Halloween decoratie: de 5 trends voor jou opgelijst

person Gepost door: Ine Brands list In: Decoratie Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 988

Skeletten, pompoenen, spookjes, … bij Studio Lala tellen we met veel plezier af naar Halloween! Heb jij ook een halloweenfeestje op de planning staan of wil je je interieur halloweenproof maken? Wij vertellen je alles over de 5 trends op vlak van halloween decoratie.

Halloweentrend 1: Vintage Halloween

Wij hebben een zwak voor mooie illustraties en dat is net waar deze trend om draait: oldschool halloweenfiguren, veel oranjetinten, skeletten, spookjes, kraaien en in de hoofdrol natuurlijk: pompoenen!

De kleurrijke illustraties maken deze halloweentrend trouwens heel toegankelijk, en zorgen voor pretoogjes bij zowel jong als oud. De vintage kleurtjes zijn dan weer mooi in combinatie met herfsttinten, zoals bijvoorbeeld onze ballonslinger Fall.

Mijn favoriet:

Ik ben grote fan van de toppertjes! Super leuk om op een eenvoudige manier je taartje of cupcakes te pimpen.

halloween decoratie

Halloweentrend 2: Bloody Mary

Een halloween trend voor iets oudere kindjes: bloedzakjes, ingewanden, skeletten, … Bloody is cool!

Nog zo’n topper bij deze halloween trend is het grazing board in de vorm van een skelet. Beleg dit bord met diverse soorten ‘vleesjes’ die ingewanden voorstellen en laat je gasten maar graaien. Zulke grazing boards zijn trouwens echt een trend in party land!

Mijn favoriet:

Ik kies de bloedzakjes! Vul ze met een lekkere cocktail voor volwassenen of een rood sapje of fruitpapje voor de kids. Ik haal de rode biet alvast boven…

halloween decoratie

Halloweentrend 3: Spooky spider

Als je aan Halloween denkt, dan denk je aan dit thema. Het is een echte klassieker: spookjes, spinnen, vleermuizen, … Hoewel dit thema volledig rond zwart draait, kan je er makkelijk een accentkleur aan toevoegen als je wilt.

Onze vleermuizen al gezien om tegen je muur te hangen? Ze toveren een muur, raam, etalage of een klaslokaal in een wip om tot een griezelig halloweendecor. Bovendien zitten ze met 30 in een pak. Genoeg dus om over heel de ruimte te verdelen!

Mijn favoriet:

Ongetwijfeld de spinnenwebben! Stel je eens voor: je keukeneiland of lampen volledig inpakken met spinnenwebben. Spooky! Kies simpelweg een hoekje in je huis en pak het in. Of doe zoals ons en maak een leuke halloweensetting in je tuin: bekijk hier de video. Psst vergeet ook onze giga spin folieballon niet om het geheel af te werken. Echt een eyecatcher!

halloween decoratie

Halloweentrend 4: Black cat

Halloween, but make it cute! Een schattig thema voor de allerkleinsten, want totaal niet griezelig. Zwarte poezen in combinatie met roze of paars voor een speelse touch.

Mijn favoriet:

De folieballon van de zwarte poes. Echt een topper en super leuk om foto’s mee te maken!

halloween decoratie

Halloweentrend 5: Dia de los muertos

Dia de los muertos is een traditioneel Mexicaans feest waarbij ze de doden vieren en herdenken. Je kent dit thema vast wel van de prachtige Pixar film Coco. Wij zijn grote fan van de film, de vrolijkheid rond Dia de los muertos, de bloemenpracht en ook het verhaal erachter: de doden eren.

Deze halloween trend draait rond het typische skelettenhoofd en combineer je perfect met papieren of echte bloemen. Of werk af met kleurrijke pompons!

Mijn favoriet:

Of het nu echte of papieren bloemen zijn: met bloemen breng je deze halloween trend echt tot leven! Deze grote, papieren bloemen fleuren elke feesttafel of muur op.

halloween decoratie

Shop Halloween

Ontdek de leukste halloween decoratie in onze Lala-shop en ga zelf met je favoriete halloween trend aan de slag!

SHOP NU HALLOWEEN

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen