feestpakket Nieuwjaar goud

feestpakket Nieuwjaar goud




  1. This product is not available at this time.



€ 7,50



€ 5,50



€ 9,95



€ 3,95



€ 8,95



€ 5,95

Een productonderdeel is niet langer beschikbaar. Dit pakket kan niet verkocht worden.

Pack description

Wij deden het denkwerk voor je en stelden leuke feestpakketten samen in diverse thema's! Zo heb jij alles spulletjes in huis om voor pretoogjes te zorgen. Klaar voor een schitterend nieuwjaar? In dit pakket vind je de leukste decoratie in goudtinten voor een nieuwjaarsfeestje met wow-factor.

Een feestpakket gebruik je voor je eigen feestje of je stuurt het op naar iemand die je blij wilt maken. Pretoogjes gegarandeerd! Onderaan staat een opsomming van welke artikelen het pakket juist bevat. Is er iets uit stock, kan je de items ook los bestellen.

Is dit feestpakket een verrassing voor een jarige? Wil je graag dat wij het doosje voorzien van confetti en een kaartje voor een WOW bij het openmaken? Schrijf dit dan bij bij de opmerkingen, wij zorgen graag voor pretoogjes! Laat ons weten hoe oud de jarige is, noteer eventueel een boodschapje bij de opmerkingen en laat uiteraard hun adres achter bij leveradres.

Pack content

6 bordjes ster goud 23cm


Gebruik deze gouden bordjes in de vorm van sterren voor je Kerstfeest, bij Oudjaar of voor een themafeestje: wij denken aan een two the moon feestje of een ruimtefeestje. Multiinzetbaar. 

Aantal: 6 stuks

Afmeting: 23 cm

folieballon ster zwart 3D 70cm


Prachtige folieballon 3D ster van 70 cm groot. Superleuk om toe te voegen aan je ballonslinger of je balloonwall! Combineer hem met de andere folieballonnen 3D ster en de fringe slingers voor een extra leuk effect.

Wil je hem integeren in je ballonslinger: leer al onze tips en tricks via onze online cursus ballonslingers maken als een pro.

tattoos Nieuwjaar


Geef je feestoutfit een extra touch met deze leuke set van tattoos. Je kan ze ook uitdelen aan je gasten om samen af te tellen in stijl naar het nieuwe jaar. Vergeet je confettishooter niet om er een onvergetelijk feest van te maken! 

3 waaiers aftelklok Nieuwjaar


Tel af naar 2024 met deze stijlvolle waaiers als decoratie. Met tassel en een vleugje goud! Hang ze boven je tafel of tegen je muur voor een leuk effect. Combineer ze met een mooie ballonslinger of andere leuke items uit onze nieuwjaarscollectie. 

Aantal: set van 3 waaiers

Afmetingen: 26 cm, 35 cm, 43 cm

folieballon happy new year champagne


Vier nieuwjaar met deze mooie ballon in de vorm van een champagnefles! Gebruik hem als prop voor je photobooth of integreert hem in je decoratie of ballonslinger. 

Afmeting: 98cmx36cm

folieballon ster zwart 3D 95cm


Prachtige folieballon 3D ster van 95 cm groot. Superleuk om toe te voegen aan je ballonslinger of je balloonwall! Combineer hem met de andere folieballonnen 3D ster en de fringe slingers voor een extra leuk effect.

Wil je hem integeren in je ballonslinger: leer al onze tips en tricks via onze online cursus ballonslingers maken als een pro.

slinger Nieuwjaar sterren goud


Een mooie slinger achter je sweet table bij nieuwjaar? Dan is deze slinger een leuke optie. De HAPPY NEW YEAR is uitgesneden. Superleuk ook om op de tafel te leggen op je tafelloper.

Afmeting: 219 cm breed en 17cm elke ster

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen