VERHUUR - elektrische ballonpomp

€ 15,00

VERHUUR - elektrische ballonpomp

OPGELET: DIT IS EEN PRODUCT OM TE HUREN. Contacteer me steeds even via shop@studiolala.be of deze elektrische ballonpomp nog beschikbaar is op jouw gekozen datum.

Aantal

Voeg nog € 80,00 toe aan je winkelwagen voor gratis verzending!

Gratis verzending vanaf 80 euro

  • Gratis levering vanaf 80 euro Gratis levering vanaf 80 euro
  • Snelle levering op adres, postpunt of pakjesautomaat Snelle levering op adres, postpunt of pakjesautomaat
  • Garantie op pretoogjes Garantie op pretoogjes
  • Veilig betalen Veilig betalen
  • Breed assortiment kwaliteitsproducten Breed assortiment kwaliteitsproducten

OPGELET: DIT IS EEN PRODUCT OM TE HUREN. Contacteer me steeds even via shop@studiolala.be of deze elektrische ballonpomp nog beschikbaar is op jouw gekozen datum.

Ballonslingers maken doe je met deze elektrische ballonpomp in no time! Nu nog makkelijker ballonslingers maken met deze elektrische ballonpomp. Veel tijd gewonnen met twee nozzles. De pomp heeft ook twee manieren om te pompen: continue of gewoon de nozzle gebruiken die je moet induwen om de ballon te vullen: super makkelijk.

De prijs is voor een volledig weekend. Op te halen in Hasselt (Ekkelgaarden 6D2), enkel op donderdag tussen 14u en 17u30, terugbrengen op de volgende maandag. Enkel afhaal mogelijk, wij leveren niet. 

Schade, verlies of diefstal: Gehuurde materialen blijven ten ALLE tijden eigendom van Studio Lala. Wanneer bij terugbrengen van onze gehuurde materialen, schade wordt vastgesteld of bij het niet terug inleveren van onze gehuurde materialen heeft Studio Lala het recht hiervoor de aankoopprijs van de goederen aan te rekenen met een extra schadevergoeding van 10% van de huurprijs. 

LALA-VERHUUR-ELEKBALLONPMP

Datasheet

materiaal
metaal
kleur
wit

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen