basispakket woodland bruin

Om de woodland feestprint helemaal af te maken stelden we een basispakket samen van items die perfect bij dit thema passen om het geheel af te maken. Met dit basispakket kan je de basis leggen voor elk soort feestje: of je nu je tafel dekt of een staand feestje hebt met enkel zoet. Elk van deze items zijn multi-inzetbaar en passen perfect bij de feestprint.€ 49,00

aantal gedrukte sets
  • 1 set
  • 2 sets
  • 3 sets€ 21,95€ 2,30€ 2,80€ 2,30€ 4,95€ 12,95€ 5,95€ 4,25€ 3,50€ 11,75€ 3,25€ 5,95

€ 130,90
gehele bestelling verzonden binnen de 5-7 werkdagen
Aantal

Pack description

Om de woodland feestprint helemaal af te maken stelden we een basispakket samen van items die perfect bij dit thema passen om het geheel af te maken. Met dit basispakket kan je de basis leggen voor elk soort feestje: of je nu je tafel dekt of een staand feestje hebt met enkel zoet. Elk van deze items zijn multi-inzetbaar en passen perfect bij de feestprint.

Voeg er naar eigen keuze beren, andere bosdieren, gedroogde bloemen, kroontjes, of de peach ballonslinger...aan toe. Met dit feestpakket zit de basis voor je feest al helemaal goed.

Heb je ook een tafel te dekken? Voeg dan zeker ook het tafelkit woodland bruin toe!

Pack content

VEREENVOUDIGDE FEESTPRINT: Deze nieuwe feestprints worden voor jou gepersonaliseerd, gedrukt én voorgeperforeerd. Wij versturen je de makkelijk te assembleren feestprint voorzien van 20 stokjes en 20 stickers.

Personaliseer je feest met deze mooie nieuwe woodland feestprint in supermooie kleuren. Voeg er naar eigen keuze extra dingetjes in bijpassende of versterkende kleuren aan toe zoals de berenbordjes, berenservetten, ballonnen van bosdieren, eco bordjes, slingers met herfstbladeren, paddenstoelen, of gewoon mooie artikelen in kraft, bruin, ecru kleuren. Met deze feestprint zit de basis voor je feest al helemaal goed.


VEREENVOUDIGDE FEESTPRINT: Deze nieuwe feestprints worden voor jou gepersonaliseerd, gedrukt én voorgeperforeerd. Wij versturen je de makkelijk te assembleren feestprint voorzien van 20 stokjes en 20 stickers.

Personaliseer je feest met deze mooie nieuwe woodland feestprint in supermooie kleuren. Voeg er naar eigen keuze extra dingetjes in bijpassende of versterkende kleuren aan toe zoals de eco bordjes, slingers met herfstbladeren, paddenstoelen, elfjes of gewoon mooie artikelen in koper en peach kleuren. Met deze feestprint zit de basis voor je feest al helemaal goed.

--------------------------------------------

Met Studio Lala's feestprints geef je je feest een speciale gepersonaliseerde WOW-factor: met één feestprint personaliseer je meteen je feesttafel, je feestruimte, je sweet table en zelfs je traktaties.

Met deze feestprint heb je een rode draad die zorgt voor echte Ohhhs en Ahhhhs doordat je hem doortrekt over je hele feestje.

Niet meer nadenken over een concept dat klopt. 

Deze gepersonaliseerde feestprints zorgen gewoon dat het klopt. 

Bovendien maak je het plaatje helemaal compleet met bijpassende kits (tafelkit, ballonslinger, ...) en mix & match van losse artikels waar jij verliefd op bent.

Deze feestprints bevatten 11 pagina's die we voor jou grafisch personaliseren. Een uniek concept waarbij je in een mum van tijd alle elementen voorgeperforeerd kant en klaar ter beschikking hebt.

Ontwerpen doen we met jouw 2 vrije tekstvelden (tekstveld 1 en tekstveld 2) die je meegeeft bij de bestelling (verplichte velden).

- Tekstveld 1 is per definitie de naam van het feestvarken.

- Tekstveld 2 kan zijn: "2 jaar", "Welkom", "Feest!", "op pensioen", "geslaagd", "getrouwd", "is os!", "kampioen", ...

Ons advies: Hou de tekstvelden kort en krachtig (max. 15 karakters per tekstveld) voor het mooiste resultaat.

--------------------------------------------

Eén gedrukte set bevat:

- 2 grote vlaggenlijnen van elk 11 vlagjes gepersonaliseerd met afwisselend de naam van het feestvarken (ca. 2,5m elk).

- 1 kleine slinger gepersonaliseerd met afwisselend de naam van het feestvarken (ca.1,5m).

- 22 mini vlagjes om zelf een of meerdere taartslingers of gepersonaliseerde prikkertjes te maken.

- 8 foodlabels met een blanco vlak (zodat je zelf kan invullen). Deze kan je ook gebruiken als naamlabels van je gasten. 

- 3 grote labels met een blanco vlak (zodat je zelf kan invullen) die je kan kleven op een grote snoeppot, koekjespot, champagnefles, ...

- 22 medium gepersonaliseerde multifunctionele labels. Gebruik ze vierkant (of pons ze uit met onze pons van 5,7 cm) voor diverse toepassingen (zie hieronder).

- 22 kleine gepersonaliseerde multifunctionele labels. Gebruik ze vierkant (of pons ze uit met onze pons van 3,8 cm) voor diverse toepassingen: 

  * cupcaketopper: kleef ze met de bijgeleverde stickers op de bijgeleverde stokjes en prik ze in je cupcakes, je taarten, je potjes chocomousse of zelf in je planten! Steek ze bij je groen of je bestek bij je tafelschikking.

  * label of tag: kleef ze op zakjes/doosjes of maak het vast aan een touwtje door er een klein gaatje in te prikken met de minipons (pons mini gaatje 3,2mm). Hiermee kan je al je traktaties in een wip personaliseren.

  * feestconfetti... verspreid de labels als confetti op de tafel gecombineerd met mooie bijpassende confetti om het speelser te maken.

  * ...

- 33 kleine bannertjes met de naam van je feestvarken om je rietjes, je prikkertjes, je cakepops of ander lekkers op een stokje te versieren.

- 22 kleine multifunctionele rechthoekige labels met de naam van het feestvarken. Deze kan je superleuk gebruiken als:

  * label of tag: maak vast met een touwtje na er een klein gaatje met de minipons (pons mini gaatje 3,2mm) in te maken. Hiermee kan je bijvoorbeeld je traktaties in een wip personaliseren.

  * servetring: maak links en rechts centraal een gaatje met de minipons (pons mini gaatje 3,2mm), doe er een touwtje door en hang het aan je servet.

Volg het stappenplan dat je ontvangt bij de print!

Volg op instagram of facebook voor meer inspiratie. Heb je oudere kinderen, is het ook zeer leuk om samen hun feestje te knutselen.

Heb je vragen, aarzel niet ons te contacteren.

Tralala, Ine!

---------------------- HOE WERKT HET? ----------------------

1. Plaats je bestelling. 

2. Zodra de betaling ontvangen is, personaliseert Studio Lala de bestanden voor jou. Binnen de werkweek (max 5 werkdagen) is je gepersonaliseerd pakket klaar (behoudens verlofperiode).

3. Studio Lala stuurt jou het bestand én bijkomende artikelen die je bestelde op via de post.

4. Volg de bijgevoegde instructies. In een mum van tijd heb je eem gepersonaliseerde wow-factor.

--------------------------------------------

Wil je toch graag bepaalde items uit de feestprint professioneel laten drukken (bv de sweet table back drop, placemats, bierviltjes, stickers, ....) contacteer ons dan. Met grafisch maatwerk is veel mogelijk!

Let op: De feestprint op zich bevat enkel de gedrukte elementen (vlagjes, labels en tags) zoals hierboven opgesomd. Andere producten zoals rietjes, bordjes, bekers, servetten, ... zijn louter ter illustratie en apart of in een kit te verkrijgen. 

Productmaatwerk

  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters

Ballonslinger bruin goud


Een ballonslinger om zelf in elkaar te steken. Een ballonslinger is een echte hit in partyland. De ballonnen in verschillende groottes geven de slingers een speels effect. Makkelijk zeg je? Ja makkelijk! Een organische ballonslinger is juist een toonbeeld van fun en imperfectie. En juist daarom is hij zo perfect!

Studio Lala maakte een mooie selectie van de beste ballonnen voor deze mooie ballonslinger. Je ontvangt

1) 33 ballonnen in een mooie selectie bij elkaar passende kleuren en in verschillende groottes.

2) touw om de slinger te assembleren

In tegenstelling tot andere ballonconstructies, waar elke ballon even groot moet zijn, blaas je bij deze slinger de ballonnen gewoon op in verschillende groottes. Het komt niet zo nauw, yay! Je knoopt of rijgt ze in kleine groepjes (per twee, per drie en voor kleine ballonnetjes per vier) en maakt deze groepjes vast aan een touw. Je gebruikt best een ballonpom. Het is niet zo moeilijk: je hebt enkel een beetje handigheid nodig om de ballonnen te knopen. Bovendien kan je niet veel fout doen én het resultaat... dat brengt instant geluk! Ontdek ook de andere kleuren. En ook met het groen dat ertussen zit, kun je spelen. Je kan gipskruid en eucalyptus gebruiken maar ook (nep)bloemen, (papieren) tropical leaves, tassels enz. zijn superleuk.

Hang de slinger op op de manier waarop het best in jouw ruimte past. Hang hem boven je eiland, boven je tafel, boven je sweet table, aan de inkom,... van groot naar klein of van klein naar groot. Je kan zelfs evengoed een kleinere slinger maken door de grote ballonnen ergens anders te gebruiken.

Datasheet

kleur
bruin
lengte
2,5 meter

Honeycombs zijn prachtige decoratieballen in vele kleurtjes en maten verkrijgbaar voor een wow-factor bij elk feestje.


Honeycombs zijn prachtige gekleurde ballen die als decoratie fantastisch zijn voor een wow-factor bij elk feestje. Je kan ze ophangen boven je desserttafel, neerleggen als tafeldecoratie, half uitgevouwen tegen de muur plakken. Leuk voor een wow-factor van je feestje, de geboorte van je kindje of je trouwfeest. En zelfs in de kinderkamer staan deze ballen perfect. De honeycombs zijn prachtig in combinatie van enkele maten en kleuren.

Design tips:

Materiaal: vloeipapier, voorzien van een ophangkoordje.
Afmeting: 15, 20 of 25 cm diameter.
De ballen worden als een plat pakketje verzonden maar je kan ze makkelijk zelf uitvouwen en in elkaar zetten. Let op: de kleur kan iets verschillen van de kleur die je computer aangeeft.

Datasheet

materiaal
papier/karton
kleur
bruin
verpakkingseenheid
per stuk
diameter
15cm

Honeycombs zijn prachtige decoratieballen in vele kleurtjes en maten verkrijgbaar voor een wow-factor bij elk feestje.


Honeycombs zijn prachtige gekleurde ballen die als decoratie fantastisch zijn voor een wow-factor bij elk feestje. Je kan ze ophangen boven je desserttafel, neerleggen als tafeldecoratie, half uitgevouwen tegen de muur plakken. Leuk voor een wow-factor van je feestje, de geboorte van je kindje of je trouwfeest. En zelfs in de kinderkamer staan deze ballen perfect. De honeycombs zijn prachtig in combinatie van enkele maten en kleuren.

Design tips:

Materiaal: vloeipapier, voorzien van een ophangkoordje.
Afmeting: 15, 20 of 25 cm diameter.
_We leveren er ook paperclips bij zodat je de ballen naderhand nogmaals kan gebruiken. De ballen worden als een plat pakketje verzonden maar je kan ze makkelijk zelf uitvouwen en in elkaar zetten. Let op: de kleur kan iets verschillen van de kleur die je computer aangeeft.

Datasheet

materiaal
papier/karton
kleur
bruin
verpakkingseenheid
per stuk
diameter
20cm

Honeycombs zijn prachtige decoratieballen in vele kleurtjes en maten verkrijgbaar voor een wow-factor bij elk feestje.


Honeycombs zijn prachtige gekleurde ballen die als decoratie fantastisch zijn voor een wow-factor bij elk feestje. Je kan ze ophangen boven je desserttafel, neerleggen als tafeldecoratie, half uitgevouwen tegen de muur plakken. Leuk voor een wow-factor van je feestje, de geboorte van je kindje of je trouwfeest. En zelfs in de kinderkamer staan deze ballen perfect. De honeycombs zijn prachtig in combinatie van enkele maten en kleuren.

Design tips:

Materiaal: vloeipapier, voorzien van een ophangkoordje.
Afmeting: 15, 20 of 25 cm diameter.
De ballen worden als een plat pakketje verzonden maar je kan ze makkelijk zelf uitvouwen en in elkaar zetten. Let op: de kleur kan iets verschillen van de kleur die je computer aangeeft.

Datasheet

materiaal
papier/karton
kleur
wit
verpakkingseenheid
per stuk
diameter
15cm

35gr van de mooiste oker-gouden confettimix


Geef je decoratie een feestelijke finishing touch Maar liefst 35gr van de mooiste oker-grijs-gouden confettimix van 2,5cm diameter voor de versiering van je feesttafel. Deze ronde confetti's in verschillende kleuren doen elke tafel en sweet table van je feest in n oogopslag blinken. Ideaal voor oudjaar, nieuwjaar, kerst, of eender welk verjaardagsfeestje! Je kan ze ook gebruiken om je bedankjes te pimpen: een beetje confetti in het zakje of doosje als verrassing! Of wat dacht je van een confetti-uitnodiging? 

Met een zakje van 35gr heb je ruim voldoende voor die extra wow-factor! Je kan er eenvoudig 10 staantafels mee decoreren.

Datasheet

materiaal
papier/karton
materiaal
folie
kleur
geel
kleur
grijs
kleur
goud
verpakkingseenheid
per 35gr confetti

Prachtige 3m guirlande van hangeschept wit papier in de vorm van maretak


Deze supermooie slinger van handgeschept papier is de eyecatcher van uw najaar. Supermooi voor herfsttaferelen maar ook prachtig voor bij Kerst. De slinger symboliseert met zijn blaadjes de herfst, een maretak en dus ook een kerstsfeer.

Datasheet

materiaal
papier/karton
kleur
wit
verpakkingseenheid
per stuk

Toffe papieren rietjes in het goudfolie


Papieren rietjes zijn hot in partyland. Leuk om te combineren, een extra toets voor jouw tafelaankleding en top om de drank op je sweet table te pimpen.

Set van 24 papieren rietjes met goldfoil afwerking

Lengte ca. 19cm

Datasheet

materiaal
papier/karton
kleur
goud
verpakkingseenheid
per 24 rietjes
cupcake vormpjes zilver

Geef je cupcakes of muffins een extra kleurtje met deze baking cups folie zilver. Deze baking cups zijn gemaakt van een extra zware kwaliteit vetvrij papier, dat zorgt voor een mooi bakresultaat.

De cups blijven vormvast en behouden hun kleur tijdens het bakken.

Het vetwerende papier zorgt ervoor dat de cupcakes en de vulling eenvoudig zijn los te maken uit de baking cups.

Inhoud: 24 baking cups.

Afmeting baking cups: circa 5,1 cm in doorsnede.

Gebruik de baking cups in combinatie met een muffin bakvorm voor optimaal resultaat.

Datasheet

materiaal
papier/karton
kleur
zilver
verpakkingseenheid
per 24 cupcakevormpjes

6 leuke snackdoosjes


Deze 6 leuke snackdoosjes zijn superleuk voor al je koekjes, snoepjes, popcorn, cakejes, pralines en zoveel lekkers voor je sweet table. De doosjes zijn in kraft kleur met witte stipjes.

Formaat: 6,6x15x4cm

Aantal: 6 stuks

Datasheet

materiaal
papier/karton
kleur
wit
kleur
bruin
verpakkingseenheid
per 6 doosjes

Fluwelen camel luxe tafelloper


Deze velvet (fluwelen) tafelloper is de eyecatcher van jouw feesttafel dit najaar. Met zijn soft-touch krijg je een instant warm gevoel. De tafelloper is 2,5m lang en 28cm breed. Combineer hem met hetzelfde kleur lint als extra versiering van de details van je tafel.  

Kleur: camel

Datasheet

materiaal
textiel
kleur
bruin
verpakkingseenheid
per stuk

Fluwelen oker luxe lint voor een warme toets


Fluwelen camel/okerkleurig luxe lint voor een warme toets van 2,5cm breed en 5m lang. Combineer dit lint met de tafelloper in camel en de andere artikelen oker.

Datasheet

materiaal
textiel
kleur
geel
kleur
bruin

8 bekertjes goud tumbler


Deze hippe papieren bekers met een gouden randje geven een extra touch aan de feesttafel of picnic. Je kan ze pimpen met bijpassende rietjes, labeltjes of leuk touw. Deze bekertjes zijn afgewerkt in glanzend goudfolie. Elke beker heeft een inhoud van 260ml en ze zijn per 8 verpakt. Ze zijn iets lager van vorm maar ook iets breder dan de gewone beker. Leuk detail voor achteraf: geen afwas!

Datasheet

materiaal
papier/karton
kleur
goud
verpakkingseenheid
per 8 bekertjes
inhoud
ca. 25cl (25cc)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen