feestpakket happy birthday

feestpakket happy birthday€ 29,95

  1. This product is out of stock.€ 12,50€ 3,95€ 5,95

Een productonderdeel is niet langer beschikbaar. Dit pakket kan niet verkocht worden.

Pack description

Feestpakket Happy birthday

Ontdek dit vrolijke all-in-one feestpakket voor een feestje met felle kleuren! In deze feestbox vind je alles terug om je huis of feestlocatie partyproof te maken. Met deze box zorg je gegarandeerd voor pretoogjes bij jouw feestje! 

Wil je nog meer decoratie? Kijk onderaan bij gerelateerde producten om je feestpakket uit te breiden met aanvullende feest goodies.

Hoe werkt een feestpakket?

Wij deden het denkwerk voor je en stelden leuke feestpakketten samen in diverse thema's! Zo heb jij alles spulletjes in huis om voor pretoogjes te zorgen. Een feestpakket gebruik je voor je eigen feestje of je stuurt het op naar iemand die je blij wilt maken. Pretoogjes gegarandeerd! Onderaan staat een opsomming van welke artikelen het pakket juist bevat. Is er iets uit stock, kan je de items ook los bestellen.

Is dit feestpakket een verrassing voor een jarige? Wil je graag dat wij het doosje voorzien van confetti en een kaartje voor een WOW bij het openmaken? Schrijf dit dan bij bij de opmerkingen, wij zorgen graag voor pretoogjes! Laat ons weten hoe oud de jarige is, noteer eventueel een boodschapje bij de opmerkingen en laat uiteraard hun adres achter bij leveradres. 

Pack content

8 slingers backdrop hooray


Deze set papieren slingers in vrolijke kleuren zorgt ongetwijfeld voor pretoogjes bij jouw feestje. Hang de 8 slingers gecombineerd door de ruimte voor een speels effect of gebruik ze apart. Maak er een mooie backdrop van voor de mooiste verjaardagsfoto's.

Inhoud:

5 figuurslingers in vrolijke kleuren

3 woordslingers: make a wish, hooray hooray en happy birthday

Afmetingen: 1,8 meter per slinger

16 kaarsjes regenboogdip


Supermooie kaarsjes fleuren de lekkerste taart op met een wow-factor. Deze kaarsjes zitten met 16 in een doosje, 8 van elke kleur. De kaarsjes zijn 171 mm hoog.

Materiaal: bijenwas

12 ballonnen dusty crème (gewoon formaat)


Dit zakje bevat 12 dusty crème ballonnen in normaal formaat. Hang ze in trosjes in de ruimte, leg ze los op je feesttafel, maak er een ballonslinger mee, ... Voor een ballonslinger combineer je zo’n 33 ballonnen van verschillende formaten in je favoriete kleuren. En ik kan je geruststellen, jij kan zo’n ballonslinger makkelijk zelf maken. Honderden Lala-lovers gingen je al voor! Bekijk onze snelle tutorial of leer echt alles over ballonslingers maken in onze online cursus.

12 inch ballonnen zijn de typische ballonnen van normaal formaat, zo’n 30 cm groot. Ze zijn perfect om een mooie ballonslinger mee te maken. En hier heb je helemaal geen helium voor nodig! Pro-tip: blaas 12 inch ballonnen in verschillende groottes op, zo maak je met 1 zakje ballonnen verschillende formaten.

Opgeblazen afmeting: normaal formaat - 30 cm (12 inch)

Kan met helium? Ja 

Aantal: 12 ballonnen

Van een verjaardag, een event, een trouw tot een babyshower: ballonnen zorgen voor een wow-factor bij elk feest! Ontdek bij Studio Lala een uitgebreid gamma ballonnen van professionele kwaliteit in een ruime waaier aan kleuren. Deze ballonnen zijn gemaakt van latex, een natuurlijk materiaal waardoor ze bio-afbreekbaar zijn. Goed voor het milieu dus! Let altijd op want te hard opgeblazen ballonnen kunnen springen.

Goed om weten: latex ballonnen zoals deze bestaan in 5 formaten: 

5 inch – 13cm (klein formaat, zweven niet met helium)

10 inch – 25cm (klein formaat, zweven niet met helium)

12 inch – 30cm (normaal formaat)

18 inch – 45cm (groot formaat)

24 inch – 60cm (xxl formaat)

confettimix pastel 


Geef je decoratie een feestelijke finishing touch met deze schattige confetti's. Deze ronde confetti's in verschillende kleuren doen elke tafel en sweet table van je feest in n oogopslag blinken. Je kan ze ook gebruiken om je bedankjes te pimpen: een beetje confetti in het zakje of doosje als verrassing! Of wat dacht je van een confetti-uitnodiging?

In het zakje zit een mix van verschillende kleurtjes voor een extra speels effect. Met een zakje van 20gr  heb je ruim voldoende voor die extra wow-factor! Je kan er eenvoudig 10 staantafels mee decoreren.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen