Pretoogjes gespot: een ruimtefeestje voor Oscar

person Gepost door: Ine Brands list In: DIY tips Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 762

Een ruimtefeestje met ballonnen in thema, een giga raket én een werkende miniraket. Welke stoere avonturier droomt daar niet van? Oscar werd 3 en mama Lynn organiseerde een ruimtefeestje met alles erop en eraan!

Op 11 juli mocht Oscar 3 kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren organiseerde mama Lynn een heus ruimtefeestje. Het thema voor dat feestje was snel gekozen. “Oscar is geboren als sterrenkijker. Al snel hebben we zijn kamer ingericht met de ruimte als thema. Een ruimtefeestje kon bijgevolg niet ontbreken!”

En Oscars reactie? “Hij was meteen super enthousiast, zeker omdat hij wist dat hij een raket zou krijgen. Sinds kort begint hij zich ook graag te verkleden. Toen hij de kostuums zag kon hij al niet meer wachten om samen met iedereen te vieren.”, vertelt mama Lynn.

ruimtefeestje

“We hielden het feestje in beperkte kring, enkel dichte familie en schoolkameraadje Juliette waren van de partij. Het is heel fijn dat de gasten ook helemaal mee opgingen in het thema: iedereen kwam verkleed en dat zorgde voor nog wat extra pretoogjes!”

Soms wordt een feestje nog een tikkeltje specialer, zonder dat je er op voorhand weet van hebt. “Richard Branson lanceerde op 11 juli, de dag van Oscars feestje, zijn Virgin Galactic (de eerste commerciële ruimtevlucht) voor een paraboolvlucht rond de aarde. De aanvang van die vlucht viel quasi gelijk met de start van ons ruimtefeestje. Wat een toeval! Nonkel Gregory zorgde trouwens voor een mini-raket (gemaakt van een petfles, stop in kurk en een fietspomp) die onze kleine astronauten meermaals de lucht in schoten.”

ruimtefeestje

Afhaalchinees in de ruimte

Geen verjaardag zonder een typische verjaardagstraditie, ook niet bij het ruimtefeestje van Oscar. “Elk jaar zorgen we voor een feestje in thema. Maanden op voorhand begin ik al te plannen wat we precies nodig hebben en begin ik te shoppen bij Studio Lala. We sluiten de feestdag steevast af met afhaalchinees voor iedereen!”

ruimtefeestje

Lala-tip voor een geslaagd feestje

De tip die keer op keer zorgt voor een onvergetelijk feestje, da’s een Lala-tip. Lynns tip is dan ook heel duidelijk: “Een enthousiast publiek en de juiste accessoires zorgen altijd voor een geslaagd feestje!”

“Oscar is geboren als sterrenkijker. Al snel hebben we zijn kamer ingericht met de ruimte als thema. Een ruimtefeestje kon bijgevolg niet ontbreken!”

Shop nu het ruimtefeestje

Zelf ook zo’n prachtig ruimtefeestje organiseren? Ontdek het volledige ruimtethema nu in de webshop. Eerder op zoek naar een ander thema voor je volgend feestje? Neus zeker eens tussen al onze thema’s, van stoer tot lief!

SHOP RUIMTEFEESTJE

Met dank aan Lynn Verhaegen (@lnnver) voor de mooie foto's en het interview! 

ruimtefeestje

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen