelpakket boerderij€ 12,95
€ 11,66 10 korting%€ 5,95
€ 5,36 10 korting%€ 5,95
€ 5,36 10 korting%
  1. This product is not available at this time.€ 3,95
€ 3,56 10 korting%

Een productonderdeel is niet langer beschikbaar. Dit pakket kan niet verkocht worden.

Pack description

Voordeelpakket boerderij

Ontdek het all-in-one feestpakket voor een boerderij feestje met wow-factor! In deze feestbox vind je alles terug om je huis of feestlocatie partyproof te maken. Met deze box zorg je gegarandeerd voor pretoogjes bij jouw boerderij kinderfeestje! Met een mooie korting voor jou als je alle producten samen in deze voordeelbox koopt.

Wil je nog meer decoratie? Kijk onderaan bij gerelateerde producten om je feestpakket boerderij uit te breiden met aanvullende feest goodies.

Hoe werkt een feestpakket?

Wij deden het denkwerk voor je en stelden leuke feestpakketten samen in diverse thema's! Zo heb jij alles spulletjes in huis om voor pretoogjes te zorgen. Een feestpakket gebruik je voor je eigen feestje of je stuurt het op naar iemand die je blij wilt maken. Pretoogjes gegarandeerd! Onderaan staat een opsomming van welke artikelen het pakket juist bevat. 

Pack content

5 traktatiedoosjes boerderij


Trakteren voor je boederijfeestje: deze zijn superleuk. Je kan ze personaliseren met de naam van de kindjes op je boerderijfeestje. Wat dacht je van frietjes en nuggets voor elk kindje in dit leuke doosje? Of iets lekkers om mee naar huis te nemen. 

In elke doos zitten 5 doosjes - met alfabet stickers om de namen te personaliseren en deurtjes om je boerderijtje af te maken.

folieballon xxl schaapje


Van een boerderijfeestje tot Pasen: deze schattige folieballon in de vorm van een schaapje zorgt bij groot en klein voor pretoogjes. Makkelijk te vullen met helium of lucht. Hang op in je feestruimte of integreer in je ballonslinger.

Aantal: 1 stuk

Afmetingen: 87 x 57.5 cm

16 servetten boerderij


Dek je feesttafel van je boerderijfeestje met deze prachtige servetten in boerderijthema. Ga zeker eens piepen bij de rest van deze prachtige collectie. Elk pakje bevat 16 servetten met de afmeting: 16.5cm (H) x 15cm (W).

40 ballonnen rood-groen-nude (klein formaat)


Set van 40 kleine ballonnen in rood, groen en nude kleuren. Passen perfect bij ons boerderijthema, maar stelen ook de show bij andere verjaardagsthema's. Bevat 40 ballonnen: 7 witte, 7 nude, 6 beige, 7 groene, 6 roze en 7 rode ballonnen.

12 ballonnen dusty green (gewoon formaat)


Dit zakje bevat 12 dusty green ballonnen in normaal formaat. Hang ze in trosjes in de ruimte, leg ze los op je feesttafel, maak er een ballonslinger mee, ... Voor een ballonslinger combineer je zo’n 33 ballonnen van verschillende formaten in je favoriete kleuren. En ik kan je geruststellen, jij kan zo’n ballonslinger makkelijk zelf maken. Honderden Lala-lovers gingen je al voor! Bekijk onze snelle tutorial of leer echt alles over ballonslingers maken in onze online cursus.

12 inch ballonnen zijn de typische ballonnen van normaal formaat, zo’n 30 cm groot. Ze zijn perfect om een mooie ballonslinger mee te maken. En hier heb je helemaal geen helium voor nodig! Pro-tip: blaas 12 inch ballonnen in verschillende groottes op, zo maak je met 1 zakje ballonnen verschillende formaten.

Opgeblazen afmeting: normaal formaat - 30 cm (12 inch)

Kan met helium? Ja 

Aantal: 12 ballonnen

Van een verjaardag, een event, een trouw tot een babyshower: ballonnen zorgen voor een wow-factor bij elk feest! Ontdek bij Studio Lala een uitgebreid gamma ballonnen van professionele kwaliteit in een ruime waaier aan kleuren. Deze ballonnen zijn gemaakt van latex, een natuurlijk materiaal waardoor ze bio-afbreekbaar zijn. Goed voor het milieu dus! Let altijd op want te hard opgeblazen ballonnen kunnen springen.

Goed om weten: latex ballonnen zoals deze bestaan in 5 formaten: 

5 inch – 13cm (klein formaat, zweven niet met helium)

10 inch – 25cm (klein formaat, zweven niet met helium)

12 inch – 30cm (normaal formaat)

18 inch – 45cm (groot formaat)

24 inch – 60cm (xxl formaat)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen