NEW: tropical cactus-lama

person Gepost door: Ine Brands list In: Decoratie Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 985

Wie zomer zegt, zegt tropische kleurtjes! En daarmee gingen we all out bij onze nieuwe tropical-collectie. Combineer deze tropische kleurtjes met cactus en lama voor een extra dosis fun!

Picknick party

Niets leuker dan een gezellige picknick om gestolen momenten in te halen. Want het mag eindelijk weer! Een thema is snel gekozen, want met tropische kleuren scoor je in de zomer altijd. Wij organiseerden een kleine picknick: een pallet met een doek erover, kussens uit de zetel errond en de tafel bomvol hapjes. Vervolgens bouwden we 2 houten kratjes om tot een mini-sweet table. De tafelklem met tropical ballonslinger maakte het geheel af.

Voor de aankleding maakten we gebruik van honeycombs in tropische kleurtjes. Deze zijn superleuk om een hoekje in je tuin in te richten. Hang ze in je boom, in een struik, span een koord tussen 2 bomen en hang ze daar aan op. Of leg ze simpelweg als decoratie op tafel. Nog een handige tip: sluit je honeycombs met een paperclip in plaats van een stukje plakband. Zo kan je ze na je feestje handig terug opvouwen en hergebruiken.

Tropische happekes en drankskes

Speciaal voor de zomer vind je in onze shop nieuwe tapaspotjes- en schotels uit bamboe of suikerriet. Deze zijn wegwerp en gemaakt van ecologische grondstoffen, zalig toch? Laat die tapas dus maar komen!

Ook raffia-artikelen zijn nieuw in de shop: mandjes, tafellopers en broodmandjes. Stuk voor stuk zorgen ze voor echte summer vibes op tafel. Laat je munt voor de apero dus gewoon onderdeel uitmaken van je decoratie en zet ‘m in een leuk raffia mandje. Of vul ze met broodjes voor bij je lekkers.

Onze gouden fringe bekers al gezien? Wij zijn zwaar fan, want ze zorgen voor een instant feestgevoel. Papieren bekers zijn trouwens multi-inzetbaar bij elk feestje: gebruik ze voor drankjes, maar evengoed voor snoepjes, koekjes, chips of in ons geval als bloempotje.

Geen klassieke taart op je feestje? Geen probleem, want taarttoppers zorgen voor de finishing touch bij elke soort taart; van fruittaart of ijstaart tot groentetaart. Wij prikten onze lama-taarttoppers bijvoorbeeld in een overheerlijke quiche.

Je eigen wow-factor

Organiseer je een feestje voor kinderen, dan zijn zij ongetwijfeld fan van de lama’s erbij. Maar bij een feestje voor volwassenen of apero kan je ze ook weglaten. Dan vul je aan met tropische kleuren en grote, gouden bladeren.

Vind je het concept van onze tropical party leuk maar ben je niet zo’n fan van de kleuren? Ga gerust voor je eigen wow-factor! Pas het kleurenpallet aan door te kiezen voor een andere ballonslinger. Ga bijvoorbeeld voor boho-tinten door gebruik te maken van onze ecru-goud ballonslinger in combinatie met nude- en zandtinten.

Bloemkoolmuffins: het recept

Onze coole ananastoppers gezien? Groente-muffins zijn een hit bij kinderen! Ik ging zelf voor bloemkoolmuffins. Dit heb je nodig: een halve, fijngemalen bloemkool – 2 teentjes knoflook (fijngemalen) – 3 grote eieren – 200 gram geraspte kaas – 25 gram amandelmeel – 1 theelepel bakpoeder – 1eetlepel gemengde Italiaanse kruiden – beetje peper Meng alle ingrediënten, doe ze in de muffinvormpjes en bak ze 25 minuten op 180°C.

Shop de collectie

Jouw volgend tuinfeestje in tropische tinten? Ontdek nu onze volledige tropical-cactus-lama collectie! 

shop tropical

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen