Een product terugsturen is voor Studio Lala geen probleem. Misschien is een product toch niet helemaal wat je zoekt, of wil je het liever ruilen voor een ander product.

Voor al je aankopen online heb je de mogelijkheid om producten terug te sturen gedurende een termijn van 14 dagen, die begint te lopen op de dag van de levering.

Stuur ons - voordat je je item retourneert - een aanvraag via de website van www.studiolala.be. Volg hiervoor onderstaande stappen. Zo hebben we alle gegevens om je goed te kunnen helpen.

- Log in op je account op www.studiolala.be.

- Onder "Mijn account" selecteer je "Bestelgeschiedenis".

- Klik op de link "details" bij je bestelling om vervolgens onderaan de desbetreffende producten te selecteren en een reden te omschrijven (en optioneel een foto) en klik op "Verstuur".

- We zullen je aanvraag zo snel mogelijk behandelen (binnen de 5 werkdagen na ontvangst).

- De kosten voor retour zijn ten laste van de klant. We vragen hiervoor je begrip. Zorg er wel voor dat je pakketje binnen 14 dagen na ontvangst weer bij ons binnen is.

- De te retourneren producten dienen onbeschadigd en in de originele verpakking te zijn. De producten van Studio Lala zijn mogelijks breekbaar of fragiel. Herbruik de originele verpakking inclusief het aanwezige verpakkingsmateriaal en indien nodig extra bescherming. Zo verminder je de kans op beschadiging tijdens verzending aanzienlijk. Je kunt je pakket indien gewenst verzekerd terugzenden. 

- Gepersonaliseerde producten kunnen we helaas niet terugnemen.

- Om misbruik te voorkomen, wordt een gratis verzending toch verrekend als door een retour het oorspronkelijke bestelbedrag onder de 80 euro komt. We trekken de verzendkosten van toepassing desgevallend af van het geretourneerde item. Dank voor je begrip hiervoor.

- We houden je verder per e-mail op de hoogte. Zodra Studio Lala het pakket goed heeft ontvangen, wordt er een waardebon aangemaakt ter waarde van het bedrag. Deze waardebon kan je inzetten bij een volgende aankoop en is 1 jaar geldig.

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen