Het DIY-virus

person Gepost door: Ine list In: Feestprints Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 730

Bij de geboorte van mijn eerste zoontje, mr.L, ging een heel nieuwe wereld voor me open: die van de DIY. 

Bij de geboorte van mijn eerste zoontje, mr.L, ging een heel nieuwe wereld voor me open: die van de DIY. Meer nog, het werd mijn nieuwe stokpaardje (naast uiteraard af en toe oeverloos moederlijk gedweep). Raar hoe je als moe- der je eigen grenzen verlegt. We halen met plezier lijm, schaar, naaimachine of bakspulletjes tevoorschijn voor die kleintjes, ieder op zijn eigen manier, ieder datgene waarvoor hij het meeste warm loopt. Dit kan in combi- natie met wat knutseltalent tot leuke dingen leiden. En ja, smaken verschillen en niet iedereen is even handig. Maar je liefste schat vindt het meestal geweldig en daar doen we het voor, nietwaar?

Zelf ging ik vanaf het moment dat ik zwanger werd all the way (lees: ik werkte me met plezier uit de naad): de doopsuiker, de babyborrel, het doopfeest... van uitnodiging tot versiering en lekkers in de vorm van een buffetje, desserts, bedankjes... En nu dat allemaal achter de rug is, dient zich alweer een nieuwe gelegenheid aan: de eerste verjaardag van mr.L. 

#hetgaatnogsnellerdanzezeggendathetgaat

Two months to go!!! Dringend tijd dus om de DIY-bug ook los te laten op onze zoon zijn eerste verjaardagsfeestje #tochwelspeciaal. Vanaf nu te volgen op deze Studio Lala blog.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen