Een ballonslinger, die maak je gewoon zelf!

person Gepost door: Ine list In: Decoratie Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 36354

Een ballonslinger is een echte hit in partyland: instant feest in huis, te gebruiken voor elk soort feestje én ook nog eens makkelijk om zélf te maken. Een ballonslinger maken? Ik toon je graag hoe het moet!

Makkelijk zeg je? Ja, makkelijk!

Een organische ballonslinger is juist een toonbeeld van fun en imperfectie. En juist daarom is hij zo perfect! In tegenstelling tot andere ballonconstructies waar elke ballon even groot moet zijn, blaas je bij deze slinger de ballonnen gewoon op in verschillende groottes. Het komt niet zo nauw zolang ze maar heel verschillend zijn van formaat, yay! Je knoopt (of rijgt) ze in kleine groepjes (per twee, per drie en voor kleine ballonnetjes per vier) en maakt deze groepjes vast aan een touw. Je gebruikt best een ballonpompje of nog makkelijker én sneller: een elektrische ballonpomp.

ballonslinger maken

Ballonslinger maken: bekijk onze tutorial

Het is niet zo moeilijk: je hebt enkel een beetje handigheid nodig om de ballonnen te knopen en ze vervolgens aan mekaar te assembleren. Bovendien kan je niet veel fout doen én het resultaat... dat brengt instant geluk! Ontdek in onze snelle videotutorial hoe je een ballonslinger maakt.

Durf gerust te experimenteren met kleuren. En pimp je ballonslinger met groen zoals gipskruid of eucalyptus, of ga voor (droog)bloemen, tropical leaves, tassels, ...

Bij Studio Lala vind je diverse ballonslingers waarbij wij het denkwerk voor je gedaan hebben qua grootte en kleuren. Simpelweg je favoriete kleurencombinatie kiezen en bouwen maar! Vind je je gading niet, stel dan zelf een slingertje samen. Nog even een ballonpompje erbij en klaar!

Ontdek alle Lala-ballonslingers 

Online cursus: ballonslingers maken

Echt alles leren over het maken van ballonslingers? In onze online cursus 'zelf ballonslingers maken als een pro' verklap ik je echt alle tips & tricks die ik zelf leerde doorheen de jaren om ballonslingers met een wow-factor te maken! Van het maken van een standaard ballonslinger tot het ontwerpen en assembleren van een xxl-balloninstallatie, ik leer het je allemaal.

meer info over de online cursus

ballonslinger maken

Ballonslinger maken: ontdek onze decotips

- Hang je ballonslinger boven je sweet table en combineer met enkele vlaggenlijnen voor een extra wow-effect
- Maak je ballonslinger vast aan een tafelklem. Dit mag gerust assymetrisch: gewoon een hoekje voorzien van deze ballonslinger zorgt al voor een WOW.
- Wil je een grootser effect? Maak dan maak dan van twee slingers één grote!
- Kies voor evenveel ballonslingers om aan te duiden welke de eye-catchers zijn van je feestruimte: boven je buffet, boven je bedankjestafel, boven de eretafel....
- Onze ballonslingers kan je ook perfect los in de ruimte hangen ipv tegen een muur.

Heb je een mooie foto, ben je fier op je eigen creaties? Wij zijn altijd benieuw om te zien hoe jullie met onze ballonslingers aan de slag gingen! Tag @studio_lala in al je feestfoto's op Instagram zodat we kunnen meegenieten. Wie weet delen we jouw creaties wel online.

Tralalaaaa Ine

ballonslinger maken

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen