NEW: wonder, WANDER, repeat

person Gepost door: Ine Brands list In: Feestprints Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 1568

Als jongensmama zoek ik soms naar alternatieven voor meisjesachtige thema's die ik zelf supermooi vind maar toch net iets te girly zijn. Wanderlust is er zo eentje geworden. Het is gewoon lekker de stoere versie van de boho collectie. Een beetje hetgeen wat ik graag zie, maar dan met een coole toets. Ik mijmer nog steeds over een hangmat en zand tussen mijn tenen terwijl ik aan mijn glaasje lekkers nip. Ik denk nog steeds aan een zeebriesje tussen de palmbomen, schelpjes zoeken in het zand, een kokosnoot gevuld met lekker fris fruit. Het enige verschil is dat ik het gevoel krijg of ik me op een onbewoond eiland bevind tussen de groene palmbomen en er apen rond mijn hoofd slingeren. Ideaal voor mijn stoere boys die aan de vooravond staan van het ontdekken van hun eigen wereld, "to explore the unseen"! 

Met fierheid lanceren we nu deze wanderlust collectie, of je mag hem ook robinson of jungle beach noemen, as you wish hihi. We twijfelden zelf ook lang over de naam dus feel free to create your own.

Hoe doe je dit nu zelf? Wel, we blijven bij de zandtinten maar vullen het wat aan met stoere kleuren zoals het vuil groen en het donkerblauw. We vullen het aan met tropische bladeren, macramé-items, kralen, veren en een warme toets roest. We delen graag wat inspiratie van onze feesttafel waar we verschillende bordjes dekken zodat je er leuke inspiratie kan uithalen. 

De wow-factor garanderen we met enkele grote eye-catchers. Een macramé tafelloper hangen we in de lucht voor onze mooie aapjes. We leggen de tafelloper van riet die we combineren met een kaki tafelloper erover voor extra kleur. Een ballonslinger kan je gebruiken als backdrop van je buffet, je sweet table, of hang hem boven je tafel zwevend in de ruimte. Heb je nog groene planten staan: zet deze erbij, eventueel op een verhoogde.

De rode draad van het feestje trekken we door in de details met de nieuwe feestprint die we voor je personaliseren op maat. Vlagjes, toppertjes, labeltjes, confetti, rietjesbanners, naambordjes,... je knutselt je persoonlijke toets zelf in elkaar. We staken cactusjes in onze bekertjes en versierden deze met de rondjes van de feestprint. Plak de rondjes op een stokje en steek ze bij je cactusjes of bij je bedankjes, hang de naamlabeltjes aan je bedankjes, aan je bestek of je servet, maak persoonlijke stickertjes met onze gouden stickers en plak ze op je bekertjes, ... 

Nieuw in deze collectie zijn onze lijn van vaasjes en glaswerk. Maak deze helemaal passend door er een lintje (hier roestkleur) aan toe te voegen. Ga zeker eens piepen bij de gehele collectie.

Explore the unseen, staat ook voor een heel leuk vernieuwend kleurenpallet hihi. En persoonlijk... vind ik het een zalig thema voor je communie, je lentefeest of groeifeest. De boodschap dit dit feestje meegeeft is ideaal voor kindjes die een belangrijke stap zetten. Deze leuke quotes zitten als extraatje verstopt in de feestprint. Wonder, wander, repeat!

Tralalaaaaa Ine

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen