Studio Lala x Congé Bricolé: gratis print voor Vaderdag

person Gepost door: Ine Brands list In: feestprints Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 587

Op zondag 11 juni zetten we graag onze liefste papa's, pluspapa's, opi's, ... in de kijker. Studio Lala helpt je graag een handje met onze gratis vaderdagprint. Dit jaar slaan we de handen in mekaar met Congé Bricolé en tonen we je hoe je met deze gratis print creatief aan de slag kan gaan. 

Download onze vaderdagprint

Studio Lala & Congé Bricolé slaan de handen in mekaar vaderdag! Want met deze ene GRATIS print maak je heel wat leuke toepassingen om papa pretoogjes te bezorgen: prik als topper in een taartje, hang als label aan een cadeautje, maak er een medaille of button van, hang als slingertje op, ... In deze reel laten we je alvast 4 makkelijke toepassingen zien.

Want zelfs als je 2 linkerhanden hebt is deze print super easy om mee aan de slag te gaan. Simpelweg printen en knippen, door je kids laten inkleuren of de print als subtiele hint aan je partner geven. Tag ons zeker in jullie resultaten want wij zijn super benieuwd naar al die leuke creaties!

DOWNLOAD HIER DE GRATIS PRINT 

4 tips voor pretoogjes met vaderdag

1. Sla aan het knutselen met onze gratis print

Wij zijn fan van items die multi-inzetbaar zijn, zoals de cirkeltjes van onze print. Je kan ze als labeltjes gebruiken (daarover lees je meer bij punt 2), maar wij dagen je samen met Congé Bricolé uit om nog een stapje verder te gaan. Maak er een medaille van, prik op de taart, transformeer tot een coole button of magneet, plak op een touw en maak er een slinger van, … De mogelijkheden zijn eindeloos!

2. Label-love

Wij zijn fan van labeltjes, want deze zijn multi-inzetbaar! Plak ze op een kaartje en schrijf er een hartverwarmende boodschap bij. Hang ze aan je vaderdagcadeautjes. Kleef ze op een stokje en prik ze in een croissant of in papa's lievelingsgebakje. Of strooi ze simpelweg op tafel als decoratie!

3. You had me at cake!

Papa verrassen met een zelfgebakken taart? Of toch eerder zelf uitgekozen lekkers van de bakker pimpen? Neem onze houten taarttopper erbij. Hang er eventueel wat droogbloemetjes aan en werk af met een labeltje van onze feestprint. 

Taart inspiratie nodig? Vorig jaar maakte ik een overheerlijke, no bake mascarponecake met frambozensmaak en witte chocolade. Yummy! Het recept vind je hier terug.

4. Ontbijt met pretoogjes

Sommige klassiekers blijven top: een heerlijk ontbijtje voor papa klaarzetten waarbij hij enkel nog de voetjes onder tafel moet schuiven. Heerlijk! Een leuk gedekte tafel zorgt ongetwijfeld voor pretoogjes. Hoe? Haal je tafellaken uit de kast (hoe meer kreuken, hoe meer charme), hang een ballonslinger boven de tafel, versier de tafel met onze labeltjes of een vleugje confetti, haal het leukste servies en servetten uit de kast. Geef ook de cadeautjes en knutselwerkjes een mooi plekje aan tafel!

Wil je nog meer knutselen voor papa?

Ontdek onze vaderdagprint van vorig jaar boordevol smiley fun. 

Vaderdag in de Lala-shop

Studio Lala is jouw go-to-plek om je papa, opi, pépé, ... pretoogjes te bezorgen! In de categorie Vaderdag verzamelden we de leukste producten om je papa een mooi moment te bezorgen. Geniet!

We wensen alle papa's een bijzonder leuke vaderdag toe, met veel warme momenten samen. Laat ons zeker meegenieten van jullie pretoogjes door @studio_lala en @congebricole te taggen in al je stories en posts!

SHOP VADERDAG

Over Congé Bricolé

The place to be voor creatief plezier. Congé Bricolé is een creatieve studio, gespecialiseerd in het creëren van Crafty Content. 

Ze stimuleren ouders van jonge kinderen om samen met hun kinderen de wereld al knutselend te ontdekken. In hun atelier bedenken ze speelse workshops, creatieve content en knutselkoffers. 

Tags: feestprint
Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen