Pretoogjes voor vaderdag: download de gratis print

person Gepost door: Ine Brands list In: Feestprints Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 1830
Vaderdag komt er weer aan! Nog geen cadeautje voor papa, opie of vake? Geen zorgen, wij werkten een superleuke DIY voor vaderdag uit, volledig in smiley-thema. Ontdek hier onze gratis vaderdagprint en hoe je ermee aan de slag kan gaan!

Gratis vaderdagprint

Liefste papa, jij maakt mij altijd blij. Zo simpel is het. Net daarom staat onze vaderdagprint dit jaar helemaal in het teken van smileys!

Download de print hier

Gebruik een pons om de labeltjes uit te drukken (psst, je vindt deze terug in onze webshop) of knip ze uit. Vervolgens plak je de labels op een stokje, prik je ze in papa’s croissant, versier je er de ontbijttafel mee, hang je ze aan papa’s cadeautje, gebruik je ze als kaartje, … Diegenen die ons al langer volgen, weten dat je met een feestprint zoveel leuke dingen kan maken. Superbenieuwd dus naar jullie creaties.

Alle papa’s houden van snoepen. Daarom zit er bij de gratis vaderdagprint ook een design dat je over het zakje van papa’s favoriete snoepjes kan nieten. Wedden dat je hem daarmee pretoogjes bezorgt?

You rock, papa!

Traantjes drogen, verhaaltjes vertellen, ruzies oplossen, … Papa is een kei in àlles. En net daarom willen we hem verrassen met deze leuke DIY met behulp van stenen en plaktattoos: papa’s verhaaltjes voor het slapengaan. Het principe is simpel: je kinderen kiezen hun favoriete verhaalsteen uit het zakje en papa verzint er een leuk verhaaltje rond.

Zo ga je te werk: verzamel enkele grote, platte stenen en plak er met behulp van een nat doekje onze leuke tattoo’s op. Stop ze vervolgens in ons katoenen zakje. Vergeet het gratis label ‘papa’s verhaaltjes’ van de vaderdagprint er niet aan te hangen! Jouw fantasie of die van je kids nog verder laten gaan? Gebruik krijtstiften om zelf de leukste tafereeltjes op de stenen te tekenen.

Klaar om je papa een smile tot achter z’n oren te bezorgen? Download onze gratis feestprint en ontdek de leukste vaderdagproducten in onze webshop. We leveren zeer snel, maar wacht niet te lang!

Ontdek vaderdag

Laat ons gerust meegenieten van jouw vaderdag met wow-factor. Tag ons in je foto’s & stories of gebruik de hashtag #studiolala!

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen