basispakket wanderlust

Om de wanderlust feestprint helemaal af te maken stelden we een basispakket samen van items die perfect bij dit thema passen om het geheel af te maken. Met dit basispakket kan je de basis leggen voor elk soort feestje: of je nu je tafel dekt of een staand feestje hebt met enkel zoet. Elk van deze items zijn multi-inzetbaar en passen perfect bij de feestprint.€ 49,00

aantal gedrukte sets
  • 1 set
  • 2 sets
  • 3 sets
x 2€ 9,90€ 4,95€ 11,95€ 24,95

x 2€ 7,00

  1. This product is out of stock.
x 2
  1. This product is not available at this time.
x 2€ 5,50€ 1,95€ 8,95€ 5,50€ 3,00

Een productonderdeel is niet langer beschikbaar. Dit pakket kan niet verkocht worden.

Pack description

Om de wanderlust feestprint helemaal af te maken stelden we een basispakket samen van items die perfect bij dit thema passen om het geheel af te maken. Met dit basispakket kan je de basis leggen voor elk soort feestje: of je nu je tafel dekt of een staand feestje hebt met enkel zoet. Elk van deze items zijn multi-inzetbaar en passen perfect bij de feestprint.

Voeg er naar eigen keuze extra honeycombs, een macramé tafelloper als lianen, een olijf gordijn, een macramé gordijn, bedankjes, bordjes en bekertjes, of confetti...aan toe. Met deze feestpakket zit de basis voor je feest al helemaal goed.

Opgelet, enkel de opgesomde artikelen zitten in het pakket.

Heb je ook een tafel te dekken: voeg dan eventueel extra het tafelkit wanderlust toe!

Pack content

OPGELET: deze print wordt pas verzonden in de week van 9 maart.

Deze  feestprints worden voor jou gepersonaliseerd, gedrukt én voorgeperforeerd. Wij versturen je de makkelijk te assembleren feestprint voorzien van 20 stokjes en 20 stickers.

Personaliseer je feest met deze mooie nieuwe feestprint in supermooie kleuren. Voeg er naar eigen keuze extra dingetjes in bijpassende of versterkende kleuren aan toe zoals de pluimpjes voor een etnisch gevoel, enkele mooie aapjes aan het plafond, confetti met tropische blaadjes of tropische bladeren op de tafel, onze mooie vaasjes, theelichthoudertje of gewoon mooie artikelen in blauw, grijs, olijf, gouden kleuren. Met deze feestprint zit de basis voor je feest al helemaal goed. Surf naar onze blogpost voor leuke inspiratie in dit thema.


OPGELET: bestellen kan maar deze print wordt pas verzonden in de week van 9 maart.

Deze  feestprints worden voor jou gepersonaliseerd, gedrukt én voorgeperforeerd. Wij versturen je de makkelijk te assembleren feestprint voorzien van 20 stokjes en 20 stickers.

Personaliseer je feest met deze mooie nieuwe boho feestprint in supermooie kleuren. Voeg er naar eigen keuze extra dingetjes in bijpassende of versterkende kleuren aan toe zoals de wanderlust onderleggers, de pluimpjes voor een etnisch gevoel, enkele mooie aapjes aan het plafond, confetti met tropische blaadjes of tropische bladeren op de tafel, onze mooie vaasjes, theelichthoudertje of gewoon mooie artikelen in blauw, grijs, olijf, gouden kleuren. Met deze feestprint zit de basis voor je feest al helemaal goed. Surf naar onze blogpost voor leuke inspiratie in dit thema.

--------------------------------------------

Met Studio Lala's feestprints geef je je feest een speciale gepersonaliseerde WOW-factor: met één feestprint personaliseer je meteen je feesttafel, je feestruimte, je sweet table en zelfs je traktaties.

Met deze feestprint heb je een rode draad die zorgt voor echte Ohhhs en Ahhhhs doordat je hem doortrekt over je hele feestje.

Niet meer nadenken over een concept dat klopt. 

Deze gepersonaliseerde feestprints zorgen gewoon dat het klopt. 

Bovendien maak je het plaatje helemaal compleet met bijpassende kits (tafelkit, ballonslinger, ...) en mix & match van losse artikels waar jij verliefd op bent.

Deze feestprints bevatten 11 pagina's die we voor jou grafisch personaliseren. Een uniek concept waarbij je in een mum van tijd alle elementen voorgeperforeerd kant en klaar ter beschikking hebt. Even uitscheuren, ophangen, kleven en klaar.

Ontwerpen doen we met jouw 2 vrije tekstvelden (tekstveld 1 en tekstveld 2) die je meegeeft bij de bestelling (verplichte velden).

- Tekstveld 1 is per definitie de naam van het feestvarken.

- Tekstveld 2 kan zijn: "2 jaar", "Welkom", "Feest!", "op pensioen", "geslaagd", "getrouwd", "is os!", "kampioen", ...

Ons advies: Hou de tekstvelden kort en krachtig (max. 15 karakters per tekstveld) voor het mooiste resultaat.

--------------------------------------------

Eén gedrukte set bevat:

- 2 grote vlaggenlijnen van elk 11 vlagjes gepersonaliseerd met afwisselend de naam van het feestvarken (ca. 2,5m elk).

- 1 kleine slinger gepersonaliseerd met afwisselend de naam van het feestvarken (ca.1,5m).

- 22 mini vlagjes om zelf een of meerdere taartslingers of gepersonaliseerde prikkertjes te maken.

- 8 foodlabels met een blanco vlak (zodat je zelf kan invullen). Deze kan je ook gebruiken als naamlabels van je gasten. 

- 3 grote labels met een blanco vlak (zodat je zelf kan invullen) die je kan kleven op een grote snoeppot, koekjespot, champagnefles, ...

- 22 medium gepersonaliseerde multifunctionele labels. Gebruik ze vierkant (of pons ze uit met onze pons van 5,7 cm) voor diverse toepassingen (zie hieronder).

- 22 kleine gepersonaliseerde multifunctionele labels. Gebruik ze vierkant (of pons ze uit met onze pons van 3,8 cm) voor diverse toepassingen: 

  * cupcaketopper: kleef ze met de bijgeleverde stickers op de bijgeleverde stokjes en prik ze in je cupcakes, je taarten, je potjes chocomousse of zelf in je planten! Steek ze bij je groen of je bestek bij je tafelschikking.

  * label of tag: kleef ze op zakjes/doosjes of maak het vast aan een touwtje door er een klein gaatje in te prikken met de minipons (pons mini gaatje 3,2mm). Hiermee kan je al je traktaties in een wip personaliseren.

  * feestconfetti... verspreid de labels als confetti op de tafel gecombineerd met mooie bijpassende confetti om het speelser te maken.

  * ...

- 33 kleine bannertjes met de naam van je feestvarken om je rietjes, je prikkertjes, je cakepops of ander lekkers op een stokje te versieren.

- 22 kleine multifunctionele rechthoekige labels met de naam van het feestvarken. Deze kan je superleuk gebruiken als:

  * label of tag: maak vast met een touwtje na er een klein gaatje met de minipons (pons mini gaatje 3,2mm) in te maken. Hiermee kan je bijvoorbeeld je traktaties in een wip personaliseren.

  * servetring: maak links en rechts centraal een gaatje met de minipons (pons mini gaatje 3,2mm), doe er een touwtje door en hang het aan je servet.

Volg het stappenplan dat je ontvangt bij de print!

Volg op instagram of facebook voor meer inspiratie. Heb je oudere kinderen, is het ook zeer leuk om samen hun feestje te knutselen.

Heb je vragen, aarzel niet ons te contacteren.

Tralala, Ine!

---------------------- HOE WERKT HET? ----------------------

1. Plaats je bestelling. 

2. Zodra de betaling ontvangen is, personaliseert Studio Lala de bestanden voor jou. Binnen de werkweek (max 5 werkdagen) is je gepersonaliseerd pakket klaar (behoudens verlofperiode).

3. Studio Lala stuurt jou het bestand én bijkomende artikelen die je bestelde op via de post.

4. Volg de bijgevoegde instructies. In een mum van tijd heb je eem gepersonaliseerde wow-factor.

--------------------------------------------

Wil je toch graag bepaalde items uit de feestprint professioneel laten drukken (bv de sweet table back drop, placemats, bierviltjes, stickers, ....) contacteer ons dan. Met grafisch maatwerk is veel mogelijk!

Let op: De feestprint op zich bevat enkel de gedrukte elementen (vlagjes, labels en tags) zoals hierboven opgesomd. Andere producten zoals rietjes, bordjes, bekers, servetten, ... zijn louter ter illustratie en apart of in een kit te verkrijgen. 

Productmaatwerk

  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters

Hangaapje groen


Dit superleuke hangaapje is ideaal voor een leuk junglefeestje. Dit aapje is van hout en heeft 3 hangpunten zodat je ze superleuk kan combineren. Hang dit aan echte lianen zoals onze backdrop van groen of aan een net (gemaakt van onze tafelloper). Het aapje is 20x 35cm groot, gemaakt van mooi, deels geschilderd hout. 

Aantal: per stuk 

Datasheet

materiaal
hout
kleur
groen
verpakkingseenheid
per stuk

Hangaapje


Dit superleuke hangaapje is ideaal voor een leuk junglefeestje. Dit aapje is van hout en heeft 3 hangpunten zodat je ze superleuk kan combineren. Hang dit aan echte lianen zoals onze backdrop van groen of aan een net (gemaakt van onze tafelloper). Het aapje is 20x 35cm groot, gemaakt van mooi, deels geschilderd hout. Leuk om te combineren met het groene aapje.

Aantal: per stuk 

Datasheet

materiaal
hout
kleur
goud
verpakkingseenheid
per stuk

10 kokosnoten


Gebruik echte kokosnoten voor je zoetigheden op je sweet table, je yoghurt of fruit. 

Verpakt per 10 stuks.

Opgelet dit is een natuurlijk product. Niet laten vallen.

Datasheet

materiaal
papier/karton
kleur
bruin
verpakkingseenheid
per 10 bordjes
grootte
10 - 15cm
vorm
vierkant

Ballonslinger blauw/zand


Een ballonslinger om zelf in elkaar te steken. Een ballonslinger is een echte hit in partyland. De ballonnen in verschillende groottes geven de slingers een speels effect. Makkelijk zeg je? Ja makkelijk! Een organische ballonslinger is juist een toonbeeld van fun en imperfectie. En juist daarom is hij zo perfect!

Studio Lala maakte een mooie selectie van de beste ballonnen voor deze mooie ballonslinger. Je ontvangt

1) 33 ballonnen in een mooie selectie bij elkaar passende kleuren en in verschillende groottes.

2) touw om de slinger te assembleren

In tegenstelling tot andere ballonconstructies, waar elke ballon even groot moet zijn, blaas je bij deze slinger de ballonnen gewoon op in verschillende groottes. Het komt niet zo nauw, yay! Je knoopt of rijgt ze in kleine groepjes (per twee, per drie en voor kleine ballonnetjes per vier) en maakt deze groepjes vast aan een touw. Je gebruikt best een ballonpom. Het is niet zo moeilijk: je hebt enkel een beetje handigheid nodig om de ballonnen te knopen. Bovendien kan je niet veel fout doen én het resultaat... dat brengt instant geluk! Ontdek ook de andere kleuren. En ook met het groen dat ertussen zit, kun je spelen. Je kan gipskruid en eucalyptus gebruiken maar ook (nep)bloemen, (papieren) tropical leaves, tassels enz. zijn superleuk.

Hang de slinger op op de manier waarop het best in jouw ruimte past. Hang hem boven je eiland, boven je tafel, boven je sweet table, aan de inkom,... van groot naar klein of van klein naar groot. Je kan zelfs evengoed een kleinere slinger maken door de grote ballonnen ergens anders te gebruiken.

Datasheet

materiaal
latex
kleur
goud
kleur
blauw
kleur
wit
verpakkingseenheid
per stuk

vaasje bruin met schelpjes en veren


Supermooi doorschijnend terracotta bruin vaasje versierd met veertjes, franjes, tassels, schelpjes. 

Afmeting: 5 cm breed en 16 cm hoog.

Datasheet

materiaal
glas
kleur
bruin
verpakkingseenheid
per stuk

vaasje boho


Dit mooie vaasje kan een retro gevoel geven aan je tafel alsook een boho gevoel. 

Superleuk om te combineren met andere vazen uit ons assortiment om je decoratie nog meer charme te geven.

Afmeting: 13cm hoog en 7,5 cm diameter op het breedste punt.

Datasheet

materiaal
glas
kleur
transparant
verpakkingseenheid
per stuk

theelichthoudertje met houten parels


Dit theelichthouder lijkt de perfecte balans te zijn tussen een romantische stijl en een elegante en stijlvolle look. Het is echt multi-inzetbaar, zowel voor een botanische look, voor hygge stijl als voor een boho toets, voor een theelichtje, als voor bloemetjes of plantjes. Hang ze aan het plafond, aan de boom met ons macrame touw of zet ze op de tafel en op je buffet. 

Aarzel niet om de dromenvangers in hetzelfde ontwerp aan uw decoraties toe te voegen !!!

Datasheet

materiaal
glas
materiaal
hout
kleur
bruin
kleur
transparant

Metalen goudkleurige confetti's van tropische monstera bladeren 


Maak je jungle feestje helemaal af met deze 15gr prachtige metalen goudkleurige confetti's van tropische monstera bladeren met een 3D centraal nerf-effect. Ideaal voor een tropisch of junglefeestje.

Datasheet

materiaal
folie
kleur
goud
verpakkingseenheid
per 15gr

Supergrote honeycombs in mooi olijfgroene kleur in twee maten


Honeycombs zijn prachtige gekleurde ballen die als decoratie fantastisch zijn voor een wow-factor bij elk feestje. Je kan ze ophangen boven je desserttafel, neerleggen als tafeldecoratie, half uitgevouwen tegen de muur plakken. Leuk voor een wow-factor van je feestje, de geboorte van je kindje of je trouwfeest. En zelfs in de kinderkamer staan deze ballen perfect. De honeycombs zijn prachtig in combinatie van enkele maten en kleuren.

Design tips:

Materiaal: vloeipapier, voorzien van een ophangkoordje. 
Set van twee honeycombs
Afmeting: 30 en 35 cm diameter.

De ballen worden als een plat pakketje verzonden maar je kan ze makkelijk zelf uitvouwen en in elkaar zetten. Let op: de kleur kan iets verschillen van de kleur die je computer aangeeft.

Datasheet

materiaal
papier/karton
kleur
groen
verpakkingseenheid
per 2 honeycombs

lint macrame met franjes


Geef met dit prachtige macrame-lint je feest een bohemian toets aan je decoratie. Leuk als slinger maar evengoed om details te leggen aan je bedankjes, je vaasjes, je bokalen of snoeppotten,... eender wat geef je een bohemian gevoel.

Het lint is 10 cm hoog en 1 meter lang.

Datasheet

materiaal
textiel
kleur
wit
verpakkingseenheid
per stuk

6 servetringen met pluimpjes natuur


Geef een etnische sfeer aan je tafel met deze schattige veren. Gebruik je als servetring, hang ze aan een zakje, of versier er een tak mee. 

Ook superleuk voor je paastafel of je paastakken. De veertjes zijn ongeveer 10 cm en zijn afgewerkt met een jute touwtje en een houten kraal.  

Datasheet

materiaal
veren
materiaal
jute
materiaal
hout
kleur
bruin
verpakkingseenheid
per 6 stuks

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen