Een ballonslinger, die maak je gewoon zelf!

person Gepost door: Ine list In: Decoratie Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 1746

Eén van de meest trendy maar ook makkelijke DIY ballontip is het maken van een organische ballonslinger.

Eén van de meest trendy maar ook makkelijke DIY ballontip is het maken van een organische ballonslinger. Een ballonslinger is een echte hit in partyland. Bovendien kan je hem gebruiken voor elk soort feestje. Je kan hem zo lang en groot maken als je zelf wilt, zelfs helemaal van het plafond tot op de grond. De ballonnen in verschillende groottes geven de slingers een speels effect.

Makkelijk zeg je? Ja makkelijk! Een organische ballonslinger is juist een toonbeeld van fun en imperfectie. En juist daarom is hij zo perfect! In tegenstelling tot andere ballonconstructies, waar elke ballon even groot moet zijn, blaas je bij deze slinger de ballonnen gewoon op in verschillende groottes. Het komt niet zo nauw, yay! Je knoopt of rijgt ze in kleine groepjes (per twee, per drie en voor kleine ballonnetjes per vier) en maakt deze groepjes vast aan een touw. Je gebruikt best een ballonpomp. Het is niet zo moeilijk: je hebt enkel een beetje handigheid nodig om de ballonnen te knopen. Bovendien kan je niet veel fout doen én het resultaat... dat brengt instant geluk!

Durf gerust te experimenteren met kleuren. En ook met het groen dat ertussen zit, kun je spelen. Je kan gipskruid en eucalyptus gebruiken maar ook (nep)bloemen, (papieren) tropical leaves, tassels enz. zijn superleuk.

Momenteel heb ik een 7 tal verschillende ballonslingers in mijn aanbod.Nog even een ballonpompje erbij en klaar! Ontdek ze hier! Of stel zelf je ballonslinger samen met alle kleurtjes uit mijn winkeltje.

En voor alle feestbeesten onder jullie. Speciaal voor fred + ginger maakte ik superleuke feestpakketjes waar deze ballonslingers deel van uitmaken. En weet je, je krijgt deze gewoon GRATIS vanaf 11/02 bij aankoop van 200 euro uit de zomercollectie van 2019 online of instore. Allen daarheen! www.fredginger.be - ACTIE AFGELOPEN

blog_ballonslinger_1.jpg

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen