voordeelpakket oh baby

voordeelpakket mommy to be€ 8,50
€ 7,65 10 korting%€ 4,95
€ 4,46 10 korting%€ 4,50
€ 4,05 10 korting%€ 3,50
€ 3,15 10 korting%€ 3,95
€ 3,56 10 korting%

€ 25,40
€ 22,86 10% korting
Aantal Laatste items in voorraad

Pack description

Voordeelpakket mommy to be

Verras de mommy to be met dit leuke feestpakket! Oh baby, pretoogjes gegarandeerd. In deze feestbox vind je alles terug om je huis of feestlocatie partyproof te maken. Met een mooie korting als je alles samen in een pakket aankoopt. 

Wil je nog meer decoratie? Kijk onderaan bij gerelateerde producten om je feestpakket uit te breiden met aanvullende feest goodies.

Hoe werkt een feestpakket?

Wij deden het denkwerk voor je en stelden leuke feestpakketten samen in diverse thema's! Zo heb jij alles spulletjes in huis om voor pretoogjes te zorgen. Een feestpakket gebruik je voor je eigen feestje of je stuurt het op naar iemand die je blij wilt maken. Pretoogjes gegarandeerd! Onderaan staat een opsomming van welke artikelen het pakket juist bevat. Is er iets uit stock, kan je de items ook los bestellen.

Is dit feestpakket een verrassing voor een jarige? Wil je graag dat wij het doosje voorzien van confetti en een kaartje voor een WOW bij het openmaken? Schrijf dit dan bij bij de opmerkingen, wij zorgen graag voor pretoogjes! Laat ons weten hoe oud de jarige is, noteer eventueel een boodschapje bij de opmerkingen en laat uiteraard hun adres achter bij leveradres. 

Pack content

slinger oh baby


De eyecatcher van jouw babyshower of gender reveal party? Deze prachtige 'oh baby' slinger met gouden letters en schattige illustraties van baby essentials. Kan voor zowel jongens als meisjes! Zorgt voor pretoogjes bij zowel de mommy to be als de gasten. En na het feestje ook super leuk op de babykamer. Door zijn neutrale kleuren past deze slinger bij de meest diverse thema's. Ontdek ook de bijhorende 'oh baby' producten.

Afmetingen: 2.5m

topper 'oh baby' hout


Tover elke taart om tot een mooi versierde taart met deze houten topper 'oh baby'.

23x16,5

bordjes oh baby ballon


Babyshower of gender reveal op de planning? Deze bordjes 'oh baby' zorgen ongetwijfeld voor ooooh's en aaaah's. Neutrale kleur, afgewerkt met goudfolie tekst en gouden dots. Door hun neutrale look passen ze bij de meest diverse babyshower of gender reveal thema's.

Aantal: 6 bordjes per set

Afmetingen: 17,5 x 22 cm

folieballon xxl oh baby ballon


De eyecatcher van jouw babyshower of gender reveal party is deze xxl folieballon 'oh baby'. Zorgt voor pretoogjes bij zowel de mommy to be als de gasten. En na het feestje ook super leuk op de babykamer. Door zijn neutrale kleuren past deze folieballon bij de meest diverse thema's. Ontdek ook de bijhorende 'oh baby' producten.

Aantal: 1 stuk

Afmetingen: 53x69 cm

12 ballonnen zand (gewoon formaat)


Dit zakje bevat 12 zandkleurige ballonnen in normaal formaat. Hang ze in trosjes in de ruimte, leg ze los op je feesttafel, maak er een ballonslinger mee, ... Voor een ballonslinger combineer je zo’n 33 ballonnen van verschillende formaten in je favoriete kleuren. En ik kan je geruststellen, jij kan zo’n ballonslinger makkelijk zelf maken. Honderden Lala-lovers gingen je al voor! Bekijk onze snelle tutorial of leer echt alles over ballonslingers maken in onze online cursus.

12 inch ballonnen zijn de typische ballonnen van normaal formaat, zo’n 30 cm groot. Ze zijn perfect om een mooie ballonslinger mee te maken. En hier heb je helemaal geen helium voor nodig! Pro-tip: blaas 12 inch ballonnen in verschillende groottes op, zo maak je met 1 zakje ballonnen verschillende formaten.

Opgeblazen afmeting: normaal formaat - 30 cm (12 inch)

Kan met helium? Ja 

Aantal: 12 ballonnen

Van een verjaardag, een event, een trouw tot een babyshower: ballonnen zorgen voor een wow-factor bij elk feest! Ontdek bij Studio Lala een uitgebreid gamma ballonnen van professionele kwaliteit in een ruime waaier aan kleuren. Deze ballonnen zijn gemaakt van latex, een natuurlijk materiaal waardoor ze bio-afbreekbaar zijn. Goed voor het milieu dus! Let altijd op want te hard opgeblazen ballonnen kunnen springen.

Goed om weten: latex ballonnen zoals deze bestaan in 5 formaten: 

5 inch – 13cm (klein formaat, zweven niet met helium)

10 inch – 25cm (klein formaat, zweven niet met helium)

12 inch – 30cm (normaal formaat)

18 inch – 45cm (groot formaat)

24 inch – 60cm (xxl formaat)

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen