Feestprints fever

person Gepost door: Ine Brands list In: Gastbloggers Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 1098

Tatjana heeft naast de liefde voor haar Mathis en Romy ook een grote voorliefde voor de feestprints van Studio Lala! Ontdek wat ze allemaal toverde met 1 feestprint...

Gastblogger Tatjana ging aan de slag met de cool world feestprint. Tatjana aan het woord:

De feestprints zijn naar mijn mening niet enkel de mooiste, origineelste en handigste feestprints ever, je kan ze trouwens écht voor alles gebruiken. Door de feestprint te gebruiken besef ik telkens dat je ALLES kan personaliseren en dit zonder veel moeite. Een naamlabeltje hier, een toppertje daar, een vlagje daar… wow-factor klaar. En… ik waan mezelf weer een kind als ik mij laat gaan met scheuren en plakken. Ook pretoogjes voor mama dus!Hihi!

Wij hadden een feestje op locatie. En zoals altijd had ik ook een plan... in mijn hoofd…maar door het vieren op locatie drukte en vertragingen niet meegerekend. Gelukkig had ik al een deel van de feestprint klaargemaakt meegenomen. Deze zijn al voor geperforeerd, waardoor je heel gemakkelijk de vlagjes, labels en kaartjes er uit kan halen zonder een hele doos knutselmaterialen in huis of bij de hand te hebben. Stokjes en stickertjes krijg je er bij van Ine waardoor je in een wip de mooiste persoonlijke toets kan maken. Daarna plak, prik of hang je ze gewoon aan alles wat je tegenkomt! De feestprint combineerde ik met Studio Lala’s mooie ballonslinger en Romy haar naam in ballonnen. Ook met een beetje misgelopen planning (altijd chaos in mijn hoofd) heb ik enorm genoten van dit feestje! Familie en vrienden om ons heen. Blije gezichtjes. Ontspannen sfeer. Want dat laatste vind ik óók zo belangrijk. Zet jezelf niet steeds onder druk, maar geniet!

Met het deel van de feestprint wat ik niet gebruikte voor het feestje, creëerde ik een wow-factor voor de traktatie op de crèche. Want bij feestjes horen natuurlijk traktaties. Romy maakte een hoop baby’s gelukkig met … simpele babykoekjes! Vul je doosjes of zakjes met alles wat je maar wil. Labeltje van de feestprint eromheen en klaar! Voor een extra toets steek je de zakjes bij de mooiste bekertjes van het land die ik ook versierde met een labeltje uit de feestprint. Wij kozen deze keer voor metallic pink & gold. En voor de juffen in de dagopvang, een lekker verfrissend IJSJE. Labeltjes er op en schitteren maar.

Ah ja en pssst, ik deed een fotoshoot met Romy op haar kamer. Ik kocht mooie folieballonnen die pastten bij haar kamer, en hing deze zonder helium ondersteboven op. Een initiaal van haar naam erbij als prop en lachen maar!

Liefs, Tatjana

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen