Een ballonslinger, die maak je gewoon zelf!

person Gepost door: Ine list In: Decoratie Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 27296

Eén van de meest trendy maar ook makkelijke DIY ballontip is het maken van een organische ballonslinger.

Eén van de meest trendy maar ook makkelijke DIY ballontip is het maken van een organische ballonslinger. Een ballonslinger is een echte hit in partyland. Bovendien kan je hem gebruiken voor elk soort feestje. Je kan hem zo lang en groot maken als je zelf wilt, zelfs helemaal van het plafond tot op de grond. De ballonnen in verschillende groottes geven de slingers een speels effect.

Makkelijk zeg je? Ja makkelijk! Een organische ballonslinger is juist een toonbeeld van fun en imperfectie. En juist daarom is hij zo perfect! In tegenstelling tot andere ballonconstructies, waar elke ballon even groot moet zijn, blaas je bij deze slinger de ballonnen gewoon op in verschillende groottes. Het komt niet zo nauw zolang ze maar heel verschillend zijn van formaat, yay! Je knoopt (of rijgt) ze in kleine groepjes (per twee, per drie en voor kleine ballonnetjes per vier) en maakt deze groepjes vast aan een touw. Je gebruikt best een ballonpomp. Het is niet zo moeilijk: je hebt enkel een beetje handigheid nodig om de ballonnen te knopen. Bovendien kan je niet veel fout doen én het resultaat... dat brengt instant geluk! Kijk snel op ons youtube kanaal voor een leuke tutorial.

Durf gerust te experimenteren met kleuren. En ook met het groen dat ertussen zit, kun je spelen. Je kan gipskruid en eucalyptus gebruiken maar ook (nep)bloemen, (papieren) tropical leaves, tassels enz. zijn superleuk.

Ik heb verschillende ballonslingers in mijn aanbod waarbij je niet meer moet nadenken over een samenstelling in grootte en kleuren. We maakten heel bewust keuzes in grootte en kleur die zorgen voor een extra effect. Vind je je gading niet, stel dan zelf een slingertje samen. Nog even een ballonpompje erbij en klaar! Ontdek ze door hier te klikken!

Decotips:

- hang ze boven je sweet table en combineer ze zoals hieronder met enkele vlaggenlijnen voor een extra effect
- maak ze vast aan een tafelklem. Dit mag gerust assymetrisch: gewoon een hoekje voorzien van deze ballonslinger zorgt al voor een WOW
- wil je een grootser effect: maak dan van twee slingers één grote
- kies voor evenveel ballonslingers om aan te duiden welke je eye-catchers zijn van je feestzaal: boven je buffet, boven je bedanktafel, boven de eretafel....
- deze ballonslinger kan je perfect los in de ruimte hangen ipv tegen een muur

Heb je een mooie foto, ben je fier op je eigen creaties, stuur ons zeker je resultaten of tag ons in stories op instagram zodat we kunnen meegenieten. Wie weet delen we jouw creaties wel online.

Tralalaaaa Ine

blog_ballonslinger_1.jpg

In Dezelfde Categorie

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen