Hoe maak je een ballonslinger?

person Gepost door: Ine Brands list In: DIY tips Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 293

Niets dat voor meer wow-factor zorgt op elk feestje dan een ballonslinger! Een instant eyecatcher die je makkelijk zelf kan maken. Yes, dit kan echt iedereen. Lees snel verder en ontdek hoe je dat doet…

Waarom kiezen voor een ballonslinger?

Ik lanceerde in 2018 mijn eigen reeks Lala-ballonslingers (waar is de tijd!) en ook nu nog zijn ze een van onze best verkopende producten. Terecht, want onze ballonnen slingers zorgen al jaren voor pretoogjes op menige feestjes. Waarom?

  • Je hebt er geen dure helium voor nodig (die ook nog eens slecht is voor het milieu), met enkel wat lucht zorgen ze meteen voor een groots wow-effect. Bovendien maak je zo’n ballonslinger makkelijk enkele dagen voor het feestje, waardoor je er de dag zelf niet meer over moet stressen. Alleen maar ophangen en genieten van de pretoogjes.
  • Onze ballonnen zijn van professionele kwaliteit. Jep, de ballonnen waar ook professionele ballonartiesten mee werken! Daarom krijg ik nog dagelijks berichtjes van mensen die niet kunnen geloven dat hun mooie ballonslinger al maanden meegaat.
  • Geen enkel party product dat zo lief is voor je portemonnee en tegelijk een groots wow-effect creëert. Zo shop je bij ons al een zakje van 12 ballonnen voor €3,95. Topkwaliteit voor een klein prijsje dus.
  • Op zoek naar duurzame feestversiering? Al onze ballonnen zijn biologisch afbreekbaar.

ballonslinger

Wat heb je nodig voor een ballonslinger?

  • Een mooie mix van ballonnen in verschillende groottes en of verschillende kleurtjes.
  • Touw (zit standaard in je Lala-ballonslinger kit)
  • Een ballonpompje (no way dat je die allemaal gaat opblazen) of als je het jezelf nog makkelijker wilt maken: een elektrische ballonpomp
  • Tape of een slingerklem om je ballonslinger vervolgens op te hangen

Hoeveel ballonnen heb ik nodig?

Het mooiste resultaat van een organische ballonslinger krijg je door verschillende formaten te mixen. Latexballonnen (de gewone, gekleurde ballonnen dus) kan je bij ons krijgen in verschillende formaten: 5, 10, 12, 18 en 24 inch. Mijn tip: maak een mooie mix van groot, middelgroot en klein voor een fun resultaat. Of gebruik alleen maar 12 inch (de normale grootte) ballonnen en blaas ze op in verschillende groottes. 

In onze kant en klare ballonslingers doen wij dit denkwerk al voor jou en baseren we ons op de laatste kleurentrends om de mooiste Lala-ballonslingers samen te stellen. In deze ballonslinger DIY-kits werken we met zo’n 33 ballonnen. Hierin mixen we grote, middelgrote en kleine formaten. Wil je je ballonslinger groter maken? Schakel dan gerust twee ballonslingers aan elkaar of voeg een extra zakje (en/of kleurtje) toe.

ballonslinger

Zo maak je die ballonslinger of…

Voor het maken van ballonslingers werk ik al jaren met de touw-techniek. Een makkelijke techniek die je toelaat snel een mooie ballonslinger te maken. In deze videotutorial toon ik je hoe je met de touwtechniek makkelijk & snel een ballonslinger maakt.

Wil je echt àlles weten over het maken van ballonslingers? Volg dan onze complete online cursus over ballonslingers maken! Ik deel hierin alle tips & tricks, tools en geheimen die ik door de jaren heen als ballonexpert heb verzameld én die ik ook zelf steeds toepas als ik ballonslingers maak.

meer info over de online cursus

ballonslinger

NIEUW - … wij doen het werk voor je!

Geen tijd of zin om zelf een ballonslinger in mekaar te knutselen? Of weet je simpelweg niet goed hoe eraan te beginnen? Onze balloon professionals doen het werk graag voor je zodat jij alleen nog maar moet genieten van de ooooh's en aaaah's.

Bestel nu je favoriete Lala-ballonslinger, opgeblazen en geassembleerd tot een mooie slinger. Kant & klaar voor afhaal in Hasselt (Ekkelgaarden 6D2), elke donderdagnamiddag tussen 14u30 en 17u30.

maak 'm voor mij klaar!

ballonslinger

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen