NEW: Golden hour - feestjes met een gouden randje

person Gepost door: Ine Brands list In: Decoratie Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 1468
Ontdek onze nieuwe zomercollectie: Golden Hour. Alles wat je nodig hebt voor een zwoele zomerse avond, zomerse apero of een lunch met vriendinnen. Want nu het weer mag zijn we klaar om opnieuw de gouden momentjes van het leven te vieren.

Ik ben een momentgenieter. Ik krijg enorm veel energie als ik het moment grijp wanneer het zich aandient. Zoals een mooie zomeravond die vraagt om hapjes, een mooi gedekte tafel of een glaasje drinken met vriendinnen tot de zon al lang is ondergegaan. We hebben al zo lang niet meer echt kunnen samenzijn en nu mag het weer. Net daarom stelden we deze collectie samen. Want het is hét gepaste moment om opnieuw gouden momenten te vieren en gestolen gelegenheden in te halen.

grote-foto.png

Golden Hour: roze, peach en meer

Met onze Golden Hour collectie kan je echt alle kanten uit: dankzij de roze- en snoepjeskleuren is ‘ie perfect voor een meisjesfeestje. Maar ook voor communies, barbecues, apero’s of zomeravonden met vrienden is het een echte topper.

We combineerden de feestdecoratie met papieren bloemen in roze- en oranjetinten. Superleuk om op te hangen, maar je kan ze ook op tafel leggen om ze deel te laten uitmaken van de tafeldecoratie.

Hoe doop je eigenlijk een plekje in je tuin om tot feestplekje? Baken je feesthoekje af. Dat doe je door er slingers op te hangen in combinatie met lampjes en een ballonslinger. Of zet je tafel eens op een plaats waar je ze nog nooit hebt gezet.

Raffia en happekes for life

Nieuw bij Studio Lala zijn onze raffia-artikelen: mandjestafellopers en broodmandjes. Stuk voor stuk zorgen ze voor echte summer vibes op tafel. Wij combineerden onze raffia tafelloper met vers fruit voor een oogverblindende center piece en een echt ‘lemonade’-gevoel.

Speciaal voor de zomer vind je in onze shop nieuwe hapjespotjes- en schotels uit bamboe of suikerriet. Deze zijn wegwerp en gemaakt van ecologische grondstoffen, zalig toch? En niet onbelangrijk: ze zorgen voor een ultieme boho-feeling op je tafel!

Ontdek onze collectie

Ook zin in momenten met een gouden randje? Klik op de knop en ontdek zelf onze volledige Golden Hour-collectie.

shop golden hour

golden hour

Volg jij ons al op Instagram?

Zo niet, doe het snel. Want we delen er heel wat leuke tips en tricks, ook over deze collectie. Maar ook schakelden we de hulp van onze trouwe Instagramvolgers voor het kiezen van de collectienaam. Jullie antwoordden massaal: lemonade, tequila sunrise, tutti frutti, sunset en onze favoriet: Golden Hour. Bedankt daarvoor!

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen