Jerom 1 jaar hoera!

person Gepost door: Ine Brands list In: Inspiratie Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 1701

Dit is mijn laatste kans op een cakesmash fotoshoot...

.... dacht ik bij mezelf een maand voor Jerom zijn eerste verjaardag. Het was ook de eerste keer dat ik een feestje moest geven in de zomervakantie ... lees: de helft van de mensen die je lief hebt zijn op vakantie. Daarom besloot ik op zijn verjaardag zelf een kleine taart picnic te organiseren met ons gezinnetje. Uiteraard bouwden we op een andere dag ook nog een feestje.

Die picnic in het park was wel speciaal. Wat is er leuker dan een taartje eten met de mensen die je het liefste ziet? Ik nodigde Lynn Van Baelen mee om als fotograaf in de zijlijn mee te gaan: twee vliegen in één klap, cakesmash en gezelligheid.

Zie hier enkele leuke foto's van Lynn als resultaat. In ons tuintje hing ik in een hoekje onze bruine ballonslinger en maakte ik zo een hoekje voor een kleine shoot buiten.

Erna trokken we met de ballonslinger, de taart, wat bordjes en bestek en een picnicdeken naar het park. De grote jongens vonden het zelf ook geweldig want hun kleine broertje werd 1 jaar én er was chocoladetaart van Ine Vanille. Dat het leuk was kan ik je verzekeren. Dat het vettig was ook. Vergeet dus je washandje niet als je zoiets onderneemt hihi.

Erna hingen we de ballonslinger terug thuis op, samen met de 'one today' slinger en deden ze dienst als deco voor zijn familiefeestje. Ik maakte van al de 'milestone mat' foto's ook een leuke fotoslinger, voor mij een musthave om terug te glimlachen naar het afgelopen jaar.

Wist je trouwens dat je die grote én die kleine ballonslinger én de hondjes zelf kan maken. Surf snel naar Youtube voor twee leuke filmpjes hierover. De ballonnetjes, de kroon en andere deco kan je allemaal vinden in mijn winkeltje. 

Tralala Ine

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen