voordeelpakket zeemeermin

voordeelpakket zeemeermin€ 5,95
€ 5,36 10 korting%€ 7,95
€ 7,16 10 korting%

  1. This product is out of stock.€ 3,95
€ 3,56 10 korting%€ 8,50
€ 7,65 10 korting%

  1. This product is out of stock.€ 12,50
€ 11,25 10 korting%€ 10,95
€ 9,86 10 korting%

  1. This product is out of stock.

Een productonderdeel is niet langer beschikbaar. Dit pakket kan niet verkocht worden.

Pack description

Voordeelpakket zeemeermin

Diep in de zee... Ontdek het all-in-one feestpakket voor een zeemeermin feestje met wow-factor! In deze feestbox vind je alles terug om je huis of feestlocatie partyproof te maken. Met deze box zorg je gegarandeerd voor pretoogjes bij jouw zeemeermin kinderfeestje! Met een mooie korting voor jou als je deze spulletjes in pakketvorm aankoopt.

Wil je nog meer decoratie? Kijk onderaan bij gerelateerde producten om je feestpakket zeemeermin uit te breiden met aanvullende feest goodies.

Hoe werkt een feestpakket?

Wij deden het denkwerk voor je en stelden leuke feestpakketten samen in diverse thema's! Zo heb jij alles spulletjes in huis om voor pretoogjes te zorgen. Een feestpakket gebruik je voor je eigen feestje of je stuurt het op naar iemand die je blij wilt maken. Pretoogjes gegarandeerd! Onderaan staat een opsomming van welke artikelen het pakket juist bevat. Is er iets uit stock, kan je de items ook los bestellen.

Is dit feestpakket een verrassing voor een jarige? Wil je graag dat wij het doosje voorzien van confetti en een kaartje voor een WOW bij het openmaken? Schrijf dit dan bij bij de opmerkingen, wij zorgen graag voor pretoogjes! Laat ons weten hoe oud de jarige is, noteer eventueel een boodschapje bij de opmerkingen en laat uiteraard hun adres achter bij leveradres. 

Pack content

Kleurijke mengeling van 12 tasselslingers in verschillende pasteltinten.


Een tasselslinger is dé nieuwste trend in partyland om je feestjes te decoreren. Deze slinger kan op verschillende manieren een wow-factor creëren: tegen de muur, tegen je sweet table, aan je tafelklem, aan het plafond of zelfs in een boom. Je kan ze verticaal of horizontaal hangen. En los zijn de tassels ook leuk als decoratie aan een stoel of voor bij elk naamkaartje. De tasselslinger wordt geleverd kant en klaar met 12 tassels gemaakt uit zijdepapier/iriserend foliopapier.

Inhoud: 12 tassels in verschillende kleuren – 1 touw van 1,2 m.

16 servetten zeemeermin


Prachtige servetten met de mooiste illustraties van zeemeerminnen, afgewerkt met glanzende details.

Afmeting (geplooid): 16,5 x 16,5 cm

Verpakt per 16 stuks.

Kwaliteit: 3-laags

12 ballonnen mat pastel lila (gewoon formaat)


Dit zakje bevat 12 pastel paarse ballonnen in normaal formaat. Hang ze in trosjes in de ruimte, leg ze los op je feesttafel, maak er een ballonslinger mee, ... Voor een ballonslinger combineer je zo’n 33 ballonnen van verschillende formaten in je favoriete kleuren. En ik kan je geruststellen, jij kan zo’n ballonslinger makkelijk zelf maken. Honderden Lala-lovers gingen je al voor! Bekijk onze snelle tutorial of leer echt alles over ballonslingers maken in onze online cursus.

12 inch ballonnen zijn de typische ballonnen van normaal formaat, zo’n 30 cm groot. Ze zijn perfect om een mooie ballonslinger mee te maken. En hier heb je helemaal geen helium voor nodig! Pro-tip: blaas 12 inch ballonnen in verschillende groottes op, zo maak je met 1 zakje ballonnen verschillende formaten.

Opgeblazen afmeting: normaal formaat - 30 cm (12 inch)

Kan met helium? Ja 

Aantal: 12 ballonnen

Van een verjaardag, een event, een trouw tot een babyshower: ballonnen zorgen voor een wow-factor bij elk feest! Ontdek bij Studio Lala een uitgebreid gamma ballonnen van professionele kwaliteit in een ruime waaier aan kleuren. Deze ballonnen zijn gemaakt van latex, een natuurlijk materiaal waardoor ze bio-afbreekbaar zijn. Goed voor het milieu dus! Let altijd op want te hard opgeblazen ballonnen kunnen springen.

Goed om weten: latex ballonnen zoals deze bestaan in 5 formaten: 

5 inch – 13cm (klein formaat, zweven niet met helium)

10 inch – 25cm (klein formaat, zweven niet met helium)

12 inch – 30cm (normaal formaat)

18 inch – 45cm (groot formaat)

24 inch – 60cm (xxl formaat)

8 bordjes pastel lila


Maak je feesttafel compleet met deze set van 8 bordjes in achthoekige vorm, in een lila kleur. Combineer met andere lila items of ga voor een portie fun en mix verschillende kleuren met elkaar. Ontdek ook de bijhorende servetten. 

Aantal: 8 bordjes

Afmetingen: 240 x 240 x 6mm

7 toppertjes zeemeermin


Maak van elke taart een feest met deze mooie zeemeermin caketoppers afgewerkt met glanzende details en tissuepapier zeewier

Afmeting (doosje): 29,2 x 20,3 cm

Er zitten 7 stuks in een doosje.

8 bordjes zeemeermin


Prachtige bordjes met de mooiste illustraties van zeemeerminnen, afgewerkt met glanzende details.

Afmeting (geplooid): 25 cm diameter

Verpakt per 8 stuks.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen