NEW: strand, zand, zee, BOHO beach

person Gepost door: Ine Brands list In: Feestprints Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 847

Altijd droomde ik er al van om een feestje te organiseren met een strand, zand, zee...gevoel.

Ik mijmer over een hangmat en zand tussen mijn tenen terwijl ik aan mijn glaasje lekkers nip. Ik denk aan een zeebriesje tussen de palmbomen, schelpjes zoeken in het zand, een kokosnoot gevuld met lekker fris fruit. Ik droom al van etentjes op een zonovergoten terras met vrienden om erna samen naar de zonsondergang te kijken.

Met fierheid lanceren we nu deze bohemian collectie, of laten we zeggen boho beach.

Hoe doe je dit nu zelf? Wel, maak een basis van zandkleuren en vul aan met macramé-items, kralen, schelpjes en een warme toets goud of oker. We delen graag wat inspiratie van onze feesttafel waar we verschillende bordjes dekken zodat je er leuke inspiratie kan uithalen. 

De wow-factor garanderen we met enkele grote eye-catchers. Een tafelloper bijvoorbeeld in macramé die we combineren met een beige ondergrond tafelloper voor extra kleur. Een macramé gordijn kan je gebruiken als backdrop van je buffet, je sweet table, je ceremonie,....Droogbloemen, een dromenvanger en een fantastisch mooie ballonslinger geven het geheel body.

De rode draad van het feestje trekken we door in de details met de nieuwe feestprint die we voor je personaliseren op maat. Vlagjes, toppertjes, labeltjes, confetti, rietjesbanners, naambordjes,... je knutselt je persoonlijke toets zelf in elkaar. Plak de rondjes op een stokje en steek ze bij je bloemetjes of bij je bedankjes, hang de naamlabeltjes aan je bedankjes, aan je bestek of je servet, maak persoonlijke stickertjes met onze gouden stickers ... 

Nieuw in deze collectie zijn onze lijn van vaasjes en glaswerk. Maak deze helemaal passend door er een lintje (hier macramé) aan toe te voegen. Ga zeker eens piepen bij de gehele collectie.

Zelf ben ik helemaal verliefd. Laat de zomer maar komen. 

Met een speciale dank je aan Lotte en Irantzu om mee te bouwen aan deze collectie. Jullie zijn toppertjes!

Tralalaaaaa Ine

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen