Ontdek Lala’s Kersttrends voor 2021

person Gepost door: Ine Brands list In: DIY tips Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 1439

Falalalaaaa wij tellen volop af naar Kerstmis! De gezelligste tijd van het jaar om samen met je familie en vrienden rond de tafel en de kerstboom te spenderen. Maar ook de periode waarin je huis weer helemaal knus mag zijn nu het vroeg donker wordt. Zie je de bomen door het (kerst)bos niet meer? Wij helpen je een handje met deze 5 kersttrends.

kersttrends

Traditional xmas

Ga voor die typische gezelligheid aan tafel met het traditionele, warme kerstrood. We combineren dit met grijs voor een hippe toets. Grijs komt terug in de details het tafellaken en de kaarsen. Werk je borden af met besjes, gedroogde appelsienschijfjes en kaneelstokjes. Oh ja, geen traditioneel kerstfeest zonder een ouderwets zalmcocktailke!

kersttrends

ONTDEK TRADITIONAL XMAS

kersttrends

Botanical xmas

Bij de botanical trend breng je letterlijk de natuur naar binnen. Want of je het nu buiten viert bij een vuurkorf of je kiest voor gezellig binnen tafelen: een beetje groen op je kersttafel mag niet ontbreken! Bij deze kersttrend denk je aan groene boompjes, natuurlijke materialen en veel groentinten.

Extra tip: trek de natuur in met je snoeischaar (of ga je kerstboom te lijf) en werk je borden af met echte takjes groen.

kersttrends

ONTDEK BOTANICAL XMAS

kersttrends

Fun xmas

Vorig jaar moesten we Kerst noodgedwongen in een kleine bubbel vieren, dus dit jaar gaan we (hopelijk) all out aan de feesttafel! En hoe kan dat beter dan met een portie fun? Bij de kersttrend Fun xmas draait het allemaal rond zachte pastel tinten en vrolijke figuurtjes als teckels, hertjes en rendiertjes. Opzetten die rendierhoedjes! Wedden dat je voor pretoogjes zorgt bij groot en klein?

kersttrends

ONTDEK FUN XMAS

kersttrends

Golden xmas

Kerst en goud gaan hand in hand. Want door een vleugje goud toe te voegen aan je feesttafel zorg je voor instant feestelijkheid en een chique uitstraling. Beigetinten die momenteel zo trendy zijn kunnen hier perfect als basis dienen. Van gouden sterretjes op de tafel tot prachtige, gouden ornamenten die fonkelen aan het raam: wij zijn fan!

kersttrends

ONTDEK GOLDEN XMAS

kersttrends

Woodland xmas

Veel groen én schattige bosdiertjes met een kersttwist: dat is waar de kersttrend Woodland xmas helemaal rond draait. Want in de winterperiode zien de bossen er prachtig uit. De cookie cutters zijn geweldig om schattige kerstkoekjes mee te maken. Terwijl de folieballonnen van hertjes dan weer perfect dienst doen voor de mooiste kerstfoto’s. Hello kerstkaarten voor dit jaar! ;-)

kersttrends

ONTDEK WOODLAND XMAS

Gratis e-book Kerst 2021

Pssst van de 2 belangrijkste trends maakten we een uitgebreid lookbook boordevol tips en tricks! Benieuwd? Klik hier onder op de banner en de download van het gratis e-book start meteen!

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen